Riksmäklaren logotyp

Inlandsvägen 52, Mora Kättbo

Facebook Twitter Dela på Google+ LinkedIn

Sammanfattning

OBJEKTTYP: Villa
BYGGNADSÅR: 1927
BYGGNADSTYP: 1½-plansvilla
RUM: 4 rum, varav 3 sovrum.
BOAREA: 90 m²
(säljarens information)
TOMTAREA: 947 m²
TOMTTYP: Trädgårdstomt
PRIS: 350 000 Kr (eller högstbjudande)

Fin villa med mycket av den gamla charmen bevarad, såsom de gamla fönstren med innanfönster, spegelinnerdörrar, trägolv, köksvedspis mm. Lämpligt som både permanent- och/eller fritidsboende. Närhet till Kättbosjön som erbjuder både bad och fiske.
Entré via takad altan till hall med plats för avhängning. Inre hall med uppgång till husets övervåning. Plastmatta på golvet och målade väggar. Golvet i hallen är delvis upprivet, då rör ska dras om i samband med att VVB byts (säljaren kommer inte att göra klart detta). Ljust och trivsamt kök med matplats utrustat med spis, vedspis och kyl/frys. Plastmatta på golvet och målade väggar. Vardagsrum med trägolv och tapetserade väggar. Tvättstuga utrustad med duschkabin, handdukstork, tvättmaskin samt tvättställ. Våtrumsmatta på golv och väggar. Separat WC utrustad med WC-stol och tvättställ. Plastmatta på golvet och våtrumstapet/väv på väggar. Sovrum med trägolv och tapetserade väggar. Två garderober och ett rum innanför.

På övervåningen finns möblerbar hall med trägolv och tapetserade väggar. Sovrum med kattvind innanför. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar varav en fondvägg. Ett större sovrum med trägolv och träpanel på väggarna. Förråd.
Fastighetsbeteckning
Kättbo 63:5
Tomt
Tomtarea 947 m² (Friköpt), Trädgårdstomt
Byggnad
Villa, 90 m².
4 rum, varav 3 sovrum.
Byggnadsår: 1927
Byggnadssätt
Grund: Torpargrund, Stomme: Trä, Grundmur: Betong och natursten, Bjälklag: Trä, Fasad: Trä, Takbeklädnad: Tegel och plåt, Utv. plåtarbete: Lackerad plåt, Fönster: 1-glas med innanfönster, Ventilation: Självdrag, Vatten och avlopp: Enskilt vatten året om (vattenledningsförening). Enskilt avlopp.,
Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Direkt el + vedspis
Övriga byggnader
Uthusbyggnad som inrymmer garage, äldre stall, förrådsutrymmen och loft. Jordkällare, vedbod och förråd. Dessa byggnader ligger utanför tomtgräns på två olika fastigheter, servitutavtal saknas. Renoveringsbehov föreligger på uthusen.
Ekonomi
Pris: 350 000 Kr. (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 88 000 Kr (fastställt avseende år 2015)varav byggnadsvärde 0 Kr. Typkod: 213,
Driftskostnad år ca 20 612 Kr.
Pantbrev 50000 Kr.
Servitut
Servitut på väg finns som inte framgår av utdrag från Lantmäteriets fastighetsregister, men som framgår av avstyckningsakt från 1929.
Tillträde
Tidigaste tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Övrigt
Takad altan med trägolv vid husets entré.
Klicka på kartan för att se satellit, 3D, gatubild och liknande över området.

Vägbeskrivning

Från Mora kör väg E45 mot Malung. I Kättbo ligger huset på som sista hus på höger sida. Våra skyltar visar!

I närheten

Avståndsuppgifter från Hitta.se

Ansvarig mäklare

Kerstin Romelin
Tel: 0250-30200 / 070-3985886
kerstin.romelin@riksmaklaren.se

Intresseanmälan

Namn*
Telefon*
Mobil*
E-post*
Meddelande/kommentar
* - Obligatoriska uppgifter
Objektet har visats 3573 gånger

Observera att objektet kan ha visats betydligt fler gånger totalt. Denna räknare visar endast hur många gånger beta-versionen visats.

Adress

Fridhemsplan 2, 792 30 MORA, Tel: 0250-302 00, Fax: 0250-302 18
Copyright © Riksmäklaren 2012, alla rättigheter förbehålls
Oddville was here