Riksmäklaren
Utgårdsvägen 27 4 240 000 kr
Intresseanmälan
Ulrika Lööf
Till salu
4 240 000 Kr
Intresseanmälan
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Till salu
4 240 000 Kr
Intresseanmälan
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Lindbacken - Utgårdsvägen 27 - Uppsala

Varmbonat orangeri som kan användas året om, en perfekt plats för middag med vännerna?

Bostadsrättslägenhet 6 rok 176 kvm 6 686 kr/mån 4 240 000 kr

Varmbonat orangeri som kan användas året om, en perfekt plats för middag med vännerna?

Nu säljer vi det sista fina huset i Brf Brick. Här bor du i ett av Lindbackens största hus i bostadsrättsform om hela 176 kvm. Huset har ett fint läge med insynsskyddat orangeri och där du från tomtens baksida kan blicka upp i skogen bakom föreningen.

Det här är ett stilsäkert hus beläget med promenadavstånd till Lindbackens nya fina skola. I Brf Brick andas husen industriromantik - med en kombination av storstadskvalitéer och småstadskänsla. Längs Utgårdsvägen bildar de vackra förgårdarna i kombination med de stadsmässiga volymerna en känsla av stad. Med en tydlig flört till klassisk tegelbebyggelse väcker de nyfikenhet och är inbjudande på samma gång.

Huset har ett varmbonat orangeri med golvvärme. Det här rummet kan användas året om och blir definitivt ditt favoritrum att tillbringa tidiga vårar och spendera svala sensommarkvällar i. På baksidan finns den har lummiga och lugna oasen med en uteplats som angränsar mot allmänning och som gör baksidan fri och luftig.

När du kommer in i huset slås du av dess svala färgsättning i toner av Nude, vitpigmenterade golv och vackra glaspartier i stål och gjutjärnskamin som ger detta hus dess unika karaktär och känsla av New York. Här finns många detaljer, platsbyggt skrivbord som blir en harmonisk plats att arbete i hemmet, gott om förvaring i hela garderobsväggar, ett kök med inredning från Kvänum, bänkskiva delvis av Kolmårdsmarmor och en hylla som har blivit ett signum för Blooc där inspiration har hämtats från en restaurang i Stockholm.

Den vackra trappan i rostig korall med ett specialdesignat smidesräcke leder dig upp till övervåningen där du slås av rymd med upp till 6 meter i takhöjd mätt från entréplanet. Här finns tre sovrum varav ett större rum för föräldrarna med walk-in-closet och passage till ett praktiskt klädvårdsrum och vidare in till det lyxiga badrummet med ett gjutjärnsbadkar.

Det här är från första steget innanför dörren tills du avslutat din rundvandring ett hus där man slås av detaljer och de genomtänkta lösningarna. Ett hus som helt klart måste upplevas.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
6 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
176 m²
Månadsavgift
6 686 Kr
Pris
4 240 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått klinker lagt i klassiskt fiskbensmönster. Från hallen möts du av en vacker trappa målad i en mogen ton av rostig korall med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 6 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset.

Köket är ett klassiskt kök av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra nude-färgade ramluckorna harmoniserar med bänkskivan i vitlaserad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Samma brödhylla som blivit ett signum för BLOOC finns i köket och används med lätthet som förvaring av kryddor, keramik eller vin. Vitvarorna är från italienska Smeg och kylskåpet i rostfritt imponerar på de flesta.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med "New York- känsla". Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett interiört stålglasparti finns också mellan vardagsrum och matplats. Från matplatsen når ett varmbonat fantastiskt orangeri som kan användas året om.

I hallen på nedre plan finns gott om förvaring, städskrubb under trappan och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik. De massiva skjutdörrarna skapar flexibla förvaringsmöjligheter från golv till tak
och läderbeslagen unikt framtagna av BLOOC blir bara vackrare med tiden.

Badrummen inger en varm ombonad känsla med en klassisk kommod i Nude-färg från Kvänum. På första våningen är badrummet utrustat med dusch och i det privata lite större badrummet finns ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Kommodens bänkskiva är gjord i massiva stensorten Jura Grey och tvättstället i vitt porslin. Den ovala spegeln med hylla i glas och pendellampan i mässing kommer från BLOOC. Det hexagonformade golvet har en lugn färgsättning i fyra toner slumpmässigt lagt och skapar kontrast till väggarna i beige färgsättning och det vita väggkaklet.

På övre plan finns två mindre sovrum och ett större sovrum. Båda de mindre sovrummen har klädkammare med klädstänger. Det större sovrummet är utrustat med en walk-in-closet, med klädstänger i läder och hyllplan från Kvänum. Det stora sovrummet, den stora klädkammaren och husets tvättrum ligger i fil med genompassage till badrummet. På övre plan finns också ett rymligt allrum för tv-underhållning eller lek.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från vardagsrummet nås insynsskyddad uteplats med trätrall och från matplatsen nås det härliga varmbonade orangeriet där solen strålar in från väster och som blir ett härligt rum att njuta i året om.

Bilplats

Parkeringsplats under pergola.

Byggnad/Storlek

176 kvm , 6 rum och kök, varav 3 sovrum

TV- och internetanslutning

TV: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

27

Ekonomi

Pris: 4 240 000 kr . Månadsavgift: 6 686 kr. , Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Andel i föreningen är 6,47%.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Lindbacken - Utgårdsvägen 27 - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS