Till salu
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Bo på bästa adress mitt i centrala Uppsala med egen uteplats om 40 kvm samt walk-in-closet!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 76 kvm 3 293 kr/mån 4 650 000 kr
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 26D 4 650 000 kr
Intresseanmälan

Bo på bästa adress mitt i centrala Uppsala med egen uteplats om 40 kvm samt walk-in-closet!

Flytta in redan idag! Här bor du på bästa adress mitt i centrala Uppsala med en egen uteplats om 40 kvm samt walk-in-closet. I skiljelinjen mellan stadslivet och de idylliska villorna i Fålhagen finner ni detta bostadsprojekt som genomförs av Genova. Här erbjuds bostäder i tre vackra bostadshus som knyts samman av en grönskande innergård där uteplatser.

Lägenheten har en luftig planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, fönster i två väderstreck samt utgång till balkong med grönskande läge mot innergårdar. Två rymliga sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Brf Liljegatan 1 får du en hög livskvalité, inte bara genom bostädernas unika standard, utan också genom att ha tillgång till hiss, varmgarage, förråd, eget gym samt en Coop-butik i entréplanet. Läget är som tidigare nämnt, Uppsalas bästa, med endast några minuters avstånd till perrongen för pendeln till Stockholm som tar dig vidare till Arlanda på 20 min och Stockholm på 40 min. Uppsalas stadsliv är även det på bekvämt avstånd och du når restauranger, kultur, nöjen och shopping med några minuters promenad.

När du kommer hem möts du av tidlös design. Kvalité, hantverk och livslängd är helt avgörande – därför har alla lägenheter ek och natursten som grundmaterial, vackert lagda trägolv, handgjorda köksluckor och flera av lägenheterna har sovrum och badrum en suite. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer. Färgvalen går i klassiskt nordiska toner vilket skapar elegans och en grund som ger dig möjlighet att förstärka din egna personliga stil med möbler och textilier.

I Brf Liljegatan 1 bor du på bästa adressen med tidlös design, funktion och smarta lösningar. Vare sig ni bor i en villa som börjar bli för stor, är en barnfamilj eller kanske är två som söker gemensamt boende.


För mer information om de fina lägenheterna och för information om vilka lägenheter som fortfarande finns tillgängliga i Brf Liljegatan 1 – Varmt välkommen att ta kontakt med mäklare Ulrika Lööf.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
3 rum och kök
Boarea
76 m²
Månadsavgift
3 293 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån.)
Pris
4 650 000 Kr
Våningsplan
0 av 4
(Entréplan trappor)
Hiss
Ja

Planlösning

KÖK
Unikt framtaget och platsbyggt kök med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från exklusiva Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys (alt kyl/frys, se planlösning) från Electrolux eller motsvarande. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i högskåp. Fönstersmygar vackert inklädda i ekfanér liknande golv och fönsterbänkar i natursten.

VARDAGSRUM/SOVRUM/HALL
Väggar målas i bruten ljusgrå kulör och tak målas i matt vit kulör. Synliga rör för värme och ventilation målas lika vägg. Vackra golv i ekparkett (Ek Natur) från Tarkett som läggs i holländskt förband. Trösklar i ekkulör likt golv. Klinker i i grå kulör, likt badrum, vid entrédörr. Innerdörrar i ekfanér. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

BADRUM
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i sandgrå/beige kulör med en halv plattas förskjutning, Belysning i tak utanpåliggande spottar. Belysning ovan spegel. Kommod i ljusgrå kulör lika kök med tvättställ i porslin. Blandare i mässing. Beslag och knoppar i mässing, lika kök. Högskåp eller överskåp enligt individuell säljplan med luckor lika kök. Tvättmaskin och torktumlare alt tvättpelare enligt individuell säljplan. Fast allt rörlig duschvägg och badkarsvägg i glas. Golvstående WC, inkaklat badkar enligt individuell säljplan. Elburen handdukstork, handduksknoppar och toalettpappershållare. Elburen komfortvärme i golv.

GARDEROBER/KLÄDKAMMARE
Garderober målas i samma kulör som luckor i kök. Väggar och tak i klädkammare målas i samma kulör som övriga rum. Utrustas med klädstång.

LÄGENHETSFÖRRÅD
Förråd till varje lägenhet finns i källarplanet. Golv och väggar i betong. Förrådsavskiljande Troaxväggar och dörrar upp till tak.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats om 40 kvm som sträcker sig runt bostaden.

Bilplats

I föreningen finns 42 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

76 kvm , 3 rum och kök . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för data/TV/tele

Lägenhetsnummer

C1003

Ekonomi

Pris: 4 650 000 kr . Månadsavgift: 3 293 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,8533%.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 26D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus