Till salu
Norrby Gård - Tennviksvägen 16 - Hallstavik

Gaveltomt med rogivande naturvyer vid Väddöviken

Fritidshus m. permanentstand 102 kvm 505 kvm (tomtarea) 2 100 000 kr
Intresseanmälan
Tennviksvägen 16 2 100 000 kr
Intresseanmälan

Gaveltomt med rogivande naturvyer vid Väddöviken

Fritidshus med permanentstandard, gaveltomt i lugnt läge på återvändsgata, rogivande omgivning vid Väddöviken, både utsikt mot vattnet och breda naturvyer från huset! Gångavstånd till bad- och båtplats i Väddöviken.

På altanen vid husets entré kan du njuta i solen med morgonkaffet i handen för att sedan ta med dig en picknickkorg till stranden för att äta lunch och svalka dig med ett dopp i Väddöviken eller varför inte ta en dagsutflykt med båten. Kommer hem alldeles lagom till middagsförberedelserna. Njut av grillmiddag som serveras på altanen på baksidan i eftermiddags- och kvällssol samtidigt som du lyssnar på fåglarnas kvitter och blickar ut över de breda vyerna av ängar och skogen i horisonten.
- Här sänks pulsen och vardagsstressen försvinner, här kan du bo och stanna för att njuta hur länge du vill!

Fritidshus med permanentstandard om 102 kvm som fördelas på kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum samt två altaner och trädgård med sol från tidig morgon till sen kväll.

Från huset är det inte långt till andra aktiviteter. Till Bergby Gård är det 4 min bilresa eller 20 min promenad. Där erbjuds bed & breakfast, musikunderhållning och pub-aftnar samt solljusterapi och padel. Vidare finns badstrand med bryggor, stort friluftsområde, och två 18-håls golfbanor inom 1 mils avstånd. Hallstaviks Golfklubb ca 20 min med bil och Väddö Golfklubb ca 15-20 min. Flertal naturreservat i närområdet. I Grisslehamn finns bland annat Ica-butik, caféer, restauranger, hotellhavsbaden för avkoppling och relax samt Eckerölinjen som går till Åland. Ta båten till Grisslehamn på 5-10 min eller med bil på ca 12 min. Med bil tar det ca 20 min till Hallstavik där större utbud finns, bl.a. systembolaget, flera mataffärer, apotek och sporthall med badhus.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus m. permanentstand
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1965
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
102 m²
Tomtarea
505 m²
Pris
2 100 000 Kr

Planlösning

Trevlig framsida med altan med morgon- och förmiddagssol och trappa upp till husets ingång. Här kommer du in i hallen med möjlighet till förvaring- och avhängningsyta för ytterkläder och skor. Blommig tapet och klinker.

I direkt anslutning till entrén finns köket med trevlig matplats invid köksfönster. Köket finns bra med arbetsytor på bänkskiva och förvaring i vitrinskåp och lådor i björk. Utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Klinker och vitt kakel ovan bänkyta samt vitmålade väggar. Spotlights i furutak.

Från köket leds du in till det ljusa vardagsrummet med burspråk med fönster i flera riktningar och utsikt över öppna vyer. Här ser du ser rakt ut genom altandörren till trevlig altan och trädgården i soligt läge. Vitmålade väggar och parkettgolv samt spotlights i nedsänkt tak längs väggar. Via altandörren kommer du ut till den härliga och stora altanen som är byggt runt ett stort träd som även avger lite skugga mitt på dagen men som senare inte skymmer eftermiddags- och kvällssolen.

Det stora sovrummet intill köket och vardagsrummet får plats med dubbelsäng och sängbord. Laminatgolv och vitmålade väggar samt furutak.

De andra två sovrummen är jämnstora med plats för säng/loftsäng varav ena med fönster ut mot trädgården och det andra har ett inomhusfönster för mer dagsljus från vardagsrummet och kök. Båda sovrummen med laminatgolv, ljusa väggar och furutak.

Renoverat och helkaklat badrum med grått klinker och vitt kakel med kakelbård. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handdukstork, tvättmaskin samt handfat med kommod med tillhörande sidoskåp och spegelskåp i björk.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Häverö-Norrby 26:66

Tomt

Gaveltomt och trädgård med sol hela dagen, från morgon till kväll.

Uteplats

Altan på framsidan med morgon- och förmiddagssol. Altan på baksidan med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Grusparkering med många bilplatser för samfällighetens medlemmar att nyttja. Möjlighet finns att anlägga egen parkeringsplats vid hus.

Byggnad/Storlek

1 plan, 102 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1965

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Bjälklag: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Ekonomi

Pris: 2 100 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 125 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 882 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1965. Fastighetsskatt-/avgift: 8438 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 200 000 kr.

Driftkostnad summa: 10 305 kr/år
Vatten-avlopp: 5 555 kr/år
Samfällighet: 4 250 kr/år
Vägavgift-snö: 500 kr/år
Kommentar: Samfällighetsavgiften avser gemensamma kostnader såsom grönytor, belysning, plogning m.m. inom Norrbygårds samfällighet. Vatten förses genom Norrby-Söderäng samfällighet.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Häverö-Norrby GA:13 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Häverö-Norrby GA:14 ändamål: Vägar, Grönområden, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Häverö-Norrby GA:15 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Häverö-Norrby GA:5 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Häverö-Norrby GA:6 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Häverö-Norrby GA:7 ändamål: Avloppsanläggning, Samfällighet: Norrtälje Häverö-Norrby S:8

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM1-2000/9113.1


Förmån: Officialservitut Avlopp, 0188-01/125.2

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Norrby Gård - Tennviksvägen 16 - Hallstavik

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus