Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.HÖSTENS STORA VISNINGSHELG närmar sig och vi samlar alla våra bästa visningar under en och samma helg.


LÖRDAG DEN 18:E NOVEMBER är du varmt välkommen, att komma och prata bostad med oss på Riksmäklaren kl. 12-17, på torget i Gränbystaden galleria. Där kommer vi presentera alla våra bostäder som visas under denna helg - på plats finns våra mäklare. Självklart kommer vi prata om våra nyproduktionsprojekt, så som; Lilium, Story 5-6-7, Linnéas utsikt och Lindbacken – passa på att ta del av information och ställa frågor. På plats finns även Handelsbanken som kommer kunna svara på alla eventuella frågor kring lån och amorteringskrav – inga frågor är dumma! Vi kommer även ha tävling för våra besökare.


SÖNDAG DEN 19:E NOVEMBER är du varmt välkommen på våra visningar runtom i Uppsala. Som en extra trygghet kommer vi ha tillgång till bankkontakt från Handelsbanken under våra visningar. Vi ser fram emot ditt besök!


Varmt välkommen!
___________________________________________________
Alltsedan 1974 har vi varit mäklaren genom livet som hjälper dig med bostadsförsäljning och en ny bostad genom livets alla skeden. Kontakta oss när du vill sälja din bostad på 018-13 98 50 eller info@riksmaklaren.se
Varmt välkommen till Riksmäklaren!
www.riksmaklaren.se/uppsala
BOKA VÄRDERING!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering, helt utan krav på att du ska anlita oss.

Tack för ditt intresse. Du kommer att bli kontaktad av en mäklare inom kort.


KONTAKT

Du når oss på 018-139850 varje dag kl 10-20 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / VAKSALAGATAN 5, 753 20 UPPSALA
ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10-17

GRÄNBYSTADEN GALLERIA, 754 60 UPPSALA
ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 10-20

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
ÖPPETTIDER: EFTER ÖVERENSKOMMELSE.