Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

Välkommen till Brf Linneas Utsikt i Sävja!


- Köp en bostad innan 13 december och få en elcykel värde 25 500 kronor.

_________________________________________________________________________________

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!
Kontakta ansvarig mäklare för visning!
Carolina Sohlberg 070-548 08 04 eller carolina.sohlberg@riksmaklaren.se

​Varmt välkommen!
_________________________________________________________________________________

Här bygger Hökerum Bygg nya lägenheter med beäknad inflyttning sommaren 2018. Ett inbjudande och unikt projekt med arkitektur som präglas av kubism, trä och variation i höjd.

I husen finns både gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass på ett av husen som gör att tankarna lätt vandrar söderut och till soliga sommarsemestrar.

Försäljningen är indelad på två etapper. Först ut är Brf Linneas Utsikt ett som består av 62 lägenheter. 46 av dessa ligger i hus ett, ett spännande höghus om 11 våningar. 16 lägenheter ligger i hus två, ett lägre hus med den gemensamma takterrassen. I nästa etapp byggs ytterligare tre hus med omkring 60 lägenheter. Eventuellt bildar varje etapp varsin bostadsrättsförening, Linneas Utsikt ett och två.

Husen har hiss som går ner till garaget i källaren samt upp till din lägenhet. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. De fem husen delar på den härliga innergården med lekyta, grillplats samt odlingslådor som man kan hyra. Om intresse finns kommer det även byggas ett hönshus på gården. Alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong. Här finns allt från häftiga vinkelbalkonger som löper längsmed hörnet på lägenheten till lägenheter med två balkonger i olika väderstreck.

I etapp ett varierar storlekarna på lägenheterna från yteffektiva tvåor till väl tilltagna 4,5 or. Inredningen invändigt har hög standard i grundutförandet, men givetvis har du stora möjlighet att påverka utseendet på just ditt boende genom val inom grundpriset samt genom tillval.

Linneas Utsikt placeras centralt i Sävja, ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. I närområdet finns även god service i from av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor.Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Skicka din intresseanmälan till linneasutsikt@riksmaklaren.se

Läs mer om projektet www.linneasutsikt.se

HökerumLinneas utsikt

Karta och områdesinfo

Klicka på kartan för att se satellit, 3D, gatubild och liknande över området.
I närområdet

Bilder

Terass Vardagsrum Kök/vardagsrum Skylift Modell Modell innergården Fastighetskarta

För mer information, vänligen kontakta

Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Mobil: 070-548 08 04
E-post

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 varje dag kl 10-20 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / VAKSALAGATAN 5, 753 20 UPPSALA
ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10-17

GRÄNBYSTADEN GALLERIA, 754 60 UPPSALA
ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 10-20

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
ÖPPETTIDER: EFTER ÖVERENSKOMMELSE.