Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

FRÄMRE LUTHAGEN – BRF LUTHAGS CITY

Bo i Främre Luthagen – En stadsdel som myllrar av liv och erbjuder närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Här finns en av Uppsalas mest attraktiva bostadsrättsföreningar, Brf Luthags City, som nu bygger om två hela plan i den befintliga byggnaden till 21 nya bostäder. Här erbjuds allt från välplanerade från perfekta studentlägenheter, välplanerade 2:or och 3:or till stora 6:or. Alla med hög standard och bekvämligheter som hiss och möjlighet till garageplats. 

Om Främre Luthagen
I Främre Luthagen känner man stadens livliga puls. Vid en promenad längs med stadsdelens nyrenoverade paradgata, Sysslomansgatan, kan du titta in i mysiga butiker, blomsterhandel eller stanna till på ett av stans populära nytillskott på Cafékartan, Melrose Café. Även några av Uppsalas mest populära restauranger finns här;  Aaltos som stoltserar med Italiensk meny och en fantastisk uteservering som för tankarna till Medelhavet. I den egna föreningen finns restaurangen Messob med afrikansk mat. I främre Luthagen finns också klassiska Trattoria Commedia och Le Parc.

När det kommer till vardaglig service finns ICA Luthagens Livs som är mycket välsorterat och förutom ett brett sortiment även har en populär charkavdelning. Intill finns apotek Hjärtat.

För dig som tycker om trevliga promenader, kan du ta en tur längs med Fyrisån eller promenera i grönskande Vasaparken, här finns även fina lekplatser för barnen och muséet Biotopia.

Om Brf Luthags City
Brf Luthags City är en mycket välskött och solid bostadsrättsförening som idag består av 51 lägenheter och 13 lokaler med bostadsrätt. Husen uppfördes åren 1963-1966 är mycket väl underhållna, bland annat har stamrenovering utförts 2009. I fastigheten finns även garage, och gemensamma tvättstugor. Belåningen i föreningen är mycket låg och har därmed också låga månadsavgifter vilket ger god ekonomi i ditt boende.

Om lägenheterna
På adresserna Sturegatan 2A och 2B byggs två hela plan som tidigare varit kontor om till 21 nya bostäder. Det första planet är beläget 1 trappa upp och här finner ni välplanerade lägenheter om 1 – 2 rok.  Ytterligare en trappa upp på plan 2 i huset finns större lägenheter om 1 – 6 rok, de flesta har balkong och några även loggia.

Lägenheterna kommer ha hög standard med genomgående parkettgolv, helkaklade badrum med egna tvättmöjligheter och kök i stilrent utförande. Köper du din lägenhet i ett tidigt skede kommer det finnas möjlighet att påverka viss inredning mot en tillvalskostnad. 
 

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan till säljstart!

Säljstarten beräknas ske under sommaren 2018!

Intresseanmälan

* - Obligatoriska uppgifter

Karta och områdesinfo

Klicka på kartan för att se satellit, 3D, gatubild och liknande över området.

Bilder

Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen Främre Luthagen

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 09-17

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
ÖPPETTIDER: EFTER ÖVERENSKOMMELSE.