Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

Brf Limone

Brf Limone består av 7 st stilfulla radhus med carport och smakfulla materialval i trivsam och lugn miljö. Inflytt redan sommaren 2017!

I entrén välkomnas du av ett grått klinkergolv lagt i klassiskt fiskbensmönster. Kläderna hänger du av dig på en exklusiv hatthylla från Norrgavel eller i garderoben från Vedum med askgrå ramlucka och läderbeslag.

Köket är ett klassiskt kök av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra askgrå ramluckorna går fint ihop med bänkskivan i carrarramarmor. Köket har god förvaring för hela kökets husgeråd i både väggskåp och bänkskåp och integrerade vitvaror från Siemens.

I vardagsrummet på första våningen finns gott om plats för sociala tillställningar. Här tar du dig också ut till den grönskande trädgården med plattbelagda uteplatser. Under den vackra trappan finns bra förvaring och här finns även husets tekniska kärna.

Badrummen har ett hexagonformat golv i lugna färger och vita kaklade samt delvis målade väggar. Kommoder med grå ramluckor och ett ovanpåliggande vitt handfat från Kvänum. Den runda spegeln och pendellampan ovanför kommoden ger härlig karaktär åt badrummen. På första våningen är badrummet utrustat med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkskiva i carrarramarmor samt dusch där duschväggarna är i klarglas och i det privata badrummet på övreplan finns både ett badkar och en duschhörna där duschväggen är kaklad.

På den andra våningen som är den mer privata delen av huset finns sovrummen, vardagsrum och badrum. I det generöst tilltagna master bedroom, på hela 19 kvm, finns en fransk balkong med dubbeldörrar som ger en härlig känsla till rummet. Förvaringsmöjligheterna är som gjorda för två personer, två skjutdörrsgarderober och två inbyggda garderober. Samtliga i askgrå färg och med läderhandtag.

Även de mindre sovrummen är väl tilltagna, ca 11 kvm, och varje rum har två askgrå garderober med ramluckor och läderhandtag från Vedum.

Vardagsrummet på andra våningen är ljust och rymligt och här finns utgång den skyddade balkongen med trallgolv.

Lindbacken är en mysig stadsdel som växer upp med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service. Här vill initiativtagarna skapa ett område med unik karaktär och atmosfär där du kan skapa ditt drömboende.

Observera att bilderna är exempelbilder från tidigare projekt och inte från det aktuella huset.

Prislista

 

Nr Adress Rum Boarea Pris Månadsavg. Status
2 Rotetorpsvägen 2 5 138 - kr 4449 Såld
4 Rotetorpsvägen 4 5 138 - kr 4449 Såld
6 Rotetorpsvägen 6 5 138 - kr 4449 Såld
8 Rotetorpsvägen 8 5 138 - kr 4449 Såld
10 Rotetorpsvägen 10 5 138 - kr 4449 Såld
12 Rotetorpsvägen 12 5 138 - kr 4449 Såld
14 Rotetorpsvägen 14 5 117 - kr 3772 Såld

Karta och områdesinfo

Klicka på kartan för att se satellit, 3D, gatubild och liknande över området.

Bilder

För mer information, vänligen kontakta

Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Mobil: 070-201 43 93
E-post

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 varje dag kl 10-20 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / VAKSALAGATAN 5, 753 20 UPPSALA
ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10-17

GRÄNBYSTADEN GALLERIA, 754 60 UPPSALA
ÖPPETTIDER: ALLA DAGAR 10-20

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
ÖPPETTIDER: EFTER ÖVERENSKOMMELSE.