Riksmäklaren logotyp

Till salu
Villa/Radhus

Ljusdal - Västbacka Hamravägen 361

7 rok Boyta: 160 kvm Tomtyta: 20.000 kvm 980.000 kr/bud  
NYTT PRIS! I Västbacka by ligger Finnmarksgården! Här finns två fina bostadshus med uthyrningsmöjligheter eller för fritids-/åretruntboende för den stora familjen! Stor tomt om 20 000 kvm. Med naturen som närmaste granne kan du enkelt ta dig ut på skogspromenader, svamp-/bärplockning, fiske eller skoteråkning på vintern. Uppvärmning genom direkt el, kamin och vedspis/öppen spis.     

Mora - Mora Morkarlby - Godsvägen 24

7 rok Boyta: 172 kvm Tomtyta: 1.062 kvm 2.850.000 kr/bud  
Etagevilla i fyra plan med eftertraktat läge i Morkarlby. Helrenoverat kök, nyare braskamin, öppen spis och bastu. Ett läckert boende med generösa ytor och vackert planerad tomt. Altan i anslutning till entrén med hög mysfaktor och öppen spis. En trivsam plats att kanske avnjuta en nybakad pizza från bagarstugans bakugn som ligger intill? Bo bekvämt med närhet till centrum, förskola, skola och naturen.     

Fritidshus

Orsa - Vålarna

1 rok Boyta: 17 kvm Tomtyta: 1.161 kvm 95.000 kr/bud  
Fäbodstuga i timmer! Ligger vackert på en naturtomt i Vålarnas fäbod. Stugan har enkel standard och är i princip oinredd. På tomten finns även ett uthus med vedbod och förråd. Fristående utedass. Byggnaderna har visst renoveringsbehov.    Budgivning pågår  

Orsa - Orsa Skattungbyn - Rutberg 111

1 rok Boyta: 25 kvm Tomtyta: 9.900 kvm 175.000 kr/bud  
Högt belägen fäbodgård i Rutberg. Stor naturtomt på 9 900 kvm. Gården består av en fäbodstuga innehållande storstuga med öppen spis och ett f.d.mjölkrum som kan göras om till kök. Byggnaden är renoverad och har enkel standard. Dessutom finns ladugård med portlider, separat lada mm. Samtliga byggnader i timmer. Lämpligt för dig som vill ströva i naturen, fiska, plocka bär och svamp mm.     

Tomt

Mora - Mora Gesunda - Gesundavägen, Lindanvägen

Tomtyta:       
Tomter i Gesunda! Med varierande lägen erbjuder vi tomter för fritids-/permanentboende. Kommunalt vatten och avlopp. Förutom vackert läge vid Siljan har Gesunda mycket att ge, bl.a. Gesundabergets anläggning med aktiviteter året runt, Tomteland, golfbana på Sollerön, bad o fiske i Siljan mm. Endast 3 tomter kvar!     

Älvdalen - Risberg

Tomtyta: 2.995 kvm     125.000 kr/bud  
Vacker tomt belägen i Risbergs fäbod. I Risberg ligger en av de viktiga kontrollerna längs Vasaloppsspåret. Har du lyckats ta dig hit från Sälen, så har du åkt ca 38 km. Till Mora har du kvar ca 55 km.    Budgivning pågår  

Kommersiell

Mora - Limavägen 1

  2.270 kvm 1.750.000 kr/bud  
Mindre hyresfastighet med lantligt läge i Venjan By. Huvudbyggnaden är väl underhållen både in- och utvändigt. Den är i 2 ½ plan och innehåller 7 lägenheter i varierande storlekar. Källarplan under hela byggnaden med förrådsutrymmen, hobbyrum, pannrum mm. På fastigheten finns även två garagebyggnader, en med 4 platser och en med 2 platser. Asfalterad gårdsplan. Låga driftkostnader genom uppvärmning med både jordvärme och fjärrvärme.     

Gård

Ljusdal - Tandsjöborg Inlandsvägen 381

4 rok Boyta: 84 kvm Tomtyta: 271.772 kvm 1.185.000 kr/bud  
Vackert belägen äldre gård! Total areal 27 ha varav produktiv skogsmark 21 ha. Merparten av gårdsskiftet består av åker-/ängsmark och trädgård. Bostadshus med timmerstomme, innehåller 3-4 rok, badrum/wc mm. Uppvärmning med bergvärme. Gäststuga belägen på egen fastighet, 1 rok samt wc. Dessutom garage och flera ekonomibyggnader. Fastigheten är lämplig både för permanent-/fritidsboende. Jakträtt!    Budgivning pågår  Genvägar

Information om webbplatsen

Sitekarta
Information om cookies
Kontakta Webmaster
Om projektet

Adress

Fridhemsplan 2, 792 30 MORA, Tel: 0250-302 00

Copyright © Riksmäklaren 2013, alla rättigheter förbehålls
Oddville was here