Riksmäklaren
Lindbacken - A-hus tomter
Intresseanmälan
Sisela Rosman
NYPRODUKTION
Sön 5/4 kl 12:00-13:00Besök A-hus Visningshus Vinga på Svanmossvägen 7, Lindbacken!
Sisela Rosman
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
NYPRODUKTION
Sön 5/4 kl 12:00-13:00Besök A-hus Visningshus Vinga på Svanmossvägen 7, Lindbacken!
Sisela Rosman
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
Lindbacken - A-hus tomter

A-hus - Lindbacken

LINDBACKEN, Uppsala

A-hus - Lindbacken

Endast 3 av 6 tomter kvar. Förverkliga din dröm om hus i Lindbacken tillsammans med A-hus. Flera kvalitativa husmodeller från A-hus att välja mellan. Här finns två hörntomter kvar.

Lediga tomter:
Dunmossvägen 1 / Vitmossvägen 3 (hörntomt) - 868 kvm - 2 175 000 kr
Dunmossvägen 2 / Vitmossvägen 5 (hörntomt) - 643 kvm - 1 990 000 kr
Dunmossvägen 4 - 641 kvm - 1 925 000 kr

A-hus bygger alla hus inomhus i deras egen fabrik i Anneberg strax söder om Göteborg. Här ligger också ett av deras sågverk. I ena änden åker det in trästockar och i andra änden kommer det ut färdiga A-hus. A-hus har med andra ord full kontroll hela vägen. De har byggt hus i över 70 år och ingår i den starka koncernen Derome, Sveriges största privatägda träindustri. Både A-hus AB och Derome AB har AAA-rating, vilket innebär en ekonomisk trygghet för er som kund. Alla hus byggs i totalentreprenad där en A-hus anställd byggledare sköter entreprenaden åt er som kund.

Vill du veta mer om de olika husmodellerna och möjliga tillval så är du välkommen att kontakta någon av A-hus trähussäljare eller läsa mer på deras hemsida. www.a-hus.se

PETER BJÖRCK / Trähussäljare
08-55 55 42 81 / 076-106 03 87
peter.bjorck@a-hus.se

ANTON TÖRNE / Trähussäljare
018-56 29 51
anton.torne@a-hus.se

Riksmäklaren ansvarar endast för försäljning tomten. Har du några frågor om tomtköpet eller om Lindbacken är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Sisela Rosman / Ansvarig mäklare
070-548 08 02
sisela.rosman@riksmaklaren.se

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor – möjligheterna till förskoleplats är mycket goda och de senast inflyttade familjerna har fått plats till sina barn direkt.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Visningar

05

Sön 5/4 kl 12:00-13:00

Besök A-hus Visningshus Vinga på Svanmossvägen 7, Lindbacken!

Karta

LINDBACKEN - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS