Riksmäklaren
Lindbacken - LB-hus tomter
Intresseanmälan
Sisela Rosman
NYPRODUKTION
Sisela Rosman
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
NYPRODUKTION
Sisela Rosman
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
Lindbacken - LB-hus tomter

FRIKÖPTA PARHUS TILL FAST PRIS I NORRA LINDBACKEN

Lindbacken, Uppsala

FRIKÖPTA PARHUS TILL FAST PRIS I NORRA LINDBACKEN

Här låts LB-hus uppföra fyra friköpta parhus med stort intresse. Parhusen på Vitmossvägen 11 och 13 är nu sålda. Här säljstartas för nästa parhusbyggnad, Vitmossvägen 15 och 17. Kontakta ansvarig mäklare Sisela Rosman för mer information: 070-548 08 02 eller sisela.rosman@riksmaklaren.se.

På Vitmossvägen i Lindbacken har du genväg via gång- och cykelväg till ICA Nära Lindbacken och den täta busskommunikationen vid 288. Det är även smidig väg ut till den stora huvudgatan Hagtorpsvägen i Lindbacken.

Det finns en större tomt om 795 kvm på Trollmossvägen 12 där du själv får välja fritt bland LB-hus olika modeller av hus.

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer och har byggt fler än 43 000 hem sedan starten år 1957. Kärnverksamheten är densamma idag som då LB-Hus grundades – att bygga nyckelfärdiga hus på totalentreprenad. Företaget äger Skandinaviens modernaste husproduktionsanläggning, där de bygger hus med hantverksmässig prägel i optimerad industriell miljö.

Vill du veta mer om möjliga tillval är du välkommen att kontakta LB-Hus säljare.

Jonas Sandberg
Telefon: 0722-45 27 72
Mejl: jonas.sandberg@lbhus.se
www.lb-hus.se

OMRÅDET LINDBACKEN har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor – möjligheterna till förskoleplats är mycket goda och de senast inflyttade familjerna har fått plats till sina barn direkt. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren.

Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport. Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Bostäder och priser

Status Adress Rum Boarea Tomtarea Pris Planlösning
Såld Vitmossvägen 11 5 0 kvm 535 kvm Planlösning
Planlösning
Såld Vitmossvägen 13 5 125 kvm 518 kvm Planlösning
Planlösning
Till salu Vitmossvägen 15 5 125 kvm 524 kvm 4 395 000 kr Planlösning
Planlösning
Till salu Vitmossvägen 17 5 125 kvm 539 kvm 4 450 000 kr Planlösning
Planlösning
Till salu Trollmossvägen 12 0 kvm 1 900 000 kr Saknas

Karta

Lindbacken - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS