Riksmäklaren
Steninge slottsby - Slottshöjden tun 3 4 825 000 - 4 995 000 kr
Intresseanmälan
Matts Lüllmaa
NYPRODUKTION
4 825 000 - 4 995 000 kr
Intresseanmälan
Matts Lüllmaa
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
NYPRODUKTION
4 825 000 - 4 995 000 kr
Intresseanmälan
Matts Lüllmaa
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
Steninge slottsby - Slottshöjden tun 3

Parhus i unik slottsmiljö för dig och din familj.

Steninge Slottsby, Sigtuna 131,2 - 131,2 kvm

Parhus i unik slottsmiljö för dig och din familj.

Nu släpper vi den första etappen med 5 stycken nyckelfärdiga, friköpta parhus med genomgående hög standard i vackra Steninge slottsby med anor från 1600-talet.

Som boende i ett friköpt parhus har du fördelen av att äga ditt boende fullt ut, utan någon bostadsrättsförening som styr över t ex månadsavgifter. Du har fördelen av att kunna göra dina egna ränteavdrag och det enda kostnaden du har är din egna driftkostnad.

Konceptet ”nyckelfärdigt” innebär att du som köpare inte behöver tänka på något när du väl har fått nycklarna. Gräsmattan, altanen och annat är klart när du flyttar in.

I Steninge värnar man om att bevara den gamla stilen och charmen i området. Här bor du med gångavstånd till grönskande natur, fantastiska badplatser och båtliv i Mälaren. Här trivs både den stora och lilla familjen med grundskola, förskola och ridanläggning runt hörnet.

Steninge slottsby är uppdelade i mindre områden, kallade tun. Tun 3, där dessa parhus kommer byggas, är beläget på en höjd i lugnt och ostört läge, där de flesta husen har utsikt mot grönområden.

I den anrika Stenladan som ligger i området finns det butiker och restaurang och vill du in till stan så tar du dig in till Märsta och Sigtuna på några minuter med bil. Både Uppsala och Stockholm ligger ca 30 minuter bort och till Arlanda tar du dig till på endast 10 minuter med bil.

Parhusen är 131,2 kvm med möjlighet att inreda vindsvåningen om ytterligare ca 32 kvm. Total golvyta på vindsvåning är ca 45 kvm.

Vallsjöhus är ett privatägt familjeföretag som verkat i branschen i 50 år. Vallsjöhus ligger i Hultagård, alldeles utanför Sävsjö i Småland. Vallsjöhus bygger gedigna och naturnära hus med stor kvalitet och funktionalitet.

Vill du uppleva kvalitén i ett Vallsjöhus är du välkommen att besöka Nybygget, ett visningshusområde i Arlanda stad. Där träffar du Ingemar Karlberg, ingemar.karlberg@vallsjohus.se, 070-220 61 20, som är trähussäljare på Vallsjöhus. Han kan svara på alla frågor gällande tillval. Nybyggets öppettider: Onsdagar kl. 14-19, lördag-söndag kl. 11-16.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Matts Lüllmaa, matts.lullmaa@riksmaklaren.se för mer information.

Visa mer
Matts Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Bostäder och priser

Status Adress Rum Boarea Tomtarea Pris Planlösning
Såld Steninge slottsby - Slottshöjden 9 6 131,2 kvm 394 kvm Planlösning
Planlösning
Planlösning

Visningar

Varmt välkommen att kontakta Matts Lüllmaa för mer information kring projektet.

Karta

Steninge Slottsby - Sigtuna

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS