Riksmäklaren
Lindbacken - Brf Himla
Intresseanmälan
Marcus Topel
NYPRODUKTION
Sön 24/11 kl 14:00-15:00SÄLJSTART av Brf Himla! Visning sker utan för ICA Nära Lindbacken /"Gula boden".
Marcus Topel
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
NYPRODUKTION
Sön 24/11 kl 14:00-15:00SÄLJSTART av Brf Himla! Visning sker utan för ICA Nära Lindbacken /"Gula boden".
Marcus Topel
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
Lindbacken - Brf Himla

ELEGANTA PARHUS I LINDBACKEN!

LINDBACKEN, Uppsala

ELEGANTA PARHUS I LINDBACKEN!

Med ett utmärkt läge i Lindbacken med c:a 150 meter till områdets Ica butik och busshållplats, erbjuds nu dessa trevliga parhus från Borohus. Invändigt präglas bostäderna av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Parhusen levereras med riktigt bra maskinell utrustning av hög kvalitet, vattenburen golvvärme samt radiatorer på vindsplan. Stora fönsterpartier samt kök av hög standard. Här har man velat skapa ljus och socialt inbjudande ytor med rymd. Bostäderna erbjuder en mycket ytsmart planlösning.

*116 KVM med carport
2-3 sovrum på övre plan samt 1 sovrum och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum på entréplanet.

*131 KVM med carport
3-4 sovrum på övre plan samt 1 sovrum och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum på entréplanet.

OM BOROHUS

”På Borohus har vi byggt hus ända sedan Per Albin Hansson i ett riksdagstal lanserade begreppet ”Folkhemmet”, närmare bestämt sedan 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Vi har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder. Borohus har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika i husbranschen.” Läs gärna mer om Borohus på www.borohus.se

OM LINDBACKEN

Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt egna parhus i Lindbacken.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostäderna!

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Visningar

24

Sön 24/11 kl 14:00-15:00

SÄLJSTART av Brf Himla! Visning sker utan för ICA Nära Lindbacken /"Gula boden".

Karta

LINDBACKEN - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS