Riksmäklaren
Lindbacken - LB-hus tomter
Intresseanmälan
Sisela Rosman
NYPRODUKTION
Sisela Rosman
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
NYPRODUKTION
Sisela Rosman
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
Lindbacken - LB-hus tomter

Tomter - LB-hus

LINDBACKEN, Uppsala

Tomter - LB-hus

Tre av fem tomter kvar där du själv får välja fritt bland LB-hus olika modeller av hus. Ett stenkast ifrån tomterna finns gång- och cykelväg som leder upp till ICA Nära Lindbacken och busshållplatserna vid väg 288.

Lediga tomter:
Vitmossvägen 15 - 524 kvm - 1 725 000 kr
Vitmossvägen 17 (hörntomt) - 539 kvm - 1 725 000 kr

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer och har byggt fler än 43 000 hem sedan starten år 1957. Kärnverksamheten är densamma idag som då LB-Hus grundades – att bygga nyckelfärdiga hus på totalentreprenad. Företaget äger Skandinaviens modernaste husproduktionsanläggning, där de bygger hus med hantverksmässig prägel i optimerad industriell miljö.

Vill du veta mer om olika husmodeller är du välkommen att kontakta LB-Hus säljare.

Jonas Sandberg
Telefon: 0722-45 27 72
Mejl: jonas.sandberg@lbhus.se
www.lb-hus.se

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor – möjligheterna till förskoleplats är mycket goda och de senast inflyttade familjerna har fått plats till sina barn direkt.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Karta

LINDBACKEN - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS