Nyproduktion
Brf Parkgläntan

Välkommen till etapp 1 av Brf Parkgläntan i Lindbacken!

LINDBACKEN, Uppsala Storlek: 65 - 134 kvm Tillträde: Inflytt planeras ske Q3 2024
Intresseanmälan
Brf Parkgläntan
Intresseanmälan
Image
Image
Image

Välkommen till etapp 1 av Brf Parkgläntan i Lindbacken!

Det är 7 av 17 bostäder sålda i etapp 1 i Brf Parkgläntan. Letar du efter 2-våningslägenhet, parhus, radhus eller fristående hus i barnvänliga Lindbacken? Med uteplats vid entrén och en altan i anslutning till den egna trädgården samtidigt som du har grönskande parkutsikt är dessa bostäder det du söker. Hör av dig till oss redan idag för att inte missa chansen.

Tillsammans med Gillöga har Signum skapat ett unikt projekt för Lindbacken där de 17 husen finns i fyra storlekar, 65, 96, 115 och 134 kvm - vilket gör att det finns hem som passar allt från singeln till den stora familjen. Husen utformas dessutom i olika hustyper. Här erbjuds 2-våningslägenhet, radhus, parhus eller ett unikt fristående hus - alla med villakänsla, egen trädgård och samlade kring parken - Välkommen till Parkgläntan!

------------------------------------------------------------
Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Ulrika Lööf eller Anne Weyde om du har några frågor eller funderingar och intresserad av att veta mer.
Går bra att boka in sig på visning via vår hemsida.
------------------------------------------------------------

KORT FAKTA OM ETAPP 1
Antal enheter: 17 st
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Bostadsrättstyp: 4 st 2-våningslägenheter, 6 st radhus, 6 st parhus och 1 st fristående hus
Storlekar: 65 kvm, 96 kvm, 115 kvm och 134 kvm
Val av interiör designlinje: Kontrast eller Ton-i-ton

Inflyttning beräknas ske Q3 2024.
Parkgläntan gör det möjligt att få gröna bolån hos banker.

SIGNUM
Dessa hus tillhör Signums småhusserie, framtagna tillsammans med prisbelönta arkitekter. Oavsett storlek på hus får du ett hem med smart planlösning, uteplatser och energisnålt värmesystem. Utvändigt är husen klädda i trä, men hur det ser ut innanför dörren är upp till dig. Välj mellan två designlinjer, Kontrast eller Ton-i-ton - båda är harmoniska i sin bas för att lätt kunna matcha med dina möbler och textilier.


OM BOSTÄDERNA
Parkgläntan är utformat med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer och funktion. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck med parken i centrum och alla med olika sollägen.

Husen erbjuder generösa och smarta planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. I alla hus är det vattenburen golvvärme på båda planen vilket ger, förutom behagliga golv, ett stilrent intryck och mer plats till inredning då alla väggar är fria från radiatorer.

I bostäderna om 96 kvm med 4 rum och kök passar bra till singeln, den lilla barnfamiljen eller familjen som önskar ett mer ytsmart hus med samma funktion som ett större. Här utformas sociala ytor i kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet och dubbeldörr i glas som leder ut till den rogivande uteplatsen i den gröna trädgården. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar medan barnen leker i parken utanför. På det övre planet samlas husets allrum, badrum och tre sovrum varav ena är mycket större. Här finns gott om plats för mer funktion om så önskas, speciellt i det stora föräldrasovrummet.

I bostäderna om 115 kvm med 5 rum och kök är anpassat för den större barnfamiljen som behöver mer plats. Här finns det stora fina sällskapsytor på fler platser i huset. I köket, i vardagsrummet, i allrummet på övre plan och på uteplatsen i den gröna trädgården. Här finns gott om plats för hela familjen att samlas samtidigt som det finns fler rum som ger möjlighet att kunna spendera tid mer enskilt om så önskas. På övre plan finns, förutom allrum med takfönster, ett badrum och fyra sovrum varav det ena med egen klädkammare.

I bostäderna om 134 kvm med 6 rum och kök är anpassat för den stora familjen och mer plats att växa i. Mer än halva ytan av entréplanet består av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen i den gröna trädgården via dubbeldörrar. Ett extra rum på entréplanet kan nyttjas som ett sovrum/arbetsrum/gästrum. På det övre planet erbjuds ett väldigt stort allrum med fönster i två väderstreck vilket möjliggör att skapa ett ytterligare rum om så önskas. Annars finns tre befintliga sovrum varav ena sovrummet är större än de andra.


OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik samt en kommande handelsby med vårdcentral, restaurang och gym. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens Galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna hus i Lindbacken.


Vi ser fram emot att höra från dig.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Anne Weyde
Mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686

Bostäder och priser

Status Nr Adress Rum Boarea Pris Månadsavgift Planlösning
Såld 13 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 13 - - - - - -
Till salu 14 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 14 6 115 kvm 232 kvm 4 090 000 kr 6 120 kr Planlösning | Planlösning
Till salu 17 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 17 6 134 kvm 339 kvm 4 790 000 kr 7 131 kr Planlösning | Planlösning
Till salu 19 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 19 6 115 kvm 169 kvm 3 950 000 kr 6 120 kr Planlösning | Planlösning
Såld 20 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 20 - - - - - -
Såld 21 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 21 - - - - - -
Såld 22 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 22 - - - - - -
Såld 23 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 23 - - - - - -
Såld 24 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 24 - - - - - -
Till salu 25 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 25 5 96 kvm 199 kvm 3 650 000 kr 5 109 kr Planlösning | Planlösning
Till salu 26 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 26 5 96 kvm 126 kvm 3 490 000 kr 5 109 kr Planlösning | Planlösning
Såld 27 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 27 - - - - - -
Såld 18 Brf Parkgläntan, etapp 1 Hus 18 - - - - - -
Till salu 15A Brf Parkgläntan, etapp 1 Lgh 15A 3 65 kvm 2 490 000 kr 3 459 kr Planlösning | Planlösning
Till salu 15B Brf Parkgläntan, etapp 1 Lgh 15B 3 65 kvm 2 690 000 kr 3 459 kr Planlösning | Planlösning
Till salu 16A Brf Parkgläntan, etapp 1 Lgh 16A 3 65 kvm 2 490 000 kr 3 459 kr Planlösning | Planlösning
Till salu 16B Brf Parkgläntan, etapp 1 Lgh 16B 3 65 kvm 2 690 000 kr 3 459 kr Planlösning | Planlösning

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

LINDBACKEN - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus