Nyproduktion
Kv. Solfjädern, tun 7

Solfjädern, tun 7 - Stilsäkra friköpta parhus där allt är klart när du flyttar in!

STENINGE SLOTTSBY, Sigtuna Storlek: 124 kvm Pris: 5 290 000 - 5 690 000 kr
Intresseanmälan
Kv. Solfjädern, tun 7 5 290 000 - 5 690 000 kr
Intresseanmälan

Solfjädern, tun 7 - Stilsäkra friköpta parhus där allt är klart när du flyttar in!

Varmt välkommen till kvarter Solfjädern, Steninge Slottsby!

Onsdag den 14 april mellan kl. 16.00-17.40 bjuder vi in till informationsträff för projektet. Då berättar Ulrika Lööf som är ansvarig mäklare mer om bostäderna, svarar på frågor, visar bilder och materialval. Med anledning av Covid - 19 krävs anmälan till träffen. Träffen hålls vid utställningsplatsen intill huvudentrén till Stenladan. Passa på att uppleva Steninge på samma gång!

En plats för boende och varande. Solfjädern förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning.

Intresset har varit mycket stort för den första etappen av de friköpta parhusen i Solfjädern och nu har även försäljningen av etapp 2 startat - reservera din bostad redan idag!

Tillsammans med Tulip Investment utvecklar Blooc nu det nya bostadskvarteret Solfjärdern i idylliska Steninge Slottsby i Sigtuna. Kvarteret består av 10 unika friköpta parhus om 124 kvm med 5 rum och kök ritade av arkitekterna på Blooc.

Priser från 5 190 000 kr (komplett pris med finplanerad tomt, hus med altan och förråd)
Inflytt från kvartal 3 2022.

Boarea: 124 kvm
Sovrum: 3-4 stycken
Antal: 10 parhus

OM BOSTÄDERNA
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum, allrum och badrum. Från trappan möts du av ett öppet allrum med ett takfönster med ljusschakt som skapar ett fint ljusinsläpp. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring och i anslutning till Master Bedroom finns även ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet. Du kan även välja att byta ut allrummet mot ett fjärde sovrum.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan är utrustat med dusch och wc och här finns även plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet finns ett härligt badkar. Badrummet på den övre våningen är placerat med smidig access från alla rum och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Bostäder och priser

Status Adress Rum Boarea Tomtarea Pris Planlösning
Såld Solfjädern, hus 1 5 124 kvm 383 kvm Planlösning
Såld Solfjädern, hus 2 5 124 kvm 424 kvm Planlösning
Såld Solfjädern, hus 3 5 124 kvm 467 kvm Planlösning
Till salu Solfjädern, hus 4 5 124 kvm 360 kvm 5390000 kr Planlösning
Såld Solfjädern, hus 5 5 124 kvm 350 kvm Planlösning
Såld Solfjädern, hus 7 5 124 kvm 474 kvm Planlösning
Till salu Solfjädern, hus 8 5 124 kvm 515 kvm 5690000 kr Planlösning
Såld Solfjädern, hus 6 5 124 kvm 363 kvm Planlösning
Till salu Solfjädern, hus 10 5 124 kvm 386 kvm 5590000 kr Planlösning

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Sigtuna

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus