50
RM+
ULLERÅKER - Gustaf Kjellbergs väg 3 B - Uppsala

Högst upp i huset med stor, solig balkong mot gården!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 80 kvm 5 662 kr/mån 2 790 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Gustaf Kjellbergs väg 3 B 2 790 000 kr
Intresseanmälan

Högst upp i huset med stor, solig balkong mot gården!

Välkommen till en ljus, härlig lägenhet belägen högst upp i huset vilket ger ett av områdets bästa lägen, med hiss från markplan och en stor, inbjudande balkong med trevligt läge bland innergårdens trädkronor. Lägenheten nyproducerades av Skanska 2007 och håller en genomgående mycket hög standard med exempelvis ekparkett i alla rum, helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter. Köket har inredning från Vedum samt fullständig maskinell utrustning.

Lägenhetens 80 kvm fördelar sig på en rymlig hall, kök med rymlig matplats och ingång till ett mindre förråd med fönster som kan användas som ett litet arbetsrum, ett skafferi eller en plats för barnen att rita och pyssla. Vidare har lägenheten vardagsrum med utgång till den härliga balkongen, två rymliga sovrum samt badrum.

Brf Ulleråker Park 2 är en fint belägen bostadsrättsförening med den vackra Lindparken runt hörnet och omedelbar närhet till lummiga strövområden på Kronåsen och längs strandpromenaden vid Fyrisån. Här bor du nära både naturen och centrum, med ca 15 minuters cykelväg till Resecentrum och goda bussförbindelser både dag- och kvällstid. 5 minuters cykelväg till Ultuna/SLU samt Ångströmlaboratoriet, Studenternas och Rosendal med mataffär och gott om ytor för aktiviteter såsom gym, tennisplaner och paddelplaner. Närbutik, skolor och förskolor finns i närområdet.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2007
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
80 m²
Månadsavgift
5 662 Kr
(Värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift tillkommer med (100 Kr/mån) för gruppavtal för kabel-tv och bredband. IMD av egen hushållsel samt gemensam el i föreningens gemensamma ytor såsom trapphus, tvättstuga, ytterbelysning delas upp lika på boende.)
Pris
2 790 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
542 073 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
4 av 4
(Våningsplan 4 av 4 (3 trappor).)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Välkomnande hall som är central i lägenheten och ger fin genomsikt mellan rummen. Hallen har gott om plats för ytterkläder.

KÖK:
Ljust, trivsamt kök (14 kvm) med plats för stort matbord där det med lätthet går att sitta 8 personer. Skåpinredningen i köket är från Vedum och har vita luckor, kakel i blå-grön nyans samt bänkskiva i svart laminat med kant av ek. Fullständig maskinell utrustning med hällspis (-21), spisfläkt (-07), diskmaskin (-07), kyl/frys (-07) och (-22).

FÖRRÅD:
Intill köket finns en klädkammare/förråd (2 kvm) med fönster som går utmärkt att använda till arbetsrum.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet (19 kvm) rymmer både soff- och matgrupp. Här finns också utgång till lägenhetens högt belägna, härliga balkong med fint solläge och där trädkronorna ger insynssKydd.

SOVRUM 1:
Sovrum 1 (15 kvm) har tre fasta garderober samt fransk balkong.

SOVRUM 2:
Sovrum 2 (11 kvm) har två fasta garderober.

VARDAGSRUM:
Stort badrum (6 kvm) som har vita kaklade väggar och mörkgrått klinker på golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och toalett. Egna tvättmöjligheter med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med plats för handdukar mm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong om ca 11 m² med härligt läge mot den lummiga och lugna innergården. Balkongen ligger i sydvästligt läge som ger sol på dagen och kvällen.

Bilplats

Det finns totalt 44 st p-platser varav 20 med laddstation och 24 med motor/kupévärmaruttag.
Kostnad för båda alternativen: 250 kr/mån. Tillkommer kostnad för elförbrukning för laddstation för elbilar. Debitering via ChargeNode. Läs mer på hemsidan.
Separat kö för parkering tillämpas.
Kö: Just nu inga personer i kö till några p-platser. De p-platser som är lediga har laddstolpe. (Kontrollerat 2023-09-06)

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 80 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2007

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har gruppavtal med Tele2 (f.d. ComHem) som täcker alla lägenheter. För detta utgår en kostnad för varje lägenhet om 100 kr/mån (debiteras på månadsavi). I gruppavtalet ingår Bredband 250/50, TV Bas HD och Telefoni Bas. Uppgradering kan ske hos Tele2 direkt av hushållet.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 15 kvm.

Övrigt

Föreningen har tecknat ett gemensamt elabonnemang varvid lägenhetsinnehavaren betalar f.n. 360 kr/mån för hushållel. Elavräkning sker varje halvår.

Lägenhetsnummer

A243

Ekonomi

Pris: 2 790 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 5 662 kr. Värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg.
Obligatorisk avgift tillkommer med (100 Kr/mån) för gruppavtal för kabel-tv och bredband.

IMD av egen hushållsel samt gemensam el i föreningens gemensamma ytor såsom trapphus, tvättstuga, ytterbelysning delas upp lika på boende. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,12805%.

Driftkostnad summa: 1 608 kr/mån
El: 1 335 kr/mån
Försäkring: 273 kr/mån
Kommentar: OBS! Säljarens elkostnad är ungefär dubbelt så mycket än vad liknande lägenheter i föreningen har, kontrollerat med säljare och ordföranden. Detta är en individuell uppgift, går alltså att styra själv hur mycket som förbrukas. Det normala ligger på runt 500-600 kr/mån. Det ska även tilläggas att elen för gemensamma utrymmen i föreningen delas lika mellan boenden såsom tvättstuga, trapphus och ytterbelysning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-03-07. Energiprestanda primärenergital: 115 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Ulleråker Park 2
Om föreningen: Bostadsrättsföreningen Ulleråker Park II hittar du strax söder om Uppsala centrum, vackert beläget nära Ultunaåsen. Här i gammal parkmiljö finns skogsstigar och vandringled bara några minuter bort och Fyrisån flyter förbi strax nedanför åsen.

Bostadsrättsföreningen Ulleråker Park II inkluderar de två husen på Gustaf Kjellbergs väg 1 och 3. Här finns sammanlagt 52 lägenheter. Husen är byggda av Skanska och blev färdiga för inflyttning 2006 (GKV3 A–C) och 2007 (GKV1 A–B).

Läs mer på föreningens egna hemsida: www.brfup2.bostadsratterna.se
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Simpleko. Föreningen höjde avgifterna med ca 10% i januari 2024. Inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar. Kontrollerat: 2024-06-13
Renoveringar:
Löpande underhåll
Läs mer på föreningens hemsida och årsredovisningar.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningssysslor: Det finns inga obligatoriska sysslor som trappstäd och snöröjning, endast höst- och vår-städning som är frivillig och brukar ta c:a en timme i anspråk samt vattning under sommarperioden enligt schema.

Delat ägarskap: När det gäller delat ägarskap så ska den boende äga minst 10%.

Andrahandsuthyrning: Uthyrning av lägenhet i andrahand skall begäras skriftligt och godkännas av styrelsen.

Juridiska personer: Stadgarna innehåller inget förbud för juridiska personer som medlem vid förvärv av bostadsrätt.

Förråd: Varje lägenhet har ett eget förråd, antigen i källarplan eller på våning 1 (GKV3 A-C), eller på vind (GKV1 A-B).

El: Föreningen har ett gemensamt avtal för all elförbrukning. Hushåll debiteras dels egen elförbrukning, medan alla hushåll delar på kostnaden för el i tvättstuga, trapphus, och ytterbelysning.

Nyckelhantering: Styrelsen sköter hanteringen av nycklar. Vid borttappad nyckel eller för beställning av ny kontaktas styrelsen. Vid flytt sker nyckelöverlämningen hos mäklaren vid överlåtelsen av lägenheten, styrelsen kontrollerar efter inflytt att rätt nycklar finns. Saknas nyckel efterdebiteras detta till avflyttande medlem.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ULLERÅKER - Gustaf Kjellbergs väg 3 B - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus