Riksmäklaren
Ölandsresan 3D, lgh 171 2 517 500 kr
Carolina Sohlberg
Såld
2 517 500 Kr
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Såld
2 517 500 Kr
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Sävja - Ölandsresan 3D, lgh 171 - Uppsala

Passa på att köpa den sista fyran i etapp 1!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 82 kvm 4 270 kr/mån 2 517 500 kr

Passa på att köpa den sista fyran i etapp 1!

Nya lägre priser - denna lägenhet är prissänkt med 132 500kr!
Tidigare pris: 2 650 000 kr, NYTT PRIS: 2 517 500 kr.
Detta kan vara en av de mest prisvärda fyrorna i hela Uppsala.

FÖR LEDIGA LÄGENHETER OCH MER INFO KLICKA PÅ LÄNKEN Linneas utsikts hemsida

Varmt välkommen på visning i vår fina visningslägenhet för att få mer information. Möjlig inflytt redan nu i september.

Hökerum Bygg bygger nya lägenheter i ett inbjudande och unikt projekt med arkitektur som präglas av kubism, trä och variation i höjd. I husen finns både gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass på ett av husen som gör att tankarna lätt vandrar söderut och till soliga sommarsemestrar. Här finns allt man kan önska - och lite till!

Linneas Utsikt placeras centralt i Sävja, ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. I närområdet finns även god service i from av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor.Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Välkommen hem till Linneas Utsikt!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
82 m²
Månadsavgift
4 270 Kr
Pris
2 517 500 Kr
Våningsplan
Våningsplan 7 av 11.
Hiss
Ja

Planlösning

Hallen kommer vara försedd med klinkergolv och ha målade väggar.
Vardagsrum/allrum, sovrum och kök har golv med lamellparkett i ek och målade väggar. Är lägenheten utrustad med klädkammare kommer även den ha lamellparkett i ek. Rummen har släta, vita foder, golvlister i eklaserad furu, fönsterbänkar i kalksten samt tak målat i vitt.

Köket är utrustat med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor (Maja) med handtag i metall. Bänkskiva. Stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt i grundstandard.

Badrum har tvättställ med kommod, spegelskåp, wcstol och duschhörna. Elburen komfortvärme (går på hushållselen). Tvättmaskin och torktumlare i vitt (i vissa lägenheter är det en kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Handdukstork. Badrum och WC har klinkergolv och vitkaklade väggar.

Garderober: Luckor vita (lika som kök) med handtag i metall (lika kök). I vissa fall finns det skjutdörrar i vitt (förekommer i vissa lägenheter).

Takhöjd: Cirka 260 cm. Kan vara något lägre i hall och badrum.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Fantastisk balkong i öster om 20 kvm med högt och fritt läge från våning 7.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 735 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 265 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Byggnad/Storlek

82 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är just nu 149 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.

Övriga utrymmen

På entréplanet i höghuset finns det två gästrum samt cykelförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det en festlokal som ligger i anslutning till en gemensam takterrass. Festlokalen rymmer köksdel och toalett. I källarplanet på husen finns garaget, från detta plan går hissen upp till lägenheterna. Det finns även barnvagnsförråd.

Gym, bastu och hobbyrum ligger i källarplanet på hus 5. Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd. Förråden är 2-5 kvm stora. Förråden finns på källarplan upp till plan 3. En viss lägenhetstyp har sitt förråd i lägenheten (framgår av bofaktablad).

Lägenhetsnummer

171

Ekonomi

Pris: 2 517 500 kr . Månadsavgift: 4 270 kr. Avgift för com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad. Hushållsel tillkommer.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Visa mer

Karta

Sävja - Ölandsresan 3D, lgh 171 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS