Riksmäklaren
Ölandsresan 3E, lgh 512 2 370 000 kr
Carolina Sohlberg
Såld
2 370 000 Kr (FAST PRIS)
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Såld
2 370 000 Kr (FAST PRIS)
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Sävja - Ölandsresan 3E, lgh 512 - Uppsala

Härlig gaveltrea med uteplats mot gården!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 62 kvm 3 370 kr/mån 2 370 000 kr (FAST PRIS)

Härlig gaveltrea med uteplats mot gården!

Nya lägre priser - denna lägenhet är prissänkt med 118 500kr!
Tidigare pris: 2 370 000 kr, NYTT PRIS: 2 251 500 kr.

Välkommen till denna välplanerade och mycket ljusa gaveltrea om 62 kvm belägen på markplan med uteplats om 12 kvm belägen i österläge in mot den trevliga innergården. Här bor du med ett fantastiskt läge på gaveln med ljusinsläpp från två olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och trivsam. Här kan du flytta in redan i december 2018 om det passar dig. Som boende på Ölandsresan 3E har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m.

Boarean om 62 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaring i en garderob samt en stor skjutdörrsgarderob, ett sovrum om 10 kvm med skjutdörrsgarderob samt ett sovrum om 7 kvm. Kök och vardagsrum i lagom öppen planlösning. Vidare erbjuds ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör en egen uteplats om 12 kvm i österläge belägen in mot den grönskande innergården. Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, grå väggar och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och där allt är nytt och fräscht. I föreningen finns både gratis gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. På innergården kommer det att finnas lekyta, grillplats samt odlingslådor som man kan hyra.

Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Välkommen hem till Linneas Utsikt!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
62 m²
Månadsavgift
3 370 Kr
Pris
2 370 000 Kr (FAST PRIS)
Våningsplan
Våningsplan 1 av 4.
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Denna beskrivning av lägenheterna invändigt avser grundstandard. Möjligheter till tillval finns.

Hallen kommer vara försedd med klinkergolv och ha målade väggar.
Vardagsrum/allrum, sovrum och kök har golv med lamellparkett i ek och målade väggar. Är lägenheten utrustad med klädkammare kommer även den ha lamellparkett i ek. Rummen har släta, vita foder, golvlister i eklaserad furu, fönsterbänkar i kalksten samt tak målat i vitt.

Köket är utrustat med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor (Maja) med handtag i metall. Bänkskiva. Stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt i grundstandard.

Badrum har tvättställ med kommod, spegelskåp, wcstol och duschhörna. Elburen komfortvärme (går på hushållselen). Tvättmaskin och torktumlare i vitt (i vissa lägenheter är det en kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Handdukstork. Badrum och WC har klinkergolv och vitkaklade väggar.

Garderober: Luckor vita (lika som kök) med handtag i metall (lika kök). I vissa fall finns det skjutdörrar i vitt (förekommer i vissa lägenheter).

Takhöjd: Cirka 260 cm. Kan vara något lägre i hall och badrum.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig uteplats om 12 kvm fint belägen mot föreningens trevliga innergård.

Bilplats

Föreningen har ca 47 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Separat hyresavtal tecknas för dessa. Kostnad för bilplatser: garage: 735kr/mån, utomhusparkering: 265kr/mån. Garagen ligger i källaren i hus 1-4.

Byggnad/Storlek

62 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är just nu 149 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.
Internetanslutning: Bredband: Com Hem. Se ovan.

Övriga utrymmen

På entréplanet i höghuset finns det två gästrum samt cykelförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det ett kalasrum som ligger i anslutning till en gemensam takterrass. Kalasrummet rymmer köksdel och toalett. I källarplanet på husen finns garaget, från detta plan går hissen upp till lägenheterna. Det finns även barnvagnsförråd.

Lägenhetsnummer

512

Ekonomi

Pris: 2 370 000 kr (FAST PRIS). Månadsavgift: 3 370 kr. , Avgift för com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 149 kr/månad. Hushållsel tillkommer. Andel i föreningen är 0,786%.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Visa mer

Karta

Sävja - Ölandsresan 3E, lgh 512 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS