50
RM+
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN - Sysslomansgatan 7 - Uppsala

Det perfekta boendet med mycket centralt läge!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 28 kvm 2 744 kr/mån 1 895 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Sysslomansgatan 7 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Det perfekta boendet med mycket centralt läge!

Vill du bo mitt i centrala Uppsala finns denna kvadratsmarta lägenhet!
Ett boende perfekt för dig som vill ha närhet till allt vad universitet och studentliv har att erbjuda.
Boendet passar även som övernattningslägenhet med närhet till stadskärnan och endast 8 min gångväg till resecentrum.

Lägenheten erbjuder allt med avseende på bekvämlighet, med fullt utrustat kök och badrum. I rummet finns dessutom ett stort fönsterparti med fin utsikt mot domkyrkan, och alldeles intill ligger även Fyrisån dit du enkelt kan ta med dig kaffekoppen.

Här finns allt du behöver!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1965
Rum
1 rum och kök
Boarea
28 m²
Månadsavgift
2 744 Kr
(Obligatorisk kostnad om 260 kr/mån tillkommer månadsavgiften för bredband. Föreningen har ett tecknat ett fördelaktigt gemensamt elavtal. Kostnad för elen läggs på första avin varje kvartal.)
Pris
1 895 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
2 av 3
(Våningsplan 2.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning:
Redan i hallen känns lägenheten ljus och inbjudande. Här finns plats för avhängning, städskåp och garderob. Köksinredning från Myresjökök som håller en hög standard. Glasskiva ovan arbetsytor i laminat. Maskinell utrustning med spishäll, spisfläkt, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd micro. Den öppna planlösningen mellan kök och rum ger möjlighet till flexibel planlösning . Idag finns också en justerbar avgränsning mellan sovrum och vardagsrumsdel som skapar en sovalkov. Vitmålade väggar och trestavig ekparkett på golv. Badrummet är helkaklat med mattsvart klinkergolv och vitt, rektangulärt kakel. WC, tvättställ, duschplats med vikväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I källaren finns ett lägenhetsförråd till varje lägenhet, och från entrén tar du hissen upp till ditt våningsplan.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

28 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt mäklarbild. (31 kvm i klausul i säljarens kontrakt). . Byggnadsår: 1965

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget.
Internetanslutning: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Föreningen har en gemensam lösning, där
en samlingskostnad för Tv och internet tillkommer månadsavgiften om 260 kr/mån.

Övriga utrymmen

Källarförråd tillhörande lägenheten.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

1205

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 744 kr. Obligatorisk kostnad om 260 kr/mån tillkommer månadsavgiften för bredband. Föreningen har ett tecknat ett fördelaktigt gemensamt elavtal. Kostnad för elen läggs på första avin varje kvartal. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,9567%.

Driftkostnad summa: 330 kr/mån
El: 230 kr/mån
Försäkring: 100 kr/mån
Kommentar: Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal. Kostnad för elen läggs på första avin varje kvartal.

Energiprestanda

Förbrukning: 185 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Brf Sysslomansgatan 7
Om föreningen: Föreningen bildades 2011 och äger fastigheten Fjärdingen 10:6 med gatuadressen Sysslomansgatan 7. Fastigheten består av ett flerbostadshus i fyra våningar. Föreningen har 51 lägenheter och 2 lokaler. Lokalerna hyrs ut till Restaurang Palermo och under 2019 togs Studentbokhandels lokaler över av Drottninggatans Bokhandel som fortsatt bedriver bokhandel. Föreningens stadgar reviderades under 2018 vid en extra stämma. Under 2018 införde föreningen individuell elmätning.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Mediator Tfn: 018-13 14 50
Renoveringar:
2011 byggdes huset om från kontorslokaler till bostadsrätter. Genomfört underhåll: Uppgradering av brandalarm 2013. Ny fotocellsridå i hiss 2015. Installation av individuell elmätning 2018. Föreningen är inne i ett projekt 2020 angående avloppet och vatten där de kommer kunna få en egen anslutning till kommunalt VA. Bedömningen av föreningen är att denna investering inte kommer påverka ekonomin i någon större utsträckning men ger många fördelar än att som tidigare dela vattenledningar med grannföreningen.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Gällande delat ägarskap så ska boende äga minst 10%.
Ansökan om andrahandsuthyrning sker via styrelsen. Tillkommer en extra avgift.

Sköts via Lås och nyckelservice. Föreningen har ingen huvudnyckel.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN - Sysslomansgatan 7 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus