Riksmäklaren
Råbyvägen 39B 1 690 000 kr
Intresseanmälan
Marcus Topel
Till salu
1 690 000 Kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Marcus Topel
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
Till salu
1 690 000 Kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Marcus Topel
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
Kapellgärdet - Råbyvägen 39B - Uppsala

Stilrent inrett med lyxiga tillval!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 36 kvm 1 997 kr/mån 1 690 000 kr (eller enligt ök)

Stilrent inrett med lyxiga tillval!

OBS! Kontakta mäklare för visning. I ett av Uppsalas attraktivaste lägen erbjuds nu tillfälle att förvärva en toppenfräsch och välplanerad lägenhet.

Bostaden är belägen med ett bra läge i detta attraktiva område, där du bor centralt samtidigt som du har grönområden runt knuten. Området är under utveckling och kommer att omfatta mycket bostäder och aktivitet. Här planerar man för butiker i markplan, gym, m.m..

På promenadavstånd finner du stadskärnan, resecentrum, den vackra Höganäsparken, trevliga restauranger och högklassiga träningsanläggningar. All tänkbar service finner du vid Vaksala torg och affärshuset Kvarnen som du når på bara ett par minuters promenad.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
1 rum och kök
Boarea
36 m²
Månadsavgift
1 997 Kr
Pris
1 690 000 Kr (eller enligt ök)
Våningsplan
Våningsplan 3 av 4.
Hiss
Nej

Planlösning

Rumsbeskrivning: Hallen välkomnar med laminatgolv i mörk grå ton och ljust målade väggar. Hatthylla och plats för skoställ. Garderob.

Köket är inrett med parkettgolv och ljust målade väggar. Kök från Marbodal och moderna vitvaror i rostfritt. Fullt utrustat med infälld hällspis, köksfläkt, diskmaskin, varmluftsugn. Gott om skåp och bra arbetsytor.

Badrummet är stilrent inrett med klinkergolv i grå ton och kaklade väggar i vitt. Handfat med kommod, spegelskåp med belysning och duschväggar av glas. Badrummet har kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Rummet är rymligt och rymmer såväl matbord, soffmöbler och säng. Rummet är inrett med parkettgolv och har ljust målade väggar. I anslutning till rummet finns en rymlig klädkammare. Utgång till stor balkong in mot gården.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong

Bilplats

Möjlighet till parkering kommer att finnas i parkeringsgarage. Till p-plats råder kösystem.

Byggnad/Storlek

36 kvm , 1 rum och kök

TV- och internetanslutning

TV: Fiber installerat
Internetanslutning: Fiber installerat

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala
. .

Lägenhetsnummer

12-1303

Ekonomi

Pris: 1 690 000 kr (eller enligt ök). Månadsavgift: 1 997 kr. Andel i föreningen är 1,1841%.

Driftkostnad summa: 450 kr
El: 200 kr
Vatten-avlopp: 250 kr

Föreningen

Namn: Brf Norra K

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Kapellgärdet - Råbyvägen 39B - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS