Riksmäklaren
Råbyvägen 24 2 795 000 kr
Intresseanmälan
Micaela McClafferty
Till salu
2 795 000 Kr (accepterat pris)
Intresseanmälan
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Till salu
2 795 000 Kr (accepterat pris)
Intresseanmälan
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Centrum/Kapellgärdet - Råbyvägen 24 - Uppsala

En 4:a för priset av en 3:a! Modernt och stilrent boende med mysig uteplats!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 103 kvm 5 993 kr/mån 2 795 000 kr (accepterat pris)

En 4:a för priset av en 3:a! Modernt och stilrent boende med mysig uteplats!

Missa inte chansen att komma över denna bostad till ett fantastiskt pris! Ett gemytligt boende i hus som byggts 2012. Här finner du ett hem med stilrent och modernt formspråk där de påkostade materialvalen i kombination med en stilsäker interiördesign skapar en lägenhet utöver det vanliga. Här bor du centralt samtidigt som du har grönområden runt husknuten, område som är under utveckling erbjuder butiker, träningslokaler och mycket annat i dess närhet.

Den tilltalande planlösningen erbjuder en rymlig hall med garderober. Ljust vardagsrum som ges ett härligt ljusflöde från rummens stora fönster, delvis öppen planlösning till det trendiga köket med matplats. Tre sovrum som vetter mot den lugna innergården. Trivsamt badrum i fina materialval där den genomtänkta planeringen erbjuder tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt tillhörande skåp som ger goda förvaringsmöjligheter samt ett mindre badrum med dusch.

Bredband, kabel-tv och ip-telefoni inkluderas i månadsavgiften via Telia. Hiss i fastigheten från markplan med garage under huset.

På Råbyvägen 24 bor du centralt med Kapellgärdsparken som granne samt närhet till allt vad staden har att erbjuda. På promenadavstånd finner du stadskärnan, resecentrum, den vackra Höganäsparken, trevliga restauranger och högklassiga träningsanläggningar. All tänkbar service finner du vid Vaksala torg och affärshuset Kvarnen som du når på bara ett par minuters promenad.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Camilla Berg
Fastighetsmäklare
Camilla Berg camilla.berg@riksmaklaren.se
070-548 08 06

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2012
Rum
4 rum och kök
Boarea
103 m²
Månadsavgift
5 993 Kr
Pris
2 795 000 Kr (accepterat pris)
Våningsplan
Våningsplan 1 av 6.
Hiss
Nej

Planlösning

Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med mycket bra förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar..

Stilrent KÖK med vit skåpinredning från Myresjökök samt svart mosaikkakel och belysning ovanför disk- och arbetsbänk med ljus bänkskiva. Köket är utrustat med induktionshäll, hel kyl och frys, ugn, mikro, diskmaskin och fläkt, allt i rostfritt från Elektrolux.

Stort VARDAGSRUM, delvis öppet mot köket, med plats för både större soffgrupp som matbord. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

INRE HALL med två garderober och KLÄDKAMMARE,

Stort DUSCHRUM med vita helkaklade väggar och beiget klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar av glas samt tvättmaskin och torktumlare.

Väl tilltaget SOVRUM 1, lugnt beläget mot innergården, med utgång till ALTANEN med delvis kvällssol.

SOVRUM 2 och SOVRUM 3 är även dessa lugnt belägna mot innergården.

Helkaklat DUSCHRUM 2 med vitt kakel och klinker utrustat med WC, tvättställ, handdukstork och dusch.

Väl tilltaget FÖRRÅD i direkt anslutning till entrén för praktisk förvaring.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 41 garageplatser som går att hyra för 700 kr/mån samt 2 mc-platser (350 kr/mån). Till dessa är det separat kö och administreringen hanteras av Riksbyggen.

Byggnad/Storlek

103 kvm , 4 rum och kök . Byggnadsår: 2012

Lägenhetsnummer

3201

Ekonomi

Pris: 2 795 000 kr (accepterat pris). Månadsavgift: 5 993 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 som betalas av Säljare. Andel i föreningen är 2,05088%.

Föreningen

Namn: Tornfalken
Om föreningen: I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och en övernattningslägenhet som delas med Brf Jaktfalken. Den innehåller bäddsoffa, badrum, pentry samt matbord för 8 personer som bokas av boende i Tornfalken och Jaktfalken för 200 kr/natten. Avgiften läggs på hyran och maxbokning är 2 nätter men är lägenheten obokad går den att boka fler nätter.
Överlåtelseavgift: 1138 kr
Pantsättningsavgift: 455 kr

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Centrum/Kapellgärdet - Råbyvägen 24 - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS