Riksmäklaren
Heidenstamsgatan 3 1 600 000 kr
Märta Coronel Stillström
Såld
1 600 000 Kr (eller enligt ök)
Märta Coronel Stillström
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
Såld
1 600 000 Kr (eller enligt ök)
Märta Coronel Stillström
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
Löten - Heidenstamsgatan 3 - Uppsala

Härlig gavel med insynsskyddad balkong i söderläge högst upp i huset!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 65,5 kvm 3 354 kr/mån 1 600 000 kr (eller enligt ök)

Härlig gavel med insynsskyddad balkong i söderläge högst upp i huset!

Fin lägenhet med gavelläge med insynsskyddad balkong högst upp i huset med utsikt över föreningens grönskande innergård. Lägenheten är välplanerad med rymligt kök med inredning som har gott om skåp vilket ger bra förvaring. Stamrenoverat helkaklat badrum med badkar. Sovrum med många garderober.

Stabil förening med låg belåning, låg avgift och ingen avgiftshöjning planerad. Löpande underhåll gjort som t ex relining av stammar (2014), nya fönster samt säkerhetsdörrar till lägenheterna. Låga avgifter för parkeringsplatser och garage i föreningen samt tillgång till flera 24h-parkeringar i området. I källaren i samma hus finns ett rymligt förråd som hör till lägenheten, det gemensamma cykel - och barnvagnsförrådet samt närmaste tvättstuga. Grönskande innergård med lekplats och grill samt trädgårdsmöbler i bilfritt område. I föreningen finns även tillgång till gym, bastu och hobbyrum. e t c.

På ett stenkast når du Heidenstams torg med ICA öppet till 23, apotek, frisör, gym och flertalet restauranger med planer på upprustning inom en snar framtid. I närheten finns trevliga promenadstråk mot Gamla Uppsala och Gränby Centrum med systembolag samt ett stort utbud av affärer och restauranger. Bra cykelvägar samt gott om allmänna kommunikationer mot stan med närhet till busshållplats med flertalet linjer. Nära påfart till E4 för bilpendlaren.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Märta Coronel Stillström
Ansvarig mäklare
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1967
Rum
2 rum och kök
Boarea
65,5 m²
Månadsavgift
3 354 Kr
Pris
1 600 000 Kr (eller enligt ök)
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej

Planlösning

Hall: Hallen fungerar som förbindelselänk mellan lägenhetens alla rum. Den är utrustad med hatthylla och gott om förvaring i 3 platsbyggda garderober. Golv i ljust klinker och ljusa väggar.

Kök: Stort välplanerat kök i gott skick med mycket ljusinsläpp från flera fönster. Här finns gott om arbetsytor och förvaring med en separat matplats vid fönster som också kan användas som ett rum. Väggarna är ljust målade med en blommönstrad tapet vid matplatsen i mild grönaktig kulör samt laminatgolv. Köket är utrustat med ljust målade köksskåp i original, diskbänk med dubbla diskhoar, bänkskivor i mörkt trä samt spis med spisplattor, fläkt, diskmaskin och delad kyl och frys. Från köket finns utgång till den soliga balkongen i lä, med insynsskyddat läge som vetter mot den stora innergården. Till matplatsen i köket finns en glasad originaldörr som släpper in mycket ljus i resten av lägenheten.

Sovrum: Närmast hallen nås det rymliga sovrummet med en hel garderobsvägg för förvaring. Sovrummet har ljust målade väggar med en mönstrad fondvägg i en mild ljus kulör och golv i laminat. Mycket ljus flödar in i sovrummet från dess stora fönster. Här finns också en andra utgång till den med köket gemensamma balkongen med vy mot den stora lummiga innergården.

Vardagsrum: Längst in i lägenheten ligger vardagsrummet som vetter mot lugn gata. Utanför vardagsrummets stora fönster finns stora lummiga träd. Vardagsrummet har ljust målade väggar i sobert stockholmsvitt och parkettgolv.

WC: Rakt fram i hallen når man den separata toaletten utrustad med WC, tvättställ och spegelskåp. Ingång härifrån finns till badrummet innanför avskild av en kvadratsmart skjutdörr. Toaletten har vitmålade väggar med en mönstrad fondvägg i grönblå nyans och golv med mörkgrå plastmatta samt kakel ovan tvättställ.

Badrum: Helkaklat badrum med kakel i vitt med mörk bård och klinker i ljus kulör. Badrummet är utrustat med badkar (nytt), tvättmaskin och tvättställ samt har ett stort vädringsfönster. Stammar till badrum och WC relinat 2014.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Inbyggd rymlig balkong i insynsskyddat läge mot gården med infravärme som förlänger säsongen.

Byggnad/Storlek

65,5 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1967

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Comhem, 8 favoriter ingår.
Internetanslutning: Ownit 500-1000 Mbit/s

Lägenhetsnummer

202114001-0216

Ekonomi

Pris: 1 600 000 kr (eller enligt ök). Månadsavgift: 3 354 kr. , i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV internet och bostadsrättstillägg. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,2896%.

Energiprestanda

Förbrukning: 126 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Riksbyggen Uppsalahus nr 14
Om föreningen: I föreningen finns bastu, gym, solarium, hopfällbara bord och stolar, bredband, kompressordriven cykelpump, däckförråd, en expedition som kan lånas ut till boende, förråd i trapphusen, hobbyrum med hyvel- och arbetsbänk, container, sophus, tvättstuga, grovtvättstuga, lekredskap, förråd, cykelkällare och skyddsrum.
Ekonomi: Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Ingen planerad avgiftshöjning efter budgetmötet i augusti 2018. Delat ägandeskap mellan t ex. barn/förälder tillåts med minsta ägarandel på 10 %.
Renoveringar:
2018-Planerad målning av trapphus, diverse annan ommålning, kompletterande asfaltering,. Planering inför kommande renovering av vatten-, och radiatorstammar.
2017- Renovering av tvättstugor
2016-2017 Målning/Byte av vita plåtar
2016- Nya taggar till lås på källaringångar och sophus
2015 - Yttertaksrenovering
2014 - Relining avloppsrören
2008 - Installation av säkerhetsdörrar
2007 - Fläktsystem
1985 - Byte av fönster
Överlåtelseavgift: 1138 kr
Pantsättningsavgift: 455 kr

Visa mer

Karta

Löten - Heidenstamsgatan 3 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS