Riksmäklaren
Heidenstamsgatan 3 1 695 000 kr
Intresseanmälan
Märta Coronel Stillström
Till salu
1 695 000 Kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Märta Coronel Stillström
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
Till salu
1 695 000 Kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Märta Coronel Stillström
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
Löten - Heidenstamsgatan 3 - Uppsala

Stor 2:a i gavel med insynsskyddad balkong i söderläge högst upp i huset

Bostadsrättslägenhet 2 rok 65,5 kvm 3 354 kr/mån 1 695 000 kr (eller enligt ök)

Stor 2:a i gavel med insynsskyddad balkong i söderläge högst upp i huset

Stor 2:a i gavelläge med insynsskyddad balkong högst upp i huset, med vy mot prunkande stor innergård. Ljusa nyare ytskikt med originalinredningen delvis bevarad. Genomgående stora fönster med mycket ljusinsläpp. Välplanerad lägenhet med stort kök. I källaren i samma hus finns lägenhetsförrådet, cykelförrådet och närmaste tvättstuga. Stabil förening med mycket bra ekonomi och löpande underhåll gjort som t ex relining av stammar (2014), nya fönster samt säkerhetsdörrar till lägenheterna. Familjevänlig prunkande innergård innergård med lekplats och grill samt trädgårdsmöbler. I föreningen finns även tillgång till gym, bastu och hobbyrum. e t c.

På ett stenkast når du Heidenstams torg med ICA öppet till 23, apotek, frisör, gym och flertalet restauranger. I närheten finns trevliga promenadstråk mot Gamla Uppsala och Gränby Centrum med systembolag samt ett stort utbud av affärer och restauranger. Bra cykelvägar samt gott om allmänna kommunikationer mot stan och Gränby centrum. Gott om förskolor och skolor i området. Nära påfart till E4 för bilpendlaren.

Visa mer
Märta Coronel Stillström
Ansvarig mäklare
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1967
Rum
2 rum och kök
Boarea
65,5 m²
Månadsavgift
3 354 Kr
Pris
1 695 000 Kr (eller enligt ök)
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej

Planlösning

Hall: Hallen fungerar som förbindelselänk mellan lägenhetens alla rum. Den är utrustad med hatthylla och gott om förvaring i 3 platsbyggda garderober. Golv i ljust klinker och ljusa väggar.
Kök: Stort välplanerat kök med mycket ljusinsläpp från flera fönster. Här finns gott om arbetsytor och förvaring med en separat matplats vid fönster som också kan användas som ett rum. Väggarna är ljust målade med en blommönstrad tapet vid matplatsen i mild grönaktig kulör samt laminatgolv. Köket är utrustat med ljust målade köksskåp i original, diskbänk med dubbla diskhoar, bänkskivor i mörkt trä samt spis med spisplattor, fläkt, diskmaskin och delad kyl och frys.Från köket finns utgång till den soliga balkongen i lä, med insynsskyddat läge som vetter mot den stora innergården. Till matplatsen i köket finns en glasad originaldörr som släpper in mycket ljus i resten av lägenheten.
Sovrum: Närmast hallen nås det rymliga sovrummet med en hel garderobsvägg för förvaring. Sovrummet har ljust målade väggar med en mönstrad fondvägg i en mild ljus kulör och golv i laminat. Mycket ljus flödar in i sovrummet från dess stora fönster. Här finns också en andra utgång till den med köket gemensamma balkongen med vy mot den stora lummiga innergården.
Vardagsrum: Längst in i lägenheten ligger vardagsrummet som vetter mot lugn gata. Utanför vardagsrummets stora fönster finns stora lummiga träd. Vardagsrummet har ljust målade väggar i sobert stockholmsvitt och parkettgolv.
WC: Rakt fram i hallen når man den separata toaletten utrustad med WC, tvättställ och spegelskåp. Ingång härifrån finns till badrummet innanför avskild av en kvadratsmart skjutdörr. Toaletten har vitmålade väggar med en mönstrad fondvägg i grönblå nyans och golv med mörkgrå plastmatta samt kakel ovan tvättställ.
Badrum: Helkaklat badrum med kakel i vitt med mörk bård och klinker i ljus kulör. Badrummet är utrustat med badkar (nytt), tvättmaskin och tvättställ samt har ett stort vädringsfönster. Stammar till badrum och WC relinat 2014.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong

Byggnad/Storlek

65,5 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1967

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Comhem, 8 favoriter ingår.
Internetanslutning: Ownit 500-1000 Mbit/s

Lägenhetsnummer

202114001-0216

Ekonomi

Pris: 1 695 000 kr (eller enligt ök). Månadsavgift: 3 354 kr. , i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV internet och bostadsrättstillägg. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 som betalas av Köpare. Andel i föreningen är 0,2896%.

Energiprestanda

Förbrukning: 126 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Riksbyggen Uppsalahus nr 14
Om föreningen: I föreningen finns bastu, gym, solarium, hopfällbara bord och stolar, bredband, kompressordriven cykelpump, däckförråd, en expedition som kan lånas ut till boende, förråd i trapphusen, hobbyrum med hyvel- och arbetsbänk, container, sophus, tvättstuga, grovtvättstuga, lekredskap, förråd, cykelkällare och skyddsrum.
Ekonomi: Föreningen förvaltas av Riksbyggen.Ingen planerad avgiftshöjning. Budgetmöte sker 22 augusti. Delat ägandeskap mellan t ex. barn/förälder tillåts med minsta ägarandel på 10 %.
Renoveringar:
2018-Planerad målning av trapphus, diverse annan ommålning, kompletterande asfaltering,. Planering inför kommande renovering av vatten-, och radiatorstammar.
2017- Renovering av tvättstugor
2016-2017 Målning/Byte av vita plåtar
2016- Nya taggar till lås på källaringångar och sophus
2015 - Yttertaksrenovering
2014 - Relining avloppsrören
2008 - Installation av säkerhetsdörrar
2007 - Fläktsystem
1985 - Byte av fönster
Överlåtelseavgift: 1138 kr
Pantsättningsavgift: 455 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Löten - Heidenstamsgatan 3 - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS