Riksmäklaren
Tullgarnsgatan 9 2 690 000 kr
Micaela McClafferty
Såld
2 690 000 Kr
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Såld
2 690 000 Kr
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Industristaden - Tullgarnsgatan 9 - Uppsala

Lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och hög standard. Dubbla balkonger! Snabbt tillträde möjligt

Bostadsrättslägenhet 3 rok 78 kvm 4 105 kr/mån 2 690 000 kr

Lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och hög standard. Dubbla balkonger! Snabbt tillträde möjligt

Lägenheten håller en hög standard och har smakfulla materialval och genomgående parkettgolv, två sovrum varav det ena perfekt beläget mot innergården på baksidan med egen balkong, trivsamt läge för soliga eftermiddagar och kvällar. Spännande badrum med genomtänkt planering där tvättmaskin och torktumlare fått sin plats vilket underlättar vardagen. Kök med alla tänkbara moderniteter och bekvämligheter, här finns en köksö med plats för arbete och umgänge. Öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet med fint ljusinsläpp och utgång till balkong med morgonsol.


Lägenheten är belägen centralt i populära Kungsängen som erbjuder dig ett stadsnära boende med alla dess fördelar. Med vackra och grönskande innergårdar och lägenheter med hög standard. Med endast några minuters promenad tar ni er till city för shopping, nöjen, kultur och det vida utbudet av restauranger och pubar. Resecentrum erbjuder ett ypperligt pendlarläge och strandpromenaden invid Fyrisån inbjuder till en avkopplande boendemiljö.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Camilla Berg
Fastighetsmäklare
Camilla Berg camilla.berg@riksmaklaren.se
070-548 08 06

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2008
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
78 m²
Månadsavgift
4 105 Kr
Pris
2 690 000 Kr
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja

Planlösning

Välkomna till denna ungdomliga och stilrena bostad med genomgående parkettgolv och två balkonger. Planlösningen är fördelad enligt följande:

Gemytlig HALL med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i garderober. Runt hörnet öppnar sig den fina bostaden med den öppna planlösningen mellan gemensamhetsutrymmen så som kök, matplats och vardagsrum, vilket ger detta rum en fin kontakt med familj och vänner som är på besök.

Stilrent och hemtrevligt KÖK med öppen planlösning mot matplats. Njut av fint ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Här finns gott om förvaring i skåp och goda arbetsytor. Mosaik i gråa toner ovan arbetsbänk samt samma mosaik som detalj på köksön. Maskinell utrustning i rostfritt med hel kyl, frys, diskmaskin, ugn med spishäll, micro och fläktkåpa.

Det stora VARDAGSRUMMET med dess MATSALSDEL ger plats för större matbord och soffgrupp. Rummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier, här finns också utgång till en av de två balkongerna, denna i sydöstligt läge. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Föräldrarsovrum med gott om plats och utgång till balkong i nordvästligt läge, trall på balkonggolvet och gott om utrymme för mindre sittgrupp, utsikt mot innergården. Sovrummet har en trendig vägg i grovbetongsimitation, vitmålade väggar i övrigt och garderob.

Sovrum alt arbetsrum intill vardagsrummet.

Härligt, rymligt badrum med klinker på golv och mosaik på väggar. Badrummet är utrustat med vägghängd kommod, spegel med belysning, handdukstork och badkar. Tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong belägen mot den lugna innergården i nordvästligt läge, ytgång från sovrummet.

Balkong i sydvästläge, utgång från vardagsrummet.

Bilplats

Hiss ner till garage.

Byggnad/Storlek

78 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2008

Lägenhetsnummer

527

Ekonomi

Pris: 2 690 000 kr . Månadsavgift: 4 105 kr. , Ingår i avgiften: Vatten, värme, kabel-tv bredband.
Preliminär debitering av el 400 kr/mån. Kostnaden regleras sedan efter förbrukning. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,342%.

Driftkostnad summa: 400 kr
El: 400 kr

Energiprestanda

Förbrukning: 125 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Bergakungen
Om föreningen: Lekplats och tvättstuga (Tullgarnsgatan 9). Kan hyra extra förråd för 250 kr/mån. Liten omsättning på förråd.
Överlåtelseavgift: 1138 kr

Visa mer

Karta

Industristaden - Tullgarnsgatan 9 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS