Riksmäklaren
Petterslundsgatan 19 2 600 000 kr
Carolina Sohlberg
Såld
2 600 000 Kr (eller högstbjudande)
2 450 000 Kr
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Såld
2 600 000 Kr (eller högstbjudande)
2 450 000 Kr
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Fålhagen - Petterslundsgatan 19 - Uppsala

Ljus och charmig genomgångslägenhet med kanonläge!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 77,2 kvm 3 406 kr/mån 2 600 000 kr (eller högstbjudande)

Ljus och charmig genomgångslägenhet med kanonläge!

Välkommen till en fantastiskt trivsam lägenhet med ett kanonläge högst upp i huset vilket ger en härlig utsikt och ett fint ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder varma ytskikt med trevliga tapeter och fönster i genomgång mot både fram och baksida. Balkong med lugnt och fint läge mot innergården som innefattar stora grönytor, lekplats och gemenskap i form av grillmöjligheter etc.

Köket har bra arbetsytor och matplats vid fönsterparti, två sovrum varav ett även har utgång till balkongen som vetter i bästa västerläge. Vardagsrummet är luftigt och har stora fönster och smakfulla ytskikt. Kaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

Gångavstånd till det mesta såsom Willys, förskola och Resecentrum - vilket gör att denna lägenhet passar utmärkt för pendlarparet eller familjen. Även närhet till Uppsala konsert och kongress, Kvarnen med all typ av service samt gatan upp åt andra hållet med Gränby Köpcentrum som storsatsar och bara blir bättre och större.

Bra förening med god ekonomi och trevliga gemensamhetsutrymmen, bland annat finns ett gym som får nyttjas gratis av föreningens medlemmar samt bastu. Lägenheten bör ses för att göra sin rätt!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1964
Rum
3 rum och kök
Boarea
77,2 m²
Månadsavgift
3 406 Kr
Pris
2 600 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
Våningsplan 3 av 3.
Hiss
Nej

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Välkomnande hall med laminatgolv och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Tapeter i varm grön ton. Bra förvaring ges i form av garderobsutrymme med tre överskåp. Från hallen nås även lägenhetens praktiska klädkammare för ytterligare förvaring.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för både soffgrupp, mediamöbel och matplats. Stort fönsterparti mot öster ger ett bra ljusinsläpp.

Kök
Trevligt kök med bra arbetsytor på bänkskiva av trä med grå glasmosaik ovan. Maskinell utrustning i köket är diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Matplats med plats för ca 4 personer invid fönstret. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 1
Rogivande och mysigt sovrum med laminatgolv, fina ytskikt med tapetserade väggar. Här finns gott om plats för stor säng och sängbord. Härifrån kommer ni ut till lägenhetens balkong med utsikt mot den trevliga innergården.

Sovrum 2
Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns plats för säng och sängbord eller arbetsplats om rummet disponeras som kontor. Bra förvaring i form av en hel garderobsvägg varav 2 av dörrarna med spegelglas.

Duschrum
Fräscht duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med dusch med infällbara glasväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Mysig balkong med trätrall i bästa västerläge med utsikt över den grönskande innergården.

Bilplats

I föreningen finns det p-plats utan el-plint samt p-plats med el-plint. Finns även både kallgarage samt varmgarage. Till parkeringsplatserna och garagen är det separat kö, finns möjlighet att få en p plats ganska omgående. Det finns även 4 st gästparkeringar.
Priser:
17 st varmgarage 341 kr/mån.
5 st kallgarage 242 kr/mån.
21 st parkeringsplats med el-plint 121 kr/mån.
27 st parkeringsplatser utan el 61 kr/mån.

Renovering

2015 - Bastu byggd, lekplatsen renoverad
2014 - Montering av fösterventiler och tätning av luckor i källaren för att minska radonhalter.
2014 - Smärre ombyggnad av sopstation.
2012 - En andra tvättstuga byggdes.
2011-2012 - Renovering av Stammar och el.
2011-2012 - Renovering av badrummen
2008 - Lägenhetsdörrar byttes ut mot säkerhetsdörrar.
2000 - Renovering av gården, med lekplats och uteplatser, delas med grannföreningen Lunden. Det bestlutades också att göra gården gemensam. (delades med brf Lunden).
1997 - Renovering av fasad och tak

Byggnad/Storlek

77,2 kvm , 3 rum och kök . Byggnadsår: 1964

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät.
Internetanslutning: ComHem.- Internet (100/10mbit) ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Två tvättstugor, uteplats med grill, bouleplan, lekplats, skyddsrum, övernattningsrum, snickeri, gym, bildäcksförråd samt miljöstuga. Föreningen äger också en lokal avsedd för näringsverksamhet, där f.n. en frisersalong är inrymd. Förråd finns i källaren och är märkta med respektive lägenhetsnummer (två per lägenhet: en liten matkällare och ett större förråd).

Lägenhetsnummer

B12

Ekonomi

Pris: 2 600 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 406 kr. , Inkl. värme, vatten och kabel-tv. Avgift för el tillkommer: 70 kr/mån.
. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 som betalas av Köpare. Andel i föreningen är 1,5392%.

Energiprestanda

Förbrukning: 113 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Dan
Om föreningen: Elförbrukning debiteras av Brf och tillkommer.
Renoveringar:


Överlåtelseavgift: 1120 kr
Pantsättningsavgift: 448 kr
Övrigt: Nyckelhantering sker via Lås och säkerhetscenter på Kungsgatan 107. Vid försäljning skall säljaren lämna in nycklarna där och sedan köparen ska sedan kvittera ut dem. Säljaren ansvarar för att rätt antal nycklar finns till bostaden.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala

Visa mer

Karta

Fålhagen - Petterslundsgatan 19 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS