Riksmäklaren
Vitmossvägen 4 3 585 000 kr
Ulrika Lööf
Såld
3 585 000 Kr
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Såld
3 585 000 Kr
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Lindbacken - Vitmossvägen 4 - Uppsala

Brf Aqua - Ny modell av radhus med upp till 5 sovrum. Varje hus har eget spabad på tomten!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 128 kvm 4 420 kr/mån 3 585 000 kr

Brf Aqua - Ny modell av radhus med upp till 5 sovrum. Varje hus har eget spabad på tomten!

Tänk dig att när barnen hämtats från skolan kunna förgylla en kall vinterkväll med ett värmande bad för hela familjen I Brf Aqua blir det verklighet!

12 familjer har nu valt valt att köpa sitt drömhus i Brf Aqua. Här bor du bekvämt nära Lindbackens nya skola och förskolor och dessutom i ett kvarter som präglas av stora grönytor vilket ger mindre insyn till varandra. Många har uppskattat att kunna välja mellan två olika kulöralternativ på kök, möjligheten att göra fler sovrum samt möjligheten att göra en extra parkering om du har två bilar. Det finns nu 3 hus av den stora modellen kvar i Brf Aqua, alla med fint söderläge mot allmänningen. Priset för samtliga är 3 585 000 kr. Väljer du bort spabadet blir priset istället 3 525 000 kr.

Här skapas en bostadsrättsförening med 24 radhus i varierande storlekar. Husen byggs i sten för maximal boendekomfort avseende ljud, energi och framtida underhåll. Takhöjden är generös - 270 cm på bottenplan och ett snedtak som går från 255 cm till över 3 meter vid nock på det övre planet.

Även en privat del för spabad har skapats i alla trädgårdar. Varje hus är placerat med förskjutning till varandra vilket skapar en privat känsla vid entré och uteplatser. I Brf Aqua har alla hus en baksida som vetter mot gemensam parkmark. Landskapsarkitekt Sara Wikstrand, Arkitema Architects, kommer att i samråd med byggherren skapa en varierad och vacker natur i parken, med höga grässorter, mindre träd och buskar.

Platsen för spabadet kommer att bli något alldeles extra. Skyddat av en spaljé och en pergola där växter kan klättra och bilda ett grönskande rum kan du njuta av värmande bad året om. Spabadet uppskattas av hela familjen, här kan du koppla av under stjärnhimlen en kall vinterkväll och för barnen är spabadet en perfekt barnpool, härligt varmt och det är lätt att bottna vilket gör att den passar bra för de små barnen. Spabadet går att välja bort och då blir platsen perfekt för t ex en loungemöbel.

Brf Aquas planlösning har utformats för att kunna ge flexibla lösningar till både det större och det mindre hushållet. Därför finns möjligheter att skapa flera sovrum i husen och ändå behålla de sociala ytorna på entréplanet. Stor möda har lagts på att skapa en nutida inredning som tar in toner av retrostilen funkis och när du köper din bostad i ett tidigt skede har du möjlighet att välja mellan två olika kulörval.

Trädgårdarna har utformats av landskapsarkitekt Sara Vikstrand på Arkitema Architects och känslan av grönska kommer vara påtaglig i Brf Aqua. Stor vikt har lagts vid växternas kvalité och att de har en storlek vid planteringen som genast gör att tomten känns hemtrevlig. Vid entrén möts du av häckar av svart Aronia samt ett vackert glanskörsbärsträd. Rabatterna förbereds för plantering och här finns ett färdigt förslag hur dessa kan planteras.

I Brf Aqua och Lindbacken får du mer tid tillsammans med familjen då service och kommunikationer är väl utbyggt och hjälper dig att få ihop livspusslet. Här ligger Lindbackens nya skola och förskolor på några minuters promenadavstånd. Inom samma avstånd finns ICA Nära Lindbacken med generösa öppettider och busshållplats som trafikeras var 15:e minut på vardagar.

Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information om Brf Aqua.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Annika Bolander
Aukt. Fastighetsmäklare
Annika Bolander annika.bolander@riksmaklaren.se
070-324 91 17

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
128 m²
Månadsavgift
4 420 Kr
Pris
3 585 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

Brf Aquas planlösning har utformats för att kunna ge flexibla lösningar till både det större och det mindre hushållet. Därför finns möjligheter att skapa flera sovrum i husen och ändå behålla de sociala ytorna på entréplanet. Stor möda har lagts på att skapa en nutida inredning som tar in toner av retrostilen funkis.

I entrén välkomnas du av en stilfull garderobslösning från Vedum kombinerad med klädstång i polerat rostfritt stål. Vidare från hallen möts du av vardagsrum och kök där ljuset flödar in genom stora fönsterpartier. Vardagsrummet är genomgående i huset och genom altandörrar nås både husets fram- och baksida med plattlagda uteplatser.

Köket går i stilrena toner med klassisk inredning från Vedum med grå eller röda luckor och bänkskiva i tålig kompositsten i en behaglig ljus kulör. Retrokänslan kommer in valet av knoppar som går i förnicklad mässing. Vitvaror i köket i hög standard med induktionshäll, ugn, micro, integrerad diskmaskin och integrerad hel kyl och frys.

Badrummen får en ombonad och varm ton. Klinker och sockel på väggen i materialet terrazzo samt den övre delen av väggen görs kaklad i det vita kaklet Blanco Brillo. Badrummen är utrustade med kommoder i vitt med praktiska lådor, spegel med belysning, handdukstork samt spotlights i taket. I badrummet på entréplanet finns dusch med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i kompositsten samt överskåp. I badrummet på det övre planet finns badkar samt att toaletten är vägghängd.

Sovrummen i Brf Aqua är placerade på det övre planet och det finns tre sovrum med möjlighet till ett fjärde på entréplanet samt ytterligare ett på det över planet. Sovrummen är väl tilltagna och en fallande takhöjd ger en mysig känsla. Föräldrasovrummet får upp till 2,70 meter i takhöjd och utgång till balkong eller fransk balkong.

Ytskikten i radhusen tar upp den stilrena tonen med vitpigmenterade slipbara askgolv i 3-stav samt vitmålade väggar.

Smarta förvaringslösningar skapas i husen genom att varje möjlig yta tas tillvara. Det finns platsbyggda garderober, förvaring under trappen samt att vinden förbereds med taklucka och golv för ett möjligt förråd. Utomhus finns ett trädgårdsförråd.

För dig som köper ett radhus i Brf Aqua i ett tidigt skede har du möjlighet att välja bland två kulöralternativ - Alterantiv 1 och Alternativ 2.

Visa mer

Dokument

Övrig Information

Uteplats

Uteplats både på fram- och baksida där husets trädgård med uteplats ligger i söderläge som ger sol hela dagen. Varje tomt har en mysig plats under pergola med spabad alternativt att ytan används för loungemöbel då spabadet kan väljas bort. Balkong i söderläge pryder det övre planet.

Bilplats

Till varje hus finns plats för en bil på uppfarten.

Byggnad/Storlek

2 plan, 128 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övriga utrymmen

Förråd finns på tomten.

Lägenhetsnummer

11

Ekonomi

Pris: 3 585 000 kr . Månadsavgift: 4 420 kr. , Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Andel i föreningen är 4,5007%.

Föreningen

Namn: Aqua

TV och bredband: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Visa mer

Karta

Lindbacken - Vitmossvägen 4 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS