Riksmäklaren
Torngatan 6 2 495 000 kr
Carolina Sohlberg
Såld
2 495 000 Kr (eller högstbjudande)
2 500 000 Kr Budhistorik
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Såld
2 495 000 Kr (eller högstbjudande)
2 500 000 Kr Budhistorik
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Centrum/Kapellgärdet - Torngatan 6 - Uppsala

Välplanerad gaveltvåa i attraktiva brf Tornet 3!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 63 kvm 3 420 kr/mån 2 495 000 kr (eller högstbjudande)

Välplanerad gaveltvåa i attraktiva brf Tornet 3!

Äntligen är det en gaveltvåa till salu i seniorboendet brf Tornet 3 som riktar sig till dig som är 55+. De som bor i föreningen verkar trivas väldigt bra för det är sällan någon som flyttar därifrån. Därför är jag extra glad över att få presentera denna fantastiska tvåa som är belägen på fjärde och näst högsta våningen i huset med en stor inglasad balkong i västerläge.

Bostaden fördelar sig på hall, rymligt sovrum, ett ljust fullutrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, mysigt vardagsrum med utgång till den fantastiska inglasade balkongen med ett högt och fritt läge utan insyn från våning 4. Mycket god förvaring i klädkammare och garderober.

Här bor du mycket centralt med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Stadskärnan, parkområden och resecentrum finns på promenadsavstånd samt all tänkbar service finner du vid Vaksala Torg och affärshuset Kvarnen. I kvarteret finns både gym, frisör och närlivs. Tvärs över gatan finner du den uppskattade Höganäsparken och vid Röbo finns skog, natur, promenad- samt motionsstråk. På föreningens härliga gröna innergård finns bl.a en boulebana där föreningens medlemmar gärna umgås.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
63 m²
Månadsavgift
3 420 Kr
Pris
2 495 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
Våningsplan 4 av 5.
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréhall
Hall med ekparkettgolv, ljusa ytskikt och skjutdörrsgarderob med två dörrar varav en med spegelglas. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum av hög standard med ett fint klinkergolv i grå ton samt vitt kakel på väggarna, tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta ovan och skåpsinredning. Vidare finns tvättställ med vit kommod, spegel med belysning ovan, wc, handdusktork samt dusch med glasvägg.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum på gaveln som präglas av ljus och rymd. På golvet ligger ekparkett och ytskikten är ljusa med en grå fond. Här finns plats för stor soffgrupp, mediamöbel och vitrinskåp. Rummet är öppet mot matplats och kök samt med utgång till lägenhetens härliga inglasade balkong med trätrall.

Kök
Trivsamt kök med vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk av trä. Matplats invid stort fönsterparti med plats för 4-6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, micro, spishäll och fläkt. Ljusa ytskikt och ekparkett.

Sovrum
Sovrum med ekparkett och ljusa ytskikt samt mönstrad fondvägg. Plats för stor säng och sängbord. Bra förvaring ges i form av skjutdörrsgarderob med två dörrar.

Finns möjlighet att köpa stor del av möblemanget i lägenheten om så önskas, smidigare kan det inte bli.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Fantastisk inglasad balkong med trätrall i bästa västerläge. Här kan du njuta av utsikten från våning 4.

Bilplats

24 garageplatser. Går att hyra för 1 000 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Möjlighet att få en plats direkt vid inflytt om så önskas.

Byggnad/Storlek

63 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum

TV- och internetanslutning

TV: Telia Triple-play, bredband, IP telefoni samt Digital-TV

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd samt övernattningslägenhet.

Lägenhetsnummer

6303

Ekonomi

Pris: 2 495 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 420 kr. , I månadsavgiften ingår ingår värme och kallvatten. (Varmvatten debiteras separat). Obligatorisk avgift för bredband/tv/telefoni från Telia tillkommer om 216 kr/mån. Andel i föreningen är 2,5891%.

Föreningen

Namn: Tornet 3
Om föreningen: Antal bostadsrätter är 32 st och finns på adresserna Torngatan 4, 6, 8
Ekonomi: Inga beslutade avgiftshöjningar (kontrollerat 2018-10-15)
Övrigt: Enligt föreningens stadagar så får i första hand antagas fysisk medlem som fyllt 55 år.

Visa mer

Karta

Centrum/Kapellgärdet - Torngatan 6 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS