Riksmäklaren
Bäverns Gränd 13A 3 500 000 kr
Ann-Kristin Mia Kjellberg
Såld
3 500 000 Kr (eller högstbjudande)
3 760 000 Kr Budhistorik
Ann-Kristin Mia Kjellberg
Ann-Kristin Mia Kjellberg mia.kjellberg@riksmaklaren.se
0709-69 61 77
Såld
3 500 000 Kr (eller högstbjudande)
3 760 000 Kr Budhistorik
Ann-Kristin Mia Kjellberg
Ann-Kristin Mia Kjellberg mia.kjellberg@riksmaklaren.se
0709-69 61 77
Centrum - Bäverns Gränd 13A - Uppsala

Modernt och bekvämt - Mitt i City

Bostadsrättslägenhet 3 rok 78 kvm 3 055 kr/mån 3 500 000 kr (eller högstbjudande)

Modernt och bekvämt - Mitt i City

Mer pendlarvänligt än så här blir det knappast. Och är du inte inbiten tågpendlare, men ändå vill ha nära till allt, så är läget närmast oslagbart. Den här välplanerade gavellägenheten har allt man kan önska av en bostad med riktig citykänsla. Här finns stadens hela utbud av restauranger och butiker på stenkasts avstånd. Två kvarter bort flyter Fyrisån med Stadsparkens grönska på andra sidan vattnet. Byggnaden har hiss från gatuplanet, parkeringsgarage i samma huskropp, genomgående moderna och stilrena materialval i lägenheten, stora fönsterpartier för bästa ljusinflöde och en härlig, högt belägen inglasad balkong med utsikt mot slottet.

Boarean om 78 kvm är mycket väldisponerad. Den fördelar sig över en hall med plats för garderober för den som så önskar, ett vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkongen, ett modernt och stilrent kök med bardisk mot vardagsrummet, matplats med stora fönster, två fina sovrum, en stor klädkammare som för närvarande är inredd som arbetsrum, samt ett rymligt och smakfullt inrett badrum med plats för tvättmaskin.

HSB 89 Järnvägsparken är en mycket välskött och solid förening med låga månadsavgifter. Parkeringsplats erbjuds i samarbete med p-huset Grimhild. På våning 5 finns en innergård med planteringar, utemöbler, grillplats och lekplats.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ann-Kristin Mia Kjellberg
Ansvarig mäklare
Ann-Kristin Mia Kjellberg mia.kjellberg@riksmaklaren.se
0709-69 61 77
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2008
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
78 m²
Månadsavgift
3 055 Kr
Pris
3 500 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
4 av 7
Hiss
Ja

Planlösning

Hallen är rymlig och det finns plats för garderober till höger innanför ytterdörren. Ett parti svart klinkergolv vid entrén och i övrigt ekparkett. Ljusa väggar.

Vardagsrummet har ett härligt ljusinflöde via stora hörnfönster. Här har vi också utgång till den inglasade balkongen. Rummet har ekparkett och ljusa väggar.

Köket skiljs från vardagsrummet av en bardisk. Köksinredning av modernt snitt med vita luckor, svarta bänkskivor, vitt kakel, keramikhäll, köksfläkt, inbyggnadsugn och -micro i rostfritt utförande, diskmaskin med integrerad front, kyl i rostfritt samt en frys med integrerad front. I köket finns en matplats (ca 6 pers) med fönster i två väderstreck.

Sovrum 1 är ett rymligt sovrum med generösa förvaringsutrymmen. Bakom en garderobsvägg med skjutdörrar döljer sig ett belyst, snyggt och smart förvaringssystem i ek.

Sovrum 2 är beläget innanför köket. Det används idag som gästrum/TV-rum. Ekparkett och ljusa väggar.

Innanför sovrum 2 finns en stor klädkammare som numera är inredd som arbetsplats.

Badrummet är rymligt och inrett med stilrena materialval. Svart klinkergolv, vitt kakel, duschvägg i glas, vit tvättställskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt vägghängd wc. Förberett med el och V/A för installation av tvättmaskin.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig inglasad balkong på byggnadens nordvästra hörn. Utsikt mot slottet och kvällssol.

Bilplats

Parkering erbjuds i samarbete med CarPark i P-huset Grimhild. Medlemmar i bostadsrättsföreningen betalar f.n. 1341 kr/månad för en p-plats. Se ytterligare information på hemsidan: https://www.hsb.se/uppsala/brf/jarnvagsparken/boendeinformation/parkering/

Byggnad/Storlek

78 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2008

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-TV via ComHem
Internetanslutning: Bredbandsbolaget

Övriga utrymmen

I föreningen finns tre tvättstugor, alla med två stycken större tvättmaskiner. I en av tvättstugorna finns dessutom en grovtvättmaskin. Alla tvättstugor har även torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har soprum med källsortering samt en gemensam innergård (ovanpå p-garaget) med planteringar, trädgårdsmöbler och grillplats.

Lägenhetsnummer

86

Ekonomi

Pris: 3 500 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 055 kr. I månadsavgiften ingår kabel-TV (grundutbud), grundgrundavgift för telefonabonnemang, bredband, kallvatten, värme.
Varmvatten och el avläses per lägenhet och debiteras separat på månadsavin.
. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,93458%.

Energiprestanda

Förbrukning: 137 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: HSB 89 Järnvägsparken
Om föreningen: Föreningen består av 112 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 8 lokaler belägna i bottenplan. Adressen är Bäverns Gränd 13A-B, Bäverns Gränd 15 A-B, Kungsgatan 71, Dragarbrunnsgatan 66. Föreningen har en hemsida där mycket information finns: https://www.hsb.se/uppsala/brf/jarnvagsparken/

I föreningen finns tre tvättstugor, alla med två stycken tvättmaskiner. I en av tvättstugorna finns dessutom en grovtvättmaskin. Alla tvättstugor har även torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har soprum med källsortering samt en gemensam innergård (ovanpå p-garaget) med planteringar, trädgårdsmöbler och grillplats.

Föreningen har ett avtal med Nordic Wellness på Kungsgatan 71 som gör att boende har rabatt på träning. 199 kr/mån (ord.pris 249 kr).


Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Upplands Boservice/HSB. Det finns inga planer på förändrade avgifter i dagsläget (kontrollerat med ordf. 2019-03-21)
Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr

Visa mer

Karta

Centrum - Bäverns Gränd 13A - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS