Riksmäklaren
Utgårdsvägen 47 3 315 000 kr
Intresseanmälan
Ulrika Lööf
Till salu
3 315 000 Kr (Pris exkl spabad. 3 375 000 kr med spabad. )
Intresseanmälan
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Till salu
3 315 000 Kr (Pris exkl spabad. 3 375 000 kr med spabad. )
Intresseanmälan
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Lindbacken - Utgårdsvägen 47 - Uppsala

Funkis med trendig terrazzo och stilrena detaljer i Brf Aqua

Bostadsrättsradhus 4 rok 109 kvm 3 764 kr/mån 3 315 000 kr (Pris exkl spabad. 3 375 000 kr med spabad. )

Funkis med trendig terrazzo och stilrena detaljer i Brf Aqua

Centralt, ett stenkast från förskola och skola med endast några minuter till busshållplats och ICA Lindbacken uppförs nu Brf Aqua. Väljer du att köpa i ett tidigt skede kan du välja till spabad och färg på köket. Inflytt beräknas till december 2020.

Fördelar med att köpa ett nytt hus förutom att du är den första som får flytta in:

- Garantier på vitvaror i 5 år
- Garantibesiktning av huset 2 år efter slutbesiktning
- Föreningen innehar 5 års entreprenadgaranti
- Ta del av Lindbacken Fastigheters förmånliga Trygghetspaket, läs mer på www.riksmaklaren.se/trygghetspaket

i Brf Aqua skapas en bostadsrättsförening med 24 radhus i varierande storlekar. Husen byggs i sten för maximal boendekomfort avseende ljud, energi och framtida underhåll. Takhöjden är generös - 270 cm på bottenplan och ett snedtak som går från 255 cm till över 3 meter vid nock på det övre planet. Även en privat del för spabad har skapats i alla trädgårdar. Varje hus är placerat med förskjutning till varandra vilket skapar en privat känsla vid entré och uteplatser. I Brf Aqua har alla hus en baksida som vetter mot gemensam parkmark. Landskapsarkitekt Sara Wikstrand, Arkitema Architects, kommer att i samråd med byggherren skapa en varierad och vacker natur i parken, med höga grässorter, mindre träd och buskar.

Platsen för spabadet kommer att bli något alldeles extra. Skyddat av en spaljé och en pergola där växter kan klättra och bilda ett grönskande rum kan du njuta av värmande bad året om. Spabadet uppskattas av hela familjen, här kan du koppla av under stjärnhimlen en kall vinterkväll och för barnen är spabadet en perfekt barnpool, härligt varmt och det är lätt att bottna vilket gör att den passar bra för de små barnen. Spabadet går att välja bort och då blir platsen perfekt för t ex en loungemöbel.

Brf Aquas planlösning har utformats för att kunna ge flexibla lösningar till både det större och det mindre hushållet. Därför finns möjligheter att skapa flera sovrum i husen och ändå behålla de sociala ytorna på entréplanet. Stor möda har lagts på att skapa en nutida inredning som tar in toner av retrostilen funkis och när du köper din bostad i ett tidigt skede har du möjlighet att välja mellan två olika kulörval.

Trädgårdarna har utformats av landskapsarkitekt Sara Vikstrand på Arkitema Architects och känslan av grönska kommer vara påtaglig i Brf Aqua. Stor vikt har lagts vid växternas kvalité och att de har en storlek vid planteringen som genast gör att tomten känns hemtrevlig. Vid entrén möts du av häckar av svart Aronia samt ett vackert glanskörsbärsträd. Rabatterna förbereds för plantering och här finns ett färdigt förslag hur dessa kan planteras.

I Brf Aqua och Lindbacken får du mer tid tillsammans med familjen då service och kommunikationer är väl utbyggt och hjälper dig att få ihop livspusslet. Här ligger Lindbackens nya skola och förskolor på några minuters promenadavstånd. Inom samma avstånd finns ICA Nära Lindbacken med generösa öppettider och busshållplats som trafikeras var 15:e minut på vardagar.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Annika Bolander
Aukt. Fastighetsmäklare
Annika Bolander annika.bolander@riksmaklaren.se
070-324 91 17

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2019
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
109 m²
Månadsavgift
3 764 Kr
Pris
3 315 000 Kr (Pris exkl spabad. 3 375 000 kr med spabad. )
Hiss
Nej

Planlösning

Brf Aquas planlösning har utformats för att kunna ge flexibla lösningar till både det större och det mindre hushållet. Därför finns möjligheter att skapa flera sovrum i husen och ändå behålla de sociala ytorna på entréplanet. Stor möda har lagts på att skapa en nutida inredning som tar in toner av retrostilen funkis.

I entrén välkomnas du av en stilfull garderobslösning i grått eller rött från Vedum kombinerad med klädstång i polerat rostfritt stål. Vidare från hallen möts du av vardagsrum och kök där ljuset flödar in genom stora fönsterpartier. Vardagsrummet är genomgående i huset och genom altandörrar nås både husets fram- och baksida med plattlagda uteplatser.

Köket går i stilrena toner med klassisk inredning från Vedum med vita skåpsluckor på överskåp och grå eller röda luckor på den nedre delen. Bänkskiva i tålig kompositsten i en behaglig ljus kulör. Retrokänslan kommer in valet av knoppar som går i förnicklad mässing. Vitvaror i köket i hög standard med induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och integrerad hel kyl och frys.

Badrummen får en ombonad och varm ton. Klinker och sockel på väggen i materialet terrazzo samt den övre delen av väggen görs kaklad i det vita kaklet Blanco Brillo. Badrummen är utrustade med kommoder i vitt med praktiska lådor, spegel med belysning, handdukstork samt spotlights i taket. I badrummet på entréplanet finns dusch med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i kompositsten samt överskåp. I badrummet på det övre planet finns badkar samt att toaletten är vägghängd.

Sovrummen i Brf Aqua är placerade på det övre planet och det finns tre sovrum med möjlighet till ett fjärde på entréplanet. Önskar du istället 4-5 sovrum kan du titta på den större modellen i Brf Aqua om 128 kvm. Sovrummen är väl tilltagna och fallande takhöjd ger en mysig känsla. Föräldrasovrummet får upp till 2,70 meter i takhöjd och utgång till balkong eller fransk balkong.

Ytskikten i radhusen tar upp den stilrena tonen med vitpigmenterade slipbara askgolv i 3-stav samt vitmålade väggar.

Smarta förvaringslösningar skapas i husen genom att varje möjlig yta tas tillvara. Det finns platsbyggda garderober, förvaring under trappen samt att vinden förbereds med taklucka och golv för ett möjligt förråd. Utomhus finns ett trädgårdsförråd.

För dig som köper ett radhus i Brf Aqua i ett tidigt skede har du möjlighet att välja bland två kulöralternativ.

Alterantiv 1 - Grå. Skåpluckor (förutom överskåp som är vita) blir grå, garderober i hallen blir grå samt kommod i badrummet blir grå.
Alternativ 2 - Rött. Samma som ovan med att luckorna blir i en roströd nyans.

Du har även möjlighet att bygga till extra sovrum. I de mindre husen går det att få 4 sovrum och i de större 5 sovrum. Önskar du braskamin är husen förberedda och det går enkelt att installera vid inflytt om så önskas - samarbete finns då med Mariebergs kakelugnar.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats både på fram- och baksida där husets framsida med uteplats ligger i söderläge som ger sol hela dagen. Varje tomt har en mysig plats under pergola med spabad alternativt att ytan används för loungemöbel då spabadet kan väljas bort. Balkong i söderläge pryder det övre planet.

Bilplats

Till varje hus finns plats för en bil på uppfarten. Möjlighet finns att genom tillval göra plats för två bilar på framsidan.

Byggnad/Storlek

2 plan, 109 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2019

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

16

Ekonomi

Pris: 3 315 000 kr (Pris exkl spabad. 3 375 000 kr med spabad. ). Månadsavgift: 3 764 kr. , Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Andel i föreningen är 3,8326%.

Föreningen

Namn: Aqua

TV och bredband: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Lindbacken - Utgårdsvägen 47 - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS