Riksmäklaren
Skogstorpsvägen 42 3 595 000 kr
Ulrika Lööf
Såld
3 595 000 Kr (Fast Pris)
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Såld
3 595 000 Kr (Fast Pris)
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Lindbacken - Skogstorpsvägen 42 - Uppsala

Radhus med arkitektritad tomt för eget utekök och örtträdgård?

Bostadsrättslägenhet 5 rok 135 kvm 4 842 kr/mån 3 595 000 kr (Fast Pris)

Radhus med arkitektritad tomt för eget utekök och örtträdgård?

Längs kanten av den grönskande Skogstorpsparken sträcker sig Brf Lycka med sina 18 radhus som ett vackert pärlband med putsade fasader som skiftar i nyanser från ljus till mörkt grå. Inslag av tegel och odlingsbäddar med rustika plåtdetaljer för tankarna till tidlös industridesign samtidigt som framsidans Silverpäronträd ger en mjuk inramning – Här möts du av ett spännande radhus där arkitektur, detaljer och funktion står i fokus.

Läget längs Skogstorpsvägen är ett av Lindbackens bästa – Här bor du i en del av Lindbacken där radhusen blandas med villor och denna del av området börjar nu bli färdigställd. Husens framsidor erbjuder soligt söderläge och utsikt mot de fina villorna. Husens baksidor har fri utsikt mot Skogstorpsparken med stora grönskande ytor vilket ger helt privata och insynsskyddade uteplatser.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer och praktiska lösningar. I hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. I de två badrummen förs tankarna till Art Déco som kallas arvet från det glamourösa 20-talet. Det hexagonformade kaklet i matt vit från Höganäs tillsammans med den runda spegeln med en kant i mässing, takdusch och stilsäker pendellampa ger en lyxig känsla.

Köket bidrar till att ge huset en tydlig karaktär med sina sandfärgade luckor. Det blir en fin kombination med mässingsknoppar och bänkskiva med natursten. Matplatsen är rymlig och här kan du med lätthet bjuda ett stort sällskap på middag. Dubbeldörrar öppnar upp mot den plattlagda uteplatsen som på sommaren kan rymma din egen örtträdgård och utekök.

Platser för umgänge är många i detta hus. Vardagsrummet som är närmare 30 kvm stort har fri parkutsikt och pardörrar ut mot baksidans uteplats och trädgård. Braskamin värmer på kyliga vinterkvällar. Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum, ett perfekt gästrum för föräldrar när de kommer för att hälsa på och kanske vakta barnbarnen.

Övervåningen rymmer familjens sovrum. Föräldrarnas sovrum är närmare 15 kvm och takhöjden på 3,80 meter används maximalt till förvaring med garderober från golv till tak. Husets smycke, ett fantastiskt fönster med en höjd på 2,50 meter, ger rummet en unik karaktär. Samma fina takhöjd finns i ett av barnrummen som också är lika genomtänkta med platsbyggd förvaring och där rummen dessutom har platsbyggda skrivbord där man kan njuta av utsikten över park eller villorna på Skogstorpsvägen. Övervåningens allrum binder samman alla rum på ett naturligt sätt och här får barnen en bra plats att leka, titta på en mysig film eller varför inte krypa upp i den skinnklädda fönsternischen med utsikt över Skogstorpsparken och skolgården.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av mycket hög kvalité. Alla väggar är målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den beiga nyansen från köket återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade kaklet från Höganäs.


ARKITEKTEN

Uppdraget att rama in den grönskande Skogstorpsparken i Lindbacken med radhus gick till arkitektbyrån Koncept som även har lagt grunden till bostäderna i Brf Brick som skymtas snett över parken. Med hög kreativ nivå genomför de sina uppdrag och med ledorden smart, utvalt, karaktärsfullt och familjedröm har de utformat Brf Lycka. De har använt kunskap från tidigare uppdrag som rör sig från handel till bostäder. Kanske har du utan att veta om det besökt några av deras mest uppmärksammade projekt som hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre med en storslagen utsikt över Åreskutan eller hotellet Haymarket vid Hötorget i Stockholm där stilen Art Déco är påtaglig i varenda hörn.


LINDBACKEN

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen att skapa ett område för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet.

Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns tre etablerade förskolor och nu till vintern 2019 öppnar en fjärde förskola i Norra Lindbacken – möjligheterna till förskoleplats är mycket goda och de senast inflyttade familjerna har fått plats till sina barn direkt.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films nyöppnade biograf som erbjuder bio i 4D. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården eller ett mer aktivt besök på Turbo Sport.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att besöka någon av våra visningar eller ta kontakt med mäklare för personlig visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
135 m²
Månadsavgift
4 842 Kr
Pris
3 595 000 Kr (Fast Pris)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

Via en helglasad entrédörr som ger fint ljus kommer du in i en HALL med hexagonformat matt vitt kakel från Höganäs på golvet. Läderbeklädd sittnisch med förvaring både under och över. Näst intill osynlig förvaring i flera garderober under trappan.

KÖK där ljuset flödar in från stora fönsterpartier i söder som dessutom går att öppna så att köket förlängs ut i trädgården. Kanske till platsen för ditt egna utekök och örtträdgården? Köket har inredning med sandfärgade luckor, bänkskiva i vacker natursten och beslag i mässing. Maskinellt utrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd ugn.

En fin detalj är den dubbla takhöjden i köket med takfönster som sprider ljus ner i mitten av huset under dagens alla soltimmar.

I öppen planlösning med köket ligger VARDAGSRUMMET som har fina fönsterpartier och utgång mot den grönskande Skogstorpsparken, den egna altanen och trädgården. I vardagsrummet ryms en ordentlig soffgrupp intill den stilfulla braskaminen.

SOVRUM 1: Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och göra ett sovrum, perfekt för gäster eller som arbetsrum.

DUSCHRUM där arkitektens tidigare uppdrag att designa hotell är tydligt märkbar. I stilen Art Decó är rummet utfört med klinker i gröngrå ton från Mosa Tiles. Väggarna är delvis målade och kaklade med hexagonformat matt vitt kakel från Höganäs. Inredning med en stor rund spegel och pendellampa med detaljer i mässing som även återfinns i knoppar och beslag. Tvättställ och kommod i beige nyans samt dusch med takdusch.

Förutom detaljer som är något utöver det vanliga i detta hus är även en separat TVÄTTSTUGA något alldeles extra. Praktiskt med förvaring, gott om bänkytor och maskinellt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns också husets värmepump. Även i tvättstugan återfinns de fina detaljerna med hexgonformat kakel i matt vitt från Höganäs, luckorna i sandbeige och beslag i mässing.

ÖVRE PLAN:

En trappa som är klädd i heltäckningsmatta för att göra den mjuk och bekväm att gå i leder upp till övervåningen och dess andra vardagsrum - ALLRUMMET. Ett härligt rum för barnen att vistas i och öppenheten ner till entréplanet gör att rummen får fin kontakt med varandra.

En favorit här blir den skinnklädda SITTNISCHEN med utsikt över Skogstorpsparken. Här kan du krypa upp med en god bok och blicka ut över den grönskande parken.

SOVRUM 2: Fantastiskt föräldrasovrum om närmare 15 kvm med en takhöjd på upp till 3.80 meter och ett fönster som är 2,50 meter högt. Förutom att takhöjden ger rummet karaktär används den också till förvaring med garderober, hela vägen från golv till tak.

SOVRUM 3 & 4: Mysiga sovrum för barnen där båda har platsbyggda garderober och platsbyggda skrivbord. Det ena rummet ligger med utsikt över Skogstorpsparken och det andra har utsikt mot villorna på Skogstorpsvägen. Ett av sovrummen har samma höga takhöjd som föräldrasovrummet.

Övervåningens BADRUM går i samma stil som duschrummet på entréplanet med det gröngrå golvet och det hexagonformade kaklet i matt vitt. Även inredningen går i samma stil förutom att här finns ett mycket fint inbyggt badkar som bjuder in till avkopplande stunder.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

2 plan, 135 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Lägenhetsnummer

42

Ekonomi

Pris: 3 595 000 kr (Fast Pris). Månadsavgift: 4 842 kr. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Andel i föreningen är 5,56%.

Föreningen

Namn: Lycka

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala

Visa mer

Karta

Lindbacken - Skogstorpsvägen 42 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS