Riksmäklaren
Råbyvägen 57E 1 595 000 kr
Eva Brevemark
Såld
1 595 000 Kr (Utgångspris)
1 575 000 Kr Budhistorik
Eva Brevemark
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
Såld
1 595 000 Kr (Utgångspris)
1 575 000 Kr Budhistorik
Eva Brevemark
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
GRÄNBY - Råbyvägen 57E - Uppsala

Högst upp! Ingen insyn, balkong med sol hela dagen.

Bostadsrättslägenhet 1 rok 36 kvm 2 455 kr/mån 1 595 000 kr (Utgångspris)

Högst upp! Ingen insyn, balkong med sol hela dagen.

Välkommen till en högt belägen och fräsch lägenhet i mycket bra skick.

Bra planerad etta med fina ljusinsläpp på översta våningen och en genomtänkt planlösning. Här har du fin utsikt in mot centrum och ut över Gränbyområdet. Bredband ingår i avgiften. Hiss från markplan. Garage i huset.

Köket är modernt utrustat med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och energibesparande blandare, för miljöns skull. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du duschvägg i klarglas samt kommod under tvättstället. Samtliga rum har ekparkett med vita väggar och alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
BRF Skildras husdel av fastigheten färdigställdes under 2018. 63 moderna lägenheter och under huset finns 30 stycken garageplatser. Husbyggare är Ikano Bostad och alla lägenheter har maskinell utrustning och stommar och skåp från IKEA.

Råbyvägens läge i Uppsala är riktigt bra! I Gränby bor du centralt med närhet till bland annat matbutiker, idrottsanläggningar och skolor. Gränbystaden samt gallerian, IFU Arena och Centrum når du på gång eller cykelavstånd. Söker du efter ett boende med härlig balkong i högsta läge har du kommit rätt!
BOKADE VISNINGAR. Kontakta mäklaren för att boka tid!

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
1 rum och kök
Boarea
36 m²
Månadsavgift
2 455 Kr
Pris
1 595 000 Kr (Utgångspris)
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja

Planlösning

ALLMÄNT/RUMSBESKRIVNING
Planlösningen för denna lägenhet är vad som kallas "öppen". Kök, vardagsrumsdel och sovrumsdelen går i ett. För den som skulle vilja få till ett mindre sovrum finns möjlighet att sätta upp en mellanvägg. Badrummet är stort och har allt man behöver för ett bekvämt boende.

HALL
Hall med säkerhetsdörr. 3 garderober.

BADRUM
Stort badrum med duschplats, egen tvättmaskin med kombinerad torktumlare (Cylinda). Handfat i kommod. Toalett. Helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv.

KÖK
Fullutrustat kök. Vitt kakel, vita skåpluckor. Bänkskiva i svartgrå laminat. Utrustning i köket: Spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin och kyl med frys.

RUMMET
Matplats, vardagssrumsdel och sovrumsdel. Allt i ett. Vita målade väggar. Parkettgolv. I sovrumsdelen finns två garderober.

BALKONG
Balkong i sydöstlig riktning vilket ger morgon- och dagssol.

FÖRRÅD
Vindsförråd om ca 4 kvm. Hissen går hela vägen så man behöver inte bära alls i någon trappa.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 30 garageplatser. Det kostar 900 kr/månad för vanlig bil och ca 1500 kr/mån för elbilsplats. Kö-system tillämpas.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 36 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

TV: TV via Comhem
Internetanslutning: Bredband och IP-telefoni via Comhem.

Lägenhetsnummer

4-1603

Ekonomi

Pris: 1 595 000 kr (Utgångspris). Månadsavgift: 2 455 kr. inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 628 som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,1803%.

Driftkostnad summa: 250 kr
El: 250 kr

Föreningen

Namn: Brf Skildra
Om föreningen: Brf Skildra är nyproducerade lägenheter från 2018 på Råbyvägen 57. Föreningen erbjuder sina medlemmar bl.a. gemensam grillplats på den moderna innergården. Här finns även cykelrum, 30 garageplatser för bilar (och elbilar) utvecklat stort miljörum för återvinning. Hiss från markplan och ned till garaget.

Lägenhetsfördelning
1 rok 34-42 kvm 22 st.
2 rok 43-65 kvm 32 st.
3 rok 78-88 kvm 6 st.
4 rok 85 kvm 3 st.
Ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts Sweax. 018-651280.
Renoveringar:
Då fastigheten är byggd 2018 finns det inga planerade renoveringar eller behov av underhåll i nuläget. Byggherren, Ikano Bostad, har utfäst en garantitid på 5 år. Ungefär två år efter att lägenheten blev inflyttningsklar är det dags för tvåårsbesiktning (dvs. ca år 2021) En oberoende besiktningsman går då igenom alla lägenheter och bedömer om det har uppstått några garantifel. Ikano Bostad åtgärdar alla garantifel som tas upp på besiktningen utan
kostnad för medlem eller bostadsrättsföreningen.
Överlåtelseavgift: 1628 kr
Pantsättningsavgift: 698 kr

Visa mer

Karta

GRÄNBY - Råbyvägen 57E - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS