Riksmäklaren
Ölandsresan 3E 2 140 000 kr
Intresseanmälan
Carolina Sohlberg
Till salu
2 140 000 Kr (Fast pris)
Intresseanmälan
Ons 15/4Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Till salu
2 140 000 Kr (Fast pris)
Intresseanmälan
Ons 15/4Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
SÄVJA - Ölandsresan 3E - Uppsala

Prisvärd gaveltrea i Linneas Utsikt!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 59 kvm 3 235 kr/mån 2 140 000 kr (Fast pris)

Prisvärd gaveltrea i Linneas Utsikt!

Optimalt planerad gaveltrea med uteplats om 26 kvm!
Denna lägenhet är prissänkt med 230 000 kr! Tidigare pris: 2 370 000 kr, NYTT PRIS: 2 140 000 kr. Flytta in när det passar dig.

FÖR LEDIGA LÄGENHETER OCH MER INFO GÅ IN PÅ LINNEAS UTSIKTS HEMSIDA http://www.hokerumbygg.se/linneasutsikt

Boarean om 59 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob, 2 sovrum, kök och vardagsrum i öppen och social planlösning. Vidare erbjuds ett ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör en stor uteplats om 26 kvm på gaveln i sydvästläge. Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, grå väggar och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval.

I föreningen finns både gratis gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå ett av husen som får nyttjas av de boende. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. På innergården finns det lekyta samt grillplats.

Som boende på Ölandsresan 3E har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Välkommen hem till Linneas Utsikt!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
59 m²
Månadsavgift
3 235 Kr
Pris
2 140 000 Kr (Fast pris)
Våningsplan
Bottenplan.
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning: Hall med klinkergolv och gråmålade väggar.

Vardagsrum/allrum, sovrum och kök har golv med lamellparkett i ek och gråmålade väggar.
Rummen har släta, vita foder, golvlister i eklaserad furu, fönsterbänkar i kalksten samt tak målat i vitt.

Köket är utrustat med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor (Maja) med handtag i metall. Bänkskiva av svart laminat. Stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt.

Badrummet har tvättställ med vit kommod, spegelskåp, wc-stol, handdukstork och duschhörna med infällbara glasväggar. Elburen komfortvärme (går på hushållselen). Tvättmaskin och torktumlare i vitt. Svart klinkergolv och vitkaklade väggar.

Lägenheten är utrustad med flertalet garderober samt skjutdörrsgarderober.

Takhöjd: Cirka 260 cm. Kan vara något lägre i hall och badrum.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats om 26 kvm i sydvästläge.

Bilplats

Föreningen har ca 47 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Separat hyresavtal tecknas för dessa. Kostnad för bilplatser: garage: 735kr/mån, utomhusparkering: 265kr/mån. Garagen ligger i källaren i hus 1-4.

Byggnad/Storlek

59 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är just nu 149 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.
Internetanslutning: Bredband: Com Hem. Se ovan.

Övriga utrymmen

På entréplanet i höghuset på Ölandsresan 3D finns det två gästrum, soprum samt cykelförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det ett kalasrum som ligger i anslutning till den gemensamma takterrassen. Kalasrummet rymmer köksdel och toalett. Ett eget källarförråd hör till lägenheten.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33 B, 753 11 Uppsala
. .

Lägenhetsnummer

515

Ekonomi

Pris: 2 140 000 kr (Fast pris). Månadsavgift: 3 235 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för kabel-tv och bredband om 149 kr i månaden tillkommer.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt

Visa mer

Visningar

15

Ons 15/4

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3E - Uppsala

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Mikael Gustafsson / Försäljningschef
mikael.gustafsson@riksmaklaren.se / 076-880 00 11