Till salu
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 28 - UPPSALA

Bo högst upp med terrass i Uppsalas mest exklusiva nyproduktionsprojekt!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 63 kvm 2 756 kr/mån 3 990 000 kr
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 28 3 990 000 kr
Intresseanmälan

Bo högst upp med terrass i Uppsalas mest exklusiva nyproduktionsprojekt!

Detaljer som ger känslan av något helt annat än den nyproduktion vi är vana vid - här är högt i tak, platsbyggda kök, sobra nyanser på väggar, garderober med gedigen inredning i ek för att nämna några. Golvvärme i hela lägenheten ger förutom behagliga golv ett stilrent intryck till lägenheten då alla väggar är fria från element.

Du kommer även slås av det fantastiska läget Brf Liljegatan 1 erbjuder. Här bor du med alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder såsom garage under huset och hiss till alla lägenheter men omgärdad av äldre, låg bebyggelse. På ena sidan ligger lägenheterna med utsikt över Fålhagens grönskande villaträdgårdar och på andra sidan ser du bostadsrättsföreningar från 30-talet.

Just denna lägenhet är belägen med högt läge på hörnet av huset där vardagsrum och kök ligger i en social öppen planlösning med utsikt över Liljegatan och mot Fålhagens mysiga villaträdgårdar - Här är du fri från insyn. Lägenheten har två sovrum varav det ena ligger med utsikten över trädgårdarna och det andra, som också har balkong med härligt läge i kvällssolen, har utsikt över Liljegatan. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hall med garderober.

Som tidigare nämnt får du som boende i Brf Liljegatan 1 en hög livskvalité, inte bara genom bostädernas unika standard, utan också genom att ha tillgång till hiss, varmgarage, förråd, eget gym samt en Coop-butik i entréplanet. Läget är helt klart Uppsalas bästa vad gäller nyproduktion - med endast 5 minuters gångavstånd till perrongen för pendeln till Stockholm som tar dig vidare till Arlanda på 20 min och Stockholm på 40 min. Uppsalas stadsliv är även det på bekvämt avstånd och du når restauranger, kultur, nöjen och shopping med några minuters promenad.

När du kommer hem möts du av tidlös design. Kvalité, hantverk och livslängd är helt avgörande – därför har alla lägenheter ek och natursten som grundmaterial, vackert lagda trägolv, handgjorda köksluckor och flera av lägenheterna har sovrum och badrum en suite. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer. Färgvalen går i klassiskt nordiska toner vilket skapar elegans och en grund som ger dig möjlighet att förstärka din egna personliga stil med möbler och textilier.

I Brf Liljegatan 1 finns allt från smart planerade 3:or till väl tilltagna 5:or. Här finns något dig som värdesätter den bästa adressen, tidlös design, funktion och smarta lösningar. Vare sig ni bor i en villa som börjar bli för stor, är en barnfamilj eller kanske är två som söker gemensamt boende. Besök gärna projektets hemsida www.brfliljegatan1.se för att se vilka lägenheter som finns till salu eller kontakta mig.

Kontakta mig för att boka en privat visning av lägenheterna i Brf Liljegatan 1.

Varmt välkommen!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
63 m²
Månadsavgift
2 756 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån.)
Pris
3 990 000 Kr
Våningsplan
4 av 4
(3 trappor)
Hiss
Ja

Planlösning

KÖK
Unikt framtaget och platsbyggt kök med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från exklusiva Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl, frys (alt kyl/frys, se planlösning) från Electrolux eller motsvarande. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i högskåp. Fönstersmygar vackert inklädda i ekfanér liknande golv och fönsterbänkar i natursten.

VARDAGSRUM/SOVRUM/HALL
Väggar målas i bruten ljusgrå kulör och tak målas i matt vit kulör. Synliga rör för värme och ventilation målas lika vägg. Vackra golv i ekparkett (Ek Natur) från Tarkett som läggs i holländskt förband. Trösklar i ekkulör likt golv. Klinker i i grå kulör, likt badrum, vid entrédörr. Innerdörrar i ekfanér. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

BADRUM
Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i sandgrå/beige kulör med en halv plattas förskjutning, Belysning i tak utanpåliggande spottar. Belysning ovan spegel. Kommod i ljusgrå kulör lika kök med tvättställ i porslin. Blandare i mässing. Beslag och knoppar i mässing, lika kök. Högskåp eller överskåp enligt individuell säljplan med luckor lika kök. Tvättmaskin och torktumlare alt tvättpelare enligt individuell säljplan. Fast allt rörlig duschvägg och badkarsvägg i glas. Golvstående WC, inkaklat badkar enligt individuell säljplan. Elburen handdukstork, handduksknoppar och toalettpappershållare. Elburen komfortvärme i golv.

GARDEROBER/KLÄDKAMMARE
Garderober målas i samma kulör som luckor i kök. Väggar och tak i klädkammare målas i samma kulör som övriga rum. Utrustas med klädstång.

LÄGENHETSFÖRRÅD
Förråd till varje lägenhet finns i källarplanet. Golv och väggar i betong. Förrådsavskiljande Troaxväggar och dörrar upp till tak.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Storslagen terrass som löper runt hörnet av huset.

Bilplats

I föreningen finns 42 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

Flerfamiljhus, 63 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bygghandlingar . Byggnadsår: 2019-2020

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburet golvvärmesystem

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för data/TV/tele

Övriga utrymmen

Ett källarförråd tillhör lägenheten

Lägenhetsnummer

B1303

Ekonomi

Pris: 3 990 000 kr . Månadsavgift: 2 756 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån. . Andel i föreningen är 1,5511%.

Driftkostnad summa: 700 kr
El: 350 kr
Försäkring: 350 kr

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 28 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren