Till salu
LINDBACKEN - Brf Skogsbrynet Lindbacken, hus 6 - Uppsala

BRF SKOGSBRYNET LINDBACKEN.

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 3 590 kr/mån 3 490 000 kr
Intresseanmälan
Brf Skogsbrynet Lindbacken, hus 6 3 490 000 kr
Intresseanmälan

BRF SKOGSBRYNET LINDBACKEN.

Välkommen till Brf Skogsbrynet Lindbacken!

En plats för boende och varande. Lindbacken är den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. En drömplats att växa upp på, trygg och rolig där vännerna är många. En oas att längta hem till.

Tillsammans med Gillöga har Blooc utvecklat sitt sjätte bostadskvarter i Lindbacken strax utanför Uppsala. Skogsbrynet omfattar 25 nya stadsradhus mellan 99–124 kvm med 5 rum och kök och den andra etappen består av 15 bostäder.

Inflytt beräknas bli från kvartal 1 2023.

25 stycken radhus, varav 15 stycken i etapp 2.


OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.


Ulrika ser fram emot att höra från dig.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök
Boarea
99 m²
Månadsavgift
3 590 Kr
Pris
3 490 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

OM BOSTADEN
Skogsbrynet är utformat med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck.

Kvarteret bryts upp i huslängor om tre till fyra stadsradhus där klackningarna mot gatan skapar olika sollägen, varierade förgårdar och bakgårdar och ger varje hus unika kvalitéer. Skogsbrynet får en sober färgsättning med skiftningar från en dov ljus beige till en gulaktig grön och en mörkare blågrå kulör som väver samman de klackade husen och skapar trivsamma gaturum. Taken och plåtdetaljerna får en bänkande ljusgrå kulör och ger kvarteret med modern men tidlös känsla.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner.

I denna bostad om 99 kvm utformas vardagsrummet med ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet och en glasdörr som leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

På den övre våningen samlas husets sovrum och badrum. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring.

Bostäderna om är utformade med fyra sovrum som är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord och är utrustat med dusch och wc. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

Båda badrummen är utrustade med wc, dusch och en kommod i specialkulör enligt edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc. Båda badrummen är utrustade med wc och en kommod i specialkulör i edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats i trätrall

Byggnad/Storlek

2 plan, 99 kvm , 5 rum och kök . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Självdragsventialation.

Övrigt

Fastigheten kommer att vara anslutna till kommunens nät för vatten, avlopp och elektrisk kraft.

Telia Öppen Fiber (valfri leverantör).

Lägenhetsnummer

6

Ekonomi

Pris: 3 490 000 kr . Månadsavgift: 3 590 kr. Andel i föreningen är 3,633%.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Brf Skogsbrynet Lindbacken, hus 6 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus