Till salu
Steninge Slottsby - Brf Slottsträdgården, lgh 12 - Sigtuna

Moderna radhus i Steninge Slottsby!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 4 656 kr/mån 3 290 000 kr
Intresseanmälan
Brf Slottsträdgården, lgh 12 3 290 000 kr
Intresseanmälan

Moderna radhus i Steninge Slottsby!

Slottsträdgården förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning. En plats för boende och varande. Slottsträdgården förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning.

Tillsammans med SHH Bostad utvecklar Blooc ett nytt bostadsområde i idylliska Steninge Slottsby med anor från 1600-talet i Sigtuna.

OM PROJEKTET
Storlek: 99 kvm
Antal rum: 5 rok, varav 4 sovrum
Totalt antal: 32 radhus.

Projektet delas in i totalt 2 etapper bestående av 16 radhus i vardera etapp.

Inflytt beräknas bli från september 2022.

OM BOSTÄDERNA
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Det finns även möjlighet att välja tre sovrum och ett öppet allrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

ARKITEKTEN BERÄTTAR
Med det gamla slottet i hjärtat på byn är Steninge Slottsby ett bostadsområde med värdefull kulturhistorisk karaktär. Arkitekturen samspelar med det traditionella uttrycket i området, fast med en kontemporär tolkning - byliv i ny tappning. Husen har fått en varm och klassisk färgsättning som bidrar till en småskalig modern idyll där varje husfasad får sitt eget uttryck med grönskande privata förgårdar och parken som omger husen likt en oas. I husen finns en genomgående harmonisk och sober färgskala med material som är enkla att kombinera med många personliga stilar. Den genomarbetade fönstersättningen binder ihop den lummiga utemiljön med interiöra och skapar fina siktlinjer inne i husen som tillåter en praktisk placering av möbler - Henni Ruohonen, arkitekt på Blooc

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.


Vi ser fram emot att höra från dig.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Matts Lüllmaa
Fastighetsmäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2020
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
4 656 Kr
Pris
3 290 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

Entréplan:
KÖKET är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

Mellan kök och VARDAGSRUM är en öppen matplats placerad för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den generösa TERRASSEN i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Terrassen blir den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

I anslutning till terrassen har alla ett eget FÖRRÅD.

BADRUMMET ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. På entréplan har badrummet plats för förvaring eller skötbord samt är även utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Övre plan:
Här samlas husets 4 SOVRUM kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst - sovrum, gästrum eller kontor.

BADRUMMET ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. På övre plan är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare samt är även utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

1 styck terrass

Bilplats

1 styck parkeringsplats.

Byggnad/Storlek

Radhus, 99 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2020

Övrigt

OM SHH BOSTAD
SHH Bostad utvecklar prisvärda bostäder i Sveriges växande städer med målet att fler ska ha råd att bo. Verksamheten omfattar hela kedjan från köp av mark för bostadsrätter, hyresrätter och samhällsfastigheter till försäljning av bostadsrätter samt långsiktig förvaltning av hyresrätter och samhällsfastigheter.

Sedan SHH grundades 2010 har cirka 1 350 prisvärda bostäder färdigställts över hela Sverige. Den totala projektportföljen uppgick per den 30 juni 2019 till 3 219 bostäder.

Läs mer på www.shhbostad.se

OM BLOOC
Blooc grundades 2011 och utvecklar bostadsområden med nyproducerade hus, lägenheter och hyreslägenheter utanför city-kärnan. Sedan 2011 har Blooc utvecklat 16 bostadsområden i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna. Sedan 2017 är Blooc delägt av Deromegruppen, som är en av Sveriges största träindustrier med en omsättning på omkring 7,5 miljarder. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Deromegruppen som har sitt säte i Varberg.

Läs mer på www.blooc.se

Lägenhetsnummer

12

Ekonomi

Pris: 3 290 000 kr . Månadsavgift: 4 656 kr. Andel i föreningen är 3,25496%.

Föreningen

Namn: Brf Slottsträdgården i Steninge Slottsby

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Steninge Slottsby - Brf Slottsträdgården, lgh 12 - Sigtuna

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus