Till salu - Sön 24/10 kl 15:00-15:30
ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 15 - UPPSALA

Exklusiv 4:a med stora balkonger och fritt läge!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 97 kvm 4 850 kr/mån 4 190 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Torgny Segerstedts allé 15 4 190 000 kr
Intresseanmälan

Exklusiv 4:a med stora balkonger och fritt läge!

En välplanerad och exklusiv 4:a med känsla av lyx i södra delen av Rosendal. Här finns stora sällskapsytor i kök och vardagsrum samt två stora balkonger i fritt läge. Bra planlösning och gott om förvaringsmöjligheter. En sovrumsavdelning bestående av två sovrum och ett stort badrum med tvättmöjligheter. Ena sovrummet har utgång till den ena balkongen och det andra sovrummet har en walk-in-closet. Ett ytterligare sovrum finns separat från de andra rummen och i anslutning till vardagsrummet. Gästwc i hall där det även finns förvaring bakom skjutdörrsgarderober.

Natursköna Rosendal beläget några kilometer söder om city alldeles intill Stadsskogen. Goda kommunikationer med antingen bil, cykel eller buss. Växande utbud av butiker och service. Här finns caféer, restauranger och ett par sushiställen. Även Ica Nära Rosendal, Leijon Stenugnsbageri & Konditori, ett stort gym samt bank och apotek finns. Hemköpsbutik finns i Norra Rosendal och om det inte räcker så är det cykelavstånd till Uppsala city med dess stora utbud av restauranger, nöjen och shopping. För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, USIF Arena.

Här finns goda kommunikationer med buss till city, och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Du tar dig enkelt till centrum, arbetsplatsen eller fritidsaktiviteten via promenad- och cykelvägar. Det finns ett flertal förskolor, skolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. I närområdet finns, till exempel Akademiska sjukhuset, Biomedicinskt Centrum, Ångströmlaboratoriet, Ulleråker, SVA och Sveriges Lantbruksuniversitet.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
97 m²
Månadsavgift
4 850 Kr
(Värme och vatten ingår i månadsavgiften.)
Pris
4 190 000 Kr (eller bud)
Våningsplan
2 av 6
(Våning 2 av 6)
Hiss
Ja

Planlösning

Genomgående parkettgolv med vita väggar i hela lägenheten med vissa undantag i badrum och vissa sovrum.

Ljus HALL med hatthylla och skjutdörrsgarderober som ger möjlighet att gömma undan gott om förvaring.

I anslutning till hall finns GÄST-WC med vitt kakel och klinkergolv i marmor. Här finns handfat med kommod, wc, spegel med belysning, tak- och handdusch samt golvvärme.

Stort KÖK i vinkel, matplats och VARDAGSRUM i öppen planlösning. Gott om ljusinsläpp från flertalet fönster samt två utgångar till större BALKONG om ca 22 kvm som sträcker sig från köket ända till sovrummet, den nuvarande walk-in-closet. Utsikten vetter ut mot USIF arena.

Vitt KÖK med integrerade vitvaror från Smeg. Maskinellt utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd micro och ugn samt kyl- och frysskåp. Även integrerad diskmaskin. Diskho vid köksfönster med marmorskiva och spotlights under överskåp.

MATPLATS för 4-6 personer med möjlighet till middagsbjudningar för större sällskap.

Grå fondvägg i VARDAGSRUM med spegelpaneler. Plats för soffgrupp och TV-möbel.

Från vardagsrummet nås ett mindre SOVRUM som i dagsläget används som walk-in-closet.

En privat sovrumsdel avgränsad från sällskapsdelen i köket och vardagsrummet. Här finns två SOVRUM samt ett stort BADRUM i anslutning till dessa.

FÖRÄLDRASOVRUM med plats för dubbelsäng, walk-in-closet samt fönster ut mot den andra balkongen och innergården. Mörkblå ton på fondvägg med spegelpanel och mörk heltäckningsmatta på golv.

SOVRUM med platsbyggd bokhylla samt skrivbord längs ena långväggen. Här får även en säng plats. Utgång till lägenhetens andra BALKONG om 10 kvm som vetter mot innergård och gott om plats för loungemöbler.

Ett större BADRUM med marmorgolv med golvvärme, vitt kakel på väggar samt badkar med både tak- och handdusch. Vidare finns handfat med kommod, handdukstork, wc och spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Smeg. Praktisk bänkskiva ovanför maskinerna.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Två balkonger tillhör lägenheten, båda stora. Den ena är avlång och går längs yttre husfasaden från kök till sovrum i fritt läge med sol från tidig eftermiddag och sen kväll. Den andra vetter mot innergård och utgång från ena sovrummet.

Byggnad/Storlek

97 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2018

Övriga utrymmen

1 stort förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer

B201

Ekonomi

Pris: 4 190 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 850 kr. Värme och vatten ingår i månadsavgiften. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,22182%.

Driftkostnad summa: 800 kr/mån
El: 600 kr/mån
Försäkring: 200 kr/mån
Kommentar: Säljaren hyr även garageplats för 1 200 kr/mån.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen: Föreningen består av 161 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga finns i föreningen. Bokas online.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: MPC consulting AB Brf Stadsskogen Kåbo 57:1
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

24

Sön 24/10 kl 15:00-15:30

Välkommen med din anmälan till visningen!

Anmäl mig

Karta

ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 15 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus