RM+
NYBY - Viktor Rydbergsgatan 22 - UPPSALA

Renoverad 4:a i populär förening med en av områdets bästa uteplatser!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 87 kvm 3 998 kr/mån 2 995 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Viktor Rydbergsgatan 22 2 995 000 kr
Intresseanmälan

Renoverad 4:a i populär förening med en av områdets bästa uteplatser!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med radhuskänsla tack vare läget på markplan med en fantastisk uteplats med trätrall som angränsar till allmänning där barnen kan leka fritt. Boarean om 87 kvm erbjuder en lång hall med bra avhängningsmöjligheter, helkaklat duschrum, ljust vardagsrum rikligt ljusinsläpp och utgång till den stora uteplatsen i sydostläge. Uteplatsen är delvis under tak och har markis vilket gör att ni här sitter i ett skyddat läge. Vidare erbjuds ett stilrent kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt 3 sovrum i varierande storlekar. Köket och båda badrummen är renoverade 2013.

Brf Vivalla är en omtyckt förening med god ekonomi som erbjuder bra gemensamhetsanläggningar med flertalet tvättstugor, övernattningsrum, bastu, tennisbana, solarium och eget påkostat gym m.m.

I Nyby bor ni i ett barnvänligt område med skola och förskola i direkt närhet till lägenheten. Här har du nära till storsatsande Gränbystaden, där all typ av önskvärd service finns. Ännu närmare har du till matvaruaffären Willy:s vid Österleden. Bra bussförbindelser (ca 100 m bort) och fina cykelvägar in till centrala Uppsala. Gillar du natur så finns den runt knuten. Padel- och tennishall hittar du i och intill den anrika UTK-allen. Där hittar du även Gränby ishall (Upplands Bilforum Arena) och IFU-arena som är en friidrott- och innebandyarena. Nära påfart till nya E4:an vilket gör boendet perfekt även för pendlare!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1973
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
87 m²
Månadsavgift
3 998 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. (El + varmvatten betalas utöver avgiften genom individuell mätning som läggs till på avgiftsavin.) Obligatorisk avgift för kabel-tv och bredband tillkommer om 125 kr/mån.)
Pris
2 995 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
1 av 2
(Bottenvåning.)
Hiss
Nej

Planlösning

Entréhall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Brunt klinkergolv med golvvärme och väggar målade i beige ton.

Kök
Stilrent och modernt kök (renoverat 2013). Gott om förvaring i över- och underskåp bakom vita luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, ugn, inbyggd mikro, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin och vinkyl med plats för 12 flaskor. Brunt kakel ovan svart arbetsbänk. Plats för matgrupp för 6-8 personer. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum
Stilrent badrum (renoverat 2013). Mörkgrått klinkergolv med golvvärme och vita stora kakelplattor på väggarna. Utrustat med badkar med glasvägg, wc-stol, handfat med vit kommod, spegel med belysning ovan samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1
Från köket nås ett rymligt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Garderob med skjutdörrar finns för bra klädförvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier och öppna ytor där hela familjen får plats. Plats för både soffgrupp och mediamöbel. Väggar målade i gråblå ton och parkettgolv. Här finns utgång till den stora och fantastiska uteplatsen med soligt sydostläge. Här ryms både loungegrupp och matbord.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Idag används detta rum som walk in closet/kontor. Vitmålade väggar och parkettgolv

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Garderob med skjutdörrar finns för bra klädförvaring. Väggar målade i beige ton och parkettgolv.

Duschrum
Fräscht duschrum (renoverat 2013). Klinkergolv med golvvärme av brun mosaik som går upp mot en av väggarna, resterande väggar har vita kakelplattor. Utrustat med med wc-stol, dusch med infällbara glasväggar, handfat med vit kommod och spegel med belysning.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Fantastisk uteplats med trätrall i sydostläge. Trallen övergår till gräsmatta och uteplatsen är inhängnad av staket med en grind som tar dig ut till allmänningen. Uteplatsen är delvis under tak och har markis vilket gör att ni kan sitta i ett skyddat läge.

Bilplats

Det finns 194 st parkeringsplatser.
Kostnad: 200 kr/mån med el-plint, ingen kö.
Det finns 92 st garageplatser.
Kostnad: kallgarage för 300 kr/mån, lång kö.
Mc-Garage: 100 kr, lång kö.

(Kontrollerad 2021-09-06)

Renovering


Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 87 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 1973

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2
Internetanslutning: Leverantör: Tele2

Övriga utrymmen

Det finns fyra gemensamma tvättstugor i föreningen. Kvarterslokalen kan hyras för 300 kronor per dygn (tillsammans med en depositionsavgift på 500 kronor som återfås vid återlämnandet). Årsavgiften för att nyttja gymmet och bastun är 500 kronor. En depositionsavgift på 500 kronor betalas för att få nyckel till gym, bastu och solarium, som återfås vid återlämnande av nyckel.

Utöver det ovannämnda så finns det även trädgårdsmöbler och grill på den gemensamma gården.

Till lägenheten hör ett separat förråd som är beläget på samma plan som lägenheten.

Lägenhetsnummer

1001

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 998 kr. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. (El + varmvatten betalas utöver avgiften genom individuell mätning som läggs till på avgiftsavin.) Obligatorisk avgift för kabel-tv och bredband tillkommer om 125 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 0,4112%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-11-07. Förbrukning: 98 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 92 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Vivalla
Om föreningen: Föreningen finns på Gatuadress: Viktor Rydbergsgatan 2-40 (jämna nummer) och Wivalliusgatan 1-49. Totalt finns 296 lägenheter i föreningen.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen Tel: 0771 860 860 Ingen planerad avgiftshöjning. (Kontrollerad 2021-12-13).
Renoveringar:
Kommande renovering:
1998 - Renovering av våtutrymmen.
2002 - Installation av bredband.
2004 - Säkerhetsdörrar.
2012 - Fönsterbyte, kondensskydd tak.
2015 - Tvättstugeutrustning, individuell mätning el och varmvatten, tak.
2016 - Gemensamma utrymmen, huskropp utvändig, markytor
2017 - Gårdsupprustning, garage och p-platser.
2018 - Ombyggnation undercentral och renovering av balkongsidor.
2019 - Bytt golvplattor i trapphusen, nya tvättmaskiner, belysning i garage.
2019/2020 - Injustering ventilation, renoverat lekplatser.
Stambyte planerat 2022-2024.
För mer info om stambytet:
https://www.vivallastambyte.se/?rID=1060&page=information
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste boende äga minst 50%.
Gällande andrahandsuthyrning sex månader i taget, max tolv månader, samt ett godkännande av styrelsen krävs. Tillkommer en avgift på 10% av gällande prisbasbelopp per år som betalas av bostadsrättshavaren.

Nyckelhantering sker via Certego.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NYBY - Viktor Rydbergsgatan 22 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus