Till salu
ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 9 - UPPSALA

Välplanerad 5:a med stora balkonger och hög standard!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 116 kvm 5 800 kr/mån 4 590 000 kr
Intresseanmälan
Torgny Segerstedts allé 9 4 590 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad 5:a med stora balkonger och hög standard!

I populära Rosendal finns nu denna 5:a med trevlig planlösning och ett hörnläge som ger stora balkonger i flera väderstreck. Lägenhetens 116 kvm är fördelade på en stor, möblerbar hall med garderobsvägg, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgångar till en stor balkong som löper runt hörnet. Här kan du båda njuta av kvällssol och samtidigt njuta av skugga på varma sommardagar. Vidare har lägenheten fyra sovrum vara tre jämnstora och ett master bedroom med utgång till balkong mot gården. Lägenheten har två fina helkaklade badrum med spotlights i taket, det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten håller genomgående en hög standard med vita målade väggar, vitlaserade ekparkettgolv i 1-stav samt ett mycket stilrent kök med fullständig maskinell utrustning. Till lägenheten hör också ett förråd i källaren.

Bostadsrättsföreningen Stadsskogen Kåbo 57:1 eller K57 som projektet är mer känt som är det sista som färdigställts i den första etappen av Rosendal som nu är helt utbyggd. Föreningen består av 161 lägenheter och 4 lokaler. Dessutom kan medlemmarna nyttja en gemensam tvättstuga, hobbyrum, cykelrum samt garage under huset. För att läsa mer om föreningen, gör gärna ett besök på deras hemsida: https://k57.smartbrf.se/

Natursköna Rosendal beläget några kilometer söder om city alldeles intill Stadsskogen. Du tar dig enkelt till centrum, arbetsplatsen eller fritidsaktiviteten via promenad- och cykelvägar. Ständigt växande utbud i form av butiker, restauranger, pizzerior, sushiställen, caféer och gym. Närmast bostaden finns bl.a. Ica Nära Rosendal, USIF Arena, flera parker med utegym samt bank, apotek, Food Court och salladsbar. I Norra Rosendal finns bl.a Hemköpsbutik, fler restauranger och butiker. Inom bekvämt avstånd finns flertalet förskolor, Rosendals skola (grundskolan kommer att flyttas till nybyggd skola i Rosendal 2024 enligt Uppsala Kommun) och Rosendals gymnasium. Det går täta bussturer genom Rosendal in till city och Boländerna. För den som pendlar med bil finns möjlighet att nå E4:an på några minuter. I närområdet finns, till exempel Akademiska sjukhuset, Biomedicinskt Centrum, Ångströmlaboratoriet, Ulleråker, SVA och Sveriges Lantbruksuniversitet.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Matts Lüllmaa
Fastighetsmäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
116 m²
Månadsavgift
5 800 Kr
(Värme och vatten ingår i månadsavgiften.)
Pris
4 590 000 Kr
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Från trapphuset kommer du in i en rymlig möblerbar HALL i vinkel. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

KÖK och VARDAGSRUM i öppen planlösning med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Köket har gott om förvaring i vita lådor och arbetsyta på vit bänkskiva. Utrustat med integrerade vitvaror såsom diskmaskin och praktisk lösning med två kombinerade kyl- och frysskåp. Vidare finns inbyggd micro och ugn, induktionshäll och fläkt. Diskho vid stort köksfönster med utsikt över innergården. Här finns plats för både matplats och vardagsrumsmöbler. Utgång till stor BALKONG som löper runt hörnet av huset.

TRE jämnstora SOVRUM, alla med en garderob och fönster.

FÖRÄLDRASOVRUMMET är rymligt och är separat från de andra sovrummen. Här finns utgång till egen BALKONG mot gården och inbyggda garderober med skjutdörrar som ger en luftig känsla utan att ta någon plats i rummet för dubbelsängen.

TVÅ stora BADRUM med vitt kakel och marmorliknande klinker. Det ena badrummet som är i anslutning till hallen och föräldrasovrummet är utrustat med både badkar och dusch, wc, handfat med kommod och spegel med belysning. I anslutning till kök och de andra tre sovrummen finns det andra badrummet som är utrustat med dusch och invikbara duschväggar, wc, bredare handfat med kommod och lika brett spegelskåp med inbyggd belysning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva som underlättar vikning av kläder och ger mer förvaring.

Lägenheten har genomgående vita målade väggar och vitlaserad ekparkettgolv i 1-stav.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Två rymliga balkonger i olika väderstreck.

Byggnad/Storlek

116 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fibernät via IP only

Övriga utrymmen

1 stort källarförråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer

C301

Ekonomi

Pris: 4 590 000 kr . Månadsavgift: 5 800 kr. Värme och vatten ingår i månadsavgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,46114%.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen: I föreningen finns det 161 lägenheter, 4 lokaler, tvättstuga, parkeringsgarage, två cykelförråd och ett gemensamt hobbyrum.

Det finns 62 parkeringsplatser varav 3 st MC parkeringar, 2 Handikapp platser.
De vanliga garageplatserna kostar 1 200 kr/mån. I dagsläget är det 10-15 st personer i kö för parkeringsplatser. MC-platser finns lediga. (Kontrollerat 2021-11-01)
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Klara consulting AB Mailbox 375 111 73 Stockholm Mejl: brf@klaraconsulting.se Ingen planerad avgiftsförändring i dagsläget (kontrollerat 2022-05-16).
Renoveringar:
Nybyggt 2018
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 9 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus