Såld
Sommarro/Eriksberg - Lindsbergsgatan 6 B - UPPSALA

Etta med stort kök och en underbar utsikt över trädkronorna i Sommarro - nära natur/city!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 41 kvm 2 285 kr/mån 1 920 000 kr Slutpris 1 880 000 Kr
Lindsbergsgatan 6 B 1 920 000 kr

Etta med stort kök och en underbar utsikt över trädkronorna i Sommarro - nära natur/city!

Välkommen till den här fina rymliga ettan belägen högst upp i huset med en underbar utsikt över trädkronorna i Sommarro.

Det stora köket är inbjudande med sin med omsorg renoverade originalinredning, vilket verkligen inbjuder till samvaro. Lägenheten har ingen insyn trots stora härliga fönster med generösa ljusinsläpp. Rummet med utgång till den läckra balkongen, har en avskild del som används som "sovrum". Välkomnande ljus hall med stor klädkammare/walk-in-closet. Fint renoverat badrum med dusch. Till lägenheten finns även två förråd.

Området är lugnt och fridfullt och ligger i en uppväxt parkmiljö, med ett flertal restauranger i närområdet. Du cyklar lätt ner på stan och det finns även lokalbussar med tät trafik. På närliggande Västertorg finns folktandvård, apotek, matvaruaffärer och frisör.

Föreningen är välskött och har en utmärkt förvaltningsplan. Gården som tillhör föreningen är fantastik och har flera uteplatser med utemöbler som alla får nyttja. Grillplats finns för den som gillar grillat!

Här bor du nära Stadsskogen, Hågadalen och Hågaby som alla är områden med massor av naturupplevelser.

Är du student så ligger många av Uppsala Universitets campusområden nära, som bland annat BMC, Blåsenhus, Akademiska sjukhuset och Ångström. För dig som gillar att träna så finns löparspår och utegym, i bl.a. Stadsskogen, även Friskis och Svettis Ekeby ligger nära.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1945
Rum
1 rum och kök
Boarea
41 m²
Månadsavgift
2 285 Kr
(Värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) , tvättstuga samt bostadsrättstillägg. Tillkommer 165:- för gruppanslutning för internet.)
Pris
1 920 000 Kr
Våningsplan
3 av 3
(Underbart och rymligt trapphus med den fina charmen bevarad.)
Hiss
Nej

Planlösning

Kök - Ett kök som erbjuder stor matplats. Omsorgsfullt renoverat med många fina originaldetaljer kvar. Lindblomsgrön köksinredning med vita stommar. Vitt kakel som stänkskydd ovan bänk. Smart kallskafferi finns. Spis med häll (ej induktionshäll) och varmluftsugn, Spisfläkt (kolfilterfläkt år 2019). Delad kyl och frys. Stora härliga fönster mot grönskan utanför. Ljust vackert trägolv och målad beige vägg. Persienner finns i fönsterna.

Hall - Rymlig och ljus hall med parkett och grå vägg (målad 2022). Från hall når du den stora klädkammaren.

Vardagsrum - Mysigt rum med parkettgolv och väggar i grått. Utgång till den underbara balkongen som ligger i ett söderläge. Skenor och mörkläggningsgardiner finns och skapar en flexibel planlösning/sovalkov - supermysigt!

Badrum - Helkaklat badrum med vitt kakel och grå golvklinker -renoverat 2017. Dusch med infällbara glasväggar. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Tvättställ med kommod. Wc.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 26 st parkeringsplatser.
Kostnad: 150 kr/mån med el.
Föreningen fördelar p-platserna genom kösystem, för närvarande en person i kö. Parkering finns längs med gator i området samt vid parkeringen mot Stadsskogen.

Renovering

Fönsterrenoveringar ligger närmast på tur.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 41 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1945

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Brf Sommarro har ett gemensamt bredbandsabonemang via Telenor. Varje månad betalar du som medlem 165 kr extra till din avgift, vilket ger dig tillgång till internet med en hastighet om 250/250 Mbit/s.

Om du ska aktivera ditt abonemang (som ny eller gammal medlem) behöver du kontakta Telenor för att aktivera ditt abonemang. För det tar Telenor ut en anslutningsavgift.

Du har även möjlighet att kostnadsfritt låna en router från Telenor.

Vid frågor om din internetanslutning, kontakta Telenor på 020-222 22.

Övriga utrymmen

Två förråd tillhör lägenheten. Storlek ca 2,5 kvm och 1,5 kvm. Cykelförråd. Tvättstuga (fullt utrustad), barnvagnsförråd samt hobbyrum.

Utemöbler finns på gården.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

224

Ekonomi

Pris: 1 920 000 kr . Månadsavgift: 2 285 kr. Värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) , tvättstuga samt bostadsrättstillägg. Tillkommer 165:- för gruppanslutning för internet. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,775%.

Driftkostnad summa: 307 kr/mån
El: 207 kr/mån
Försäkring: 100 kr/mån
Kommentar: Extra tillägg för bredband via Telenor/Bredbandsbolaget - gruppanslutning- läs mer under TV och Bredband samt hyresinformationen.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Sommarro
Om föreningen: Nycklar hämtas och lämnas hos Certego AB, Fyrislundsgatan 68, 751 04 UPPSALA.

Medlemmarna äger inte rätt att själva byta lås eller låssystem och får inte heller lämna över nycklarna till nya medlemmar som köpt lägenheten.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Nabo Tfn: 010-288 00 00 Inga planer på avgiftshöjningar.
Renoveringar:
1991: Tilläggsisolering vindar
1993: Nya balkonger
1997: El-renovering
1999: Fristående sopskåp
2000: Stamrenovering
2003: Fönsterrenovering
2004: Bredbandsinstallation
2008 Föreningslokal
2009: Fasadrenovering inkl. nytt tak
2010: Nya ytskikt i tvättstuga, tokrum och duschrum
2010: Ommålning av fönsterbleck och karmar
2012: Utomhusrenovering. Nya elplintar
2014: Ny undercentral till fjärrvärme installeras
2016: Trapphusrenovering, målning och byte av LED-armatur
2016: Nya säkerhetsdörrar och entréportar
2016: Spolning av avloppsstammar
2020: Byte av cirkulationspump i undercentral
2021 OVK

Fönsterrenovering upphandlas för närvarande. - 2022

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Stadgarna anger sambo och maka där styrelsen accepterar delat ägarskap. Dock står det inget om närstående så det bedöms av styrelsen från fall till fall. Genom medlemskapet är bostadsrättsinnehavaren ansvarig i föreningen, det spelar ingen roll hur stor andel man äger av bostadsrätten.

Andrahandsuthyrning kräver styrelsens godkännande. Tas 1 år i taget.

Kommunikationer

Lokalbussar med täta avgångar.

Övrigt området

Planering för målning och renovering av fönster pågår.

Visa mer

Karta

Sommarro/Eriksberg - Lindsbergsgatan 6 B - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus