Såld
SUNNERSTA - Morkullevägen 70 - Fast pris! - UPPSALA

Välplanerad 2:a i natursköna Sunnersta!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 68 kvm 3 523 kr/mån 2 350 000 kr Slutpris 2 200 000 Kr
Morkullevägen 70 - Fast pris! 2 350 000 kr

Välplanerad 2:a i natursköna Sunnersta!

Charmig och tilltalande lägenheten i eftertraktade Sunnersta. Här finner du en fin lägenhet på 3:e våningen. Lägenheten erbjuder stora rum samt balkong med kvällssol. Här bor du i en stabil förening Sunnersta Life. Lägenheterna var planerade som ett pensionärsboende vilket innebär att lägenheten är handikappanpassad och du slipper trösklar samt bredare dörrkarmar.

När du kommer in i lägenheten så möts du av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstrena i vardagsrummet. I hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen möts du av den öppna planlösningen med ett ljust och härligt vardagsrum med balkong. Vardagsrummet erbjuder gott om yta för möblering av att större matbord samt soffor. Det rymliga köket gränsar mot vardagsrummet och har all maskinell utrustning som man behöver. Sovrummet är stort och har fönster mot innergården vilket ger ett naturligt ljusinsläpp. I sovrummet finner du även en stor klädkammare.

Bra läge i natursköna och trygga Sunnersta med närhet till det mesta såsom båt- och badplats, motionsspår och Sunnerstas skidbacke. Affär vid skolan och bussen ett stenkast från lägenheten som tar dig ner till centrala delarna av Uppsala. Skolor och dagis finns i området. Nära till SLU.

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2 rum och kök
Boarea
68 m²
Månadsavgift
3 523 Kr
(Obligatoriskt tilägg för trippelplay på 200 kr.)
Pris
2 350 000 Kr
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja

Planlösning

HALL med avhängningsmöjligheter samt en stor garderobsvägg.

Helkaklat BADRUM som är handikappanpassat. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin samt torktummlare.

Öppet KÖK som är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, över samt underskåp.

VARDAGSRUM med en öppen planlösning mot köket. Här får du plats med både matgrupp samt en soffgrupp. Från vardagsrummet når du ut till en balkong i sydväst. Parkettgolv och vita väggar.

Rymligt SOVRUM med en egen klädkammare. Parkettgolv och vita väggar.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

68 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Lägenhetsnummer

68

Ekonomi

Pris: 2 350 000 kr . Månadsavgift: 3 523 kr. Obligatoriskt tilägg för trippelplay på 200 kr. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,5116%.

Föreningen

Namn: Brf Sunnersta LIFE
Om föreningen: Brf Sunnersta L.I.F.E är en bostadsrättsförening belägen på Morkullevägen i Sunnersta, Uppsala kommun. Föreningen består av 4 flerbostadshus i 3 våningar, med sammanlagt 33 bostadsrätter. Föreningens lägenheter finns på adressen Morkullevägen 68-74.
Ekonomi: Ekonomiska förvaltaren är Fastum, 018 - 56 32 40. Inget beslut angående avgiftsförändring (Kontrollerat 2022-05-25).
Renoveringar:
Stammarna är inte bytta och inga renoveringar har skett. De följer underhållsplanen.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Karta

SUNNERSTA - Morkullevägen 70 - Fast pris! - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus