Till salu
FÅLHAGEN - Hjalmar Brantingsgatan 8B - UPPSALA

En stor etta med sovalkov, generöst kök och balkong i bästa läge i Fålhagen - en klockren etta!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 38 kvm 2 816 kr/mån 1 995 000 kr
Intresseanmälan
Hjalmar Brantingsgatan 8B 1 995 000 kr
Intresseanmälan

En stor etta med sovalkov, generöst kök och balkong i bästa läge i Fålhagen - en klockren etta!

Varmt välkommen till den här superfina och generösa ettan med sovalkov, som har allt man kan önska av en citynära lägenhet. Genomgående har bostaden ljusa färger och ger en otroligt fräsch och mysig känsla. Balkongen som ligger i ett rakt söderläge är rejäl och där kan du sitta och njuta av blommande syrener i början av sommaren. En sovalkov har tillskapats av en tidigare klädkammare vilket gör att vardagsrummet blir rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. En ny garderob med dragdörrar har tillskapats ute i hallen. Fräscht badrum med badkar, där du kan njuta varma bubbelbad.

Fantastiskt välskött föreningen som har en underbar gård där du som boende har tillgång till en grillplats under en vacker pergola. I föreningen finns cykelförråd och tvättstuga med tillhörande torkrum. Föreningen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal med Bredband2, som ger den boende en hastighet om 100/100 Mbit/s. I föreningen finns 11 p-platser.

Det centrala läget ger dig nära till bland annat Friskis och Svettis, mataffären Willys, Vaksala torg, flertalet parker. I Kvarnengallerian hittar du apotek, systembolag, välsorterad livsmedelsaffär, frisör och restauranger med mera. Uppsala konsert och kongress (UKK) ligger också på bekvämt promenadavstånd.
Som boende på Hjalmar Brantingsgatan 8 har du nära till Resecentrum, vilket gör den här bostaden alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil är det nära påfart ut på E4:an.

Till lägenheten finns två förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd.

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
1 rum och kök
Boarea
38 m²
Månadsavgift
2 816 Kr
(Inkl. värme och vatten. Kabel-tv och bredband ingår även i denna summa med en specificerad kostnad på 261 kr/mån. Grundhyran är 2 555 kr/mån.)
Pris
1 995 000 Kr
Våningsplan
1 av 4
(En halvtrappa upp ligger bostaden. Balkongen ligger en bra bit över marken.)
Hiss
Nej

Planlösning

Hall - Välkomnande ljus hall med vacker stavparkett. Stor garderob med dragdörrar som rymmer en hel del. Hatthylla.

Kök - Generöst kök med vit skåpinredning och matplats för 2-4 personer. Härligt stort fönster med djup fönsternisch. Vitt kakel ovan bänk. Bänkskivor i laminat och stor diskbänk. Kallskafferi. Delad kyl och frys. Spis med ugn. Spisfläkt. Vita väggar och ljus plastmatta.

Vardagsrum/rum - Stort vardagsrum med en sovalkov där du har plats för en säng om 140 cm. Plats för matsalsmöbel om så önskas. Utgång till den södervända balkongen (lås finns på balkongdörr). Stavparkett och vita väggar.

Badrum - med badkar. Ljus våtrumstapet på väggar och golv. Tvättställ, badrumsskåp och wc. Element som värmekälla.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong med plats för utemöbler och växter, exempelvis tomatplantor då balkongen ligger i ett söderläge. Balkongen har en bra höjd från marken och lås finns på balkongdörren.

Bilplats

11 st parkeringsplatser - kostnad 135 kr/mån. Föreningen har egen parkering där man har ett kösystem och det finns gatuparkering på Hjalmar Brantingsgatan.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 38 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

TV- och internetanslutning

TV: Fastigheten är utrustad med kabel-TV från Tele2 och ingår i hyran (specificeras på hyresavin). Det finns ett grundutbud av tv-kanaler. Om du önskar fler kanaler kan du teckna abonnemang med valfri leverantör av kabel-TV. I vissa fall kan det behövas en digitalbox – hör med din leverantör av kabel-TV.
Internetanslutning: Finns genom Bredband2 - med en hastighet på 100/100 Mbit/s.

Övriga utrymmen

Cykelförråd och tvättstuga med tillhörande torkrum. På innergården finns en gemensam uteplats med pergola, trädgårdsmöbler och grill.

Lägenhetsnummer

00005

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr . Månadsavgift: 2 816 kr. Inkl. värme och vatten. Kabel-tv och bredband ingår även i denna summa med en specificerad kostnad på 261 kr/mån. Grundhyran är 2 555 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 483 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,9474%.

Driftkostnad summa: 410 kr/mån
El: 260 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån
Kommentar: IF Försäkringar

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Linnea
Om föreningen: Föreningens adresser är Hjalmar Brantingsgatan 8A-B och består av 28 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Ekonomi: Förvaltas av Fastum Renoveringar: Början av 1990-talet - renovering av fönster, balkonger och tak Stamrenovering 1995 inklusive el-renovering 1998 - Markisolering med platonmatta och dränering. 2004 - Byte till säkerhetsdörr samt postfack 2011 - Fönsterrenoveringar 2019 - Genomfört radonmätning i fastigheten. Provningsresultatet gav årsmedelvärde 80Bq/kvm. 2020 - Genomfört energideklaration 2020. Byggnaden har energiklass E. 2020 - Solceller har installerats på tak. Elen ska användas till fastighets-el för gemensamma utrymme. Inga renoveringar är planerade inom en nära framtid.
Renoveringar:
Finns ej beslut om stora renoveringar
Överlåtelseavgift: 483 kr
Pantsättningsavgift: 1208 kr
Övrigt: Portkod till entrén - låst dygnet runt.
Nyckelhantering enligt STRIKT nyckelkontroll - vid överlåtelse ska nycklar lämnas till Låsservice i Mälardalen AB, Bergsbrunnagatan 18 i Uppsala. Nycklar kan hämtas av köpare hos dem efter tillträdet.

Allmänt om området

Fålhagen är ett mycket populärt område med närhet till citykärnan, parker, kultur och service. Närhet till Resecentrum gör området till ett perfekt område för dig som pendlar. Nära förskolor och skolor. Gillar du att träna finns bla. Friskis och Svettis nära.

Närservice

All service som man önskar finns i Kvarnengallerian såsom matvaruaffär, systembolag, apotek, restauranger, blomaffär.

Kommunikationer

Stadsbussar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - Hjalmar Brantingsgatan 8B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus