Till salu
LINDBACKEN - Brf Parkgläntan, Hus 2 -

Säljstart av Brf Parkgläntan i Lindbacken!

Bostadsrättsparhus 5 rok 96 kvm 4 648 kr/mån 3 650 000 kr
Intresseanmälan
Brf Parkgläntan, Hus 2 3 650 000 kr
Intresseanmälan

Säljstart av Brf Parkgläntan i Lindbacken!

Parhus i direkt anslutning till den grönskande parken. En trevlig entré med plats för utemöbler och gavelträdgård på långsidan av huset som ansluter till trädgården på baksidan där den andra altanen finns.

Inflyttning beräknas ske Q3 2024.

VÄLKOMMEN TILL BRF PARKGLÄNTAN
Tillsammans med Gillöga har Signum skapat ett unikt projekt för Lindbacken där de 27 husen finns i tre storlekar, 96, 115 och 134 kvm - vilket gör att det finns hem som passar allt från singeln till den stora familjen. Husen utformas dessutom i olika hustyper. Här erbjuds radhus, parhus eller ett unikt fristående hus - alla med villakänsla, egen trädgård och samlade kring parken.

Vilket hus är ditt drömhus?

Du får dessutom välja mellan två interiöra designlinjer, Kontrast eller Ton-i-ton.
_____________________________________________________________
Läs mer om Brf Parkgläntan, situationsplan, designlinjer och se samtliga som finns till salu på vår projektsida.
Länk och mer information hittar du under fliken: "Dokument och länkar"
_____________________________________________________________

OM BOSTADEN
Bostäderna om 96 kvm med 4 rum och kök är anpassat för singeln, den lilla familjen eller familjen som önskar ett mer ytsmart hus men med funktion som ett större. Här utformas sociala ytor i kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet och dubbeldörr i glas som leder ut till den rogivande uteplatsen i den gröna trädgården. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar medan barnen leker i parken utanför. På det övre planet samlas husets allrum, badrum och tre sovrum. Föräldrasovrummet är mycket rymligt och har två stora fönster. Här finns plats för både stor garderob, dubbelsäng och dessutom ha gott om plats över för en barnsäng. I huset är det vattenburen golvvärme på båda planen vilket ger, förutom behagliga golv, ett stilrent intryck och mer plats till inredning då alla väggar är fria från radiatorer.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik samt en kommande handelsby med vårdcentral, restaurang och gym. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens Galleria och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Anne Weyde
Blivande Mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2024
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
96 m²
Månadsavgift
4 648 Kr
Pris
3 650 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

Du som köpare kan välja mellan två designlinjer. Den ena heter Kontrast som har en ljus bas med mörka detaljer. Den andra heter Ton-i-ton som har mjuka toner, rena linjer och varma färger. Läs mer om materialbeskrivning under dokument och se bilder på de olika designlinjerna.

Entréplan
Hall i vinkel med stort fönster och förvaring.

I anslutning till hallen finns entréplanets badrum med dusch, handfat med kommod och kombimaskin.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster. Fullt utrustat kök och stor matplats som rymmer 6–8 personer. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård med grönskande parkutsikt. I vardagsrummet kan väljas till braskamin om så önskas.

Övre plan
Allrum med plats för möblering och förvaring. Gavelhusen för hus 96 har dessutom fönster på långsidan. Här skulle kunna få plats med en arbetshörna eller en pysselhörna för barnen.

Två jämnstora sovrum med fönster som vetter mot baksidan med parkutsikt.

På andra sidan allrummet finns ett mycket rymligt föräldrasovrum med plats för både stor garderob, dubbelsäng och till och med den lilla barnsängen för den nyfödda. Här finns det två stora fönster.

Badrum med wc och handfat med kommod. Här går att välja om du önskar badkar eller dusch.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

2 plan, 96 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ritning(ar) . Byggnadsår: 2024

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: FTX-system med vattenburen golvvärme på båda planen.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Medlem får teckna abonnemang själv.

Övriga utrymmen

Kallförråd om ca 4 kvm

Lägenhetsnummer

2

Ekonomi

Pris: 3 650 000 kr . Månadsavgift: 4 648 kr. Andel i föreningen är 3,1694%.

Driftkostnad summa: 2 104 kr/mån
Uppvärmning: 1 104 kr/mån
El: 500 kr/mån
Försäkring: 500 kr/mån
Kommentar: Kostnaderna avser schablonkostnader och är beroende på individuella levnadsvanor och därmed kan komma att variera.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Brf Parkgläntan, Hus 2 -

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus