Till salu
JÄRLÅSA - Sundins väg 2 - Järlåsa

Friliggande bostadsrättsvilla med eget garage i gemytliga Järlåsa

Bostadsrättsvilla 4 rok 122 kvm 4 474 kr/mån 1 895 000 kr
Intresseanmälan
Sundins väg 2 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Friliggande bostadsrättsvilla med eget garage i gemytliga Järlåsa

Ett unikt tillfälle att förvärva en friliggande bostadsrättsvilla i ett gemytligt samhälle med skola, förskola, butik samt goda bussförbindelser till Uppsala samt Sala. Bostaden som är en enplansvilla om ca 122 kvm med tillhörande garage har genomgått en totalrenovering av badrum, kök och resterande ytskikt under de senaste åren. Tillgång till eget garage i direkt anslutning till groventrén, i garaget finns ett förråd. Trädgården på framsidan och sidan av huset är omgiven av ett staket samt buskage för insynsskydd. Huset har en öppen planlösning mellan matsal, kök med köksö och hall. Här finns möjlighet till ytterligare ett rum då bostaden är registrerad som 5 rok, matsalsdelen var tidigare planerad som bibliotek. Tre stora sovrum varav det ena har en altandörr ut till trädgården på husets baksida. Det rymliga vardagsrummet är ljust och öppet med en altandörr ut till baksidan. Fler av hushållen intill har anlagt en uteplats i anslutning till huset. Fullt utrustat badrum med dusch, gäst wc samt tvättstuga med groventré.

Måste ses!


BRF Hasselbo
En förening med 18 bostadsrätter fördelade på 6 st 1-plansvillor med garage samt 2-3 rok i lägenhetsbyggnad. När många föreningar planerar att höja avgiften har istället avgiften sänkts och lån har betalats av. Målning, tak och annan exteriör skötsel sker via föreningen.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall samt elljussår. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Micaela McClafferty
Fastighetsmäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsvilla
Byggnadsår
1987
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
122 m²
Månadsavgift
4 474 Kr
Pris
1 895 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
190 648 Kr
(Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning 2021. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
0 av 0
(Enplansvilla)
Hiss
Nej

Planlösning

Rumsbeskrivning: Öppen planlösning från hallen in mot matplats och kök, direkt intill entrén finns plats för ytterkläder. Parkettgolv och vita målade väggar.

Stor matplats intill fönster med sikt ut mot husets entré, här har det tidigare funnits en vägg som delat upp de två rummen men idag utgör detta samt köket en stor öppen yta tillsammans med del av hallen.

Gäst-wc med klinker på golv samt kakel på väggar, handfat samt golvvärme.

Köket renoverades 2016 och fick då en köksö med förvaringsmöjligheter och umgängesyta. Här finns en hel kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, spis med häll samt fläkt.
Kaklade ytor ovan arbetsbänk, spottar i tak, vitmålade väggar samt parkettgolv.

Tvättstuga med groventré. Rummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, skåp, bänkyta samt tvättho.

Rymligt vardagsrum med stort fönster samt altandörr med utgång till husets baksida dit kvällssolen söker sig. Rummet har målade väggar och tapet samt list med mysbelysning samt spottar. Parkettgolv.

Helkaklat badrum med golvvärme, stort vädringsfönster, infällningsbara glasdörrar vid duschhörnan. Här finns även ett skåp, wc, kommod samt handdukstork. Belysning i form av spottar i taket.

Rymligt sovrum med altandörr ut till husets baksida. Garderob med skjutdörrar, målade väggar samt parkettgolv.

Sovrum med laminatgolv målade väggar.

Ett rymligt sovrum med garderob, målade väggar samt parkettgolv.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan med morgon- och förmiddagssol.
Uteplats på gavel av huset med sol under dagen.
Gräsmatta på baksida av huset med eftermiddag samt kvällssol.

Bilplats

Eget garage samt parkering vid huset.

Renovering

Alla ytskikt i huset har renoverats 2015-2017
Staket på framsidan 2017
Altan
Badrum 2006/08

Byggnad/Storlek

1 plan, 122 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 1987

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

006

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr . Månadsavgift: 4 474 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 6,7669%.

Driftkostnad summa: 2 400 kr/mån
El: 2 000 kr/mån
Vatten-avlopp: 100 kr/mån
Försäkring: 300 kr/mån

Energiprestanda

Förbrukning: 94 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Brf Hasselbo
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Mediator. Inga beslut om avgiftsförändringar i dagsläget. (kontrollerat 2017-04-21)
Renoveringar:
2001: Målning av fasader
2003: Målning av fönsterfoder
2003: Nya varmvattenberedare
2004: Nya kranar, upprustning lekplats.
2005: Målning av ytterdörrar och trapphus, ombyggnad av centralantennanläggning
2006-2007: Omläggning av förrådstak
2010: Ommålning av fasader
2017: Installerat nya ventilation don o köksfläkt.
Fiber.

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: 1-2 st p-platser ingår i månadsavgiften för respektive bostadsrättslägenhet.
1 garageplats ingår i månadsavgiften för respektive bostadsrättsvilla.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Sundins väg 2 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus