50
RM+
CENTRUM - Sockergatan 6 - Uppsala

Oslagbart cityläge med förberedd uthyrningsdel!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 114 kvm 7 549 kr/mån 5 395 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Sockergatan 6 5 395 000 kr
Intresseanmälan

Oslagbart cityläge med förberedd uthyrningsdel!

Bli först att flytta in i nyproducerad bostad med uthyrningsmöjlighet i oslagbart cityläge! Här finns många fördelar att bo. Det centrala läget ger guldkant på tillvaron. Nära resecentrum och mitt i city får kvarteret Kungsgatan 66 ett unikt läge med ögonblicklig närhet till Uppsalas stora utbud av kultur, restauranger, butiker och nöjen.

Lägenheten säljs på ritning då vi inte har tillgång att visa lägenheten förrän vid tillträdet. Den 26 oktober erbjöds ett platsbesök och vi passade då på att fota lägenheten för att erbjuda en möjlighet att se insidan under byggnationen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och komplett orderlista går att få på begäran. Tillträde möjligt från januari 2023.

Välplanerad och toppmodern 5 rum och kök med uthyrningsdel med minikök, badrum med tvättmöjligheter och egen entré. Här kan familj och vänner samlas i vardagsrum eller kök med delvis öppen planlösning. Här är intelligent hem installerat vilket innebär att du kan vakna till lukten av nybryggt kaffe eller släcka hela bostaden när du går hemifrån med bara ett knapptryck, i appen eller med rösten och även bli välkomnad av en mysigt upplyst bostad när du kommer hem till din fristad. Här finns förstärkta väggar i alla rum vilket gör det enklare att möblera och inreda direkt vid inflytt, sätta upp TV:n eller tavlor på väggen. Dessutom finns tvättmöjligheter i båda badrummen och komfortelvärme.

I föreningen finns 28 st garageplatser varav 5 st platser med laddstolpe för elbilar samt 2 st carportsplatser i gemensamhetsanläggning.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
114 m²
Månadsavgift
7 549 Kr
(Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Obligatorisk kostnad på 220 kr/mån för Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Tillkommer hemförsäkring och hushållsström.)
Pris
5 395 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
2 655 428 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
4 av 9
(3 trappor upp.)
Hiss
Ja

Planlösning

ALLMÄNT:
Genomgående i hela lägenheten är det vitlaserad borstad ek 3-stavsparkett på golv och målade väggar förutom i ena hallen och våtrum. Här finns paket med intelligenta hem som består av ett grundpaket med smart ljudsystem för en 5-rummare (svarta högtalare och röststyrning). Väggförstärkning i vardagsrum och sovrum 1-4, se planritning inredningsval under dokument och bilder. Rumsbeskrivning nedan innehåller tillval som har gjorts.

HALL:
Hall med matt klinker marmor och stegljudsmatta. Garderobsinredning och städdel från Elfa bakom två spegelskjutdörrar med softclose.

KÖK:
Kök med matplats vid köksfönster. Här finns gott om förvaring i åskblå köksluckor med rostfria handtag och ovan laminatbänkskiva finns kakel. LED-list inklusive dekorlist under väggskåp. Köket är utrustat med diskho med blandare i krom, induktionshäll med rostfri spiskåpa, ugn, rostfri mikrovågsugn, två rostfria kombinerade kyl/frys (Electrolux) och diskmaskin.

VARDAGSRUM:
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med förstärkt vägg för att sätta upp TV:n. Målade väggar.

SOVRUM 2:
Sovrum 2 med garderobsinredning från Elfa och en linnedel bakom två skjutdörrar med softclose.

SOVRUM 3:
Sovrum 3 med ljudreducerade mellanväggar anslutande till sovrum 2, hall och kök. Här finns garderobsinredning bakom två skjutdörrar.

SOVRUM 4:
Sovrum 4 målade väggar och fönster.

BAD/TVÄTT:
Bad/tvätt med duschhörna med klarglas, blandare med takdusch i krom, vit bänkskiva i laminat ovan tvättmaskin och torktumlare samt vit skåpinredning med klick-öppning och handdukstork på el i krom med timer och dimmer. Spegelskåp med belysning ovan handfat med vit kommod och eluttag. WC-stol, pappershållare och 2 stycken 4-krokslister. Vitt blankt kakel och matt klinker marmor samt samma klinker på vägg i duschhörna. Komfortelvärme i golv.

UTHYRNINGSDEL:
HALL 2 med två garderober med rostfria handtag. Målade väggar. PENTRY: 1 hörnbox med 2 uttag, fläkt, köksblandare i krom, rostfri mikrovågsugn, minikök med keramikhäll, vita överskåp med klicköppning och ljusramplist. Vitt matt kakel som stänkskydd.

SOVRUM 1/ALLRUM:
Stort allrum med målade väggar.

WC/DUSCH:
WC/dusch med spegelskåp med tvättställsbelysning ovan handfat med vit kommod. Böjd duschvägg i glas, blandare med takdusch i krom. Handdukstork på el med timer och dimmer. WC-stol, pappershållare och 2 stycken 4-krokslister i krom. Vitt blankt kakel, matt klinker marmor på golv och i duschhörnan. Kombimaskin, 2 vita överskåp med klick-öppning och bänkskiva i laminat. 1 hörnbox med 2 uttag. Komfortelvärme i golv.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong i sydostläge

Renovering

Nybyggt.

Byggnad/Storlek

114 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör lägenhetsförråd 31302.

Övrigt

Säkerhetsdörrar.

Lägenhetsnummer

31302

Ekonomi

Pris: 5 395 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 7 549 kr. Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Obligatorisk kostnad på 220 kr/mån för Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Tillkommer hemförsäkring och hushållsström. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,3232%.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Brf Kungsgatan 66 Tre
Om föreningen: Ett bostadshus i åtta till nio våningar samt källare och garage.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av JM@Home. Brf Kungsgatan 66 tre c/o JM@home AB 169 82 Stockholm. Den senaste avgiftshöjningen skedde den 1 april 2023. Inga ytterligare planerade eller beslutade förändringar (Kontrollerat 2023-06-09).
Renoveringar:
Nybyggt
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nycklar sker via Certego (Fyrislundsgatan)

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

CENTRUM - Sockergatan 6 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus