Såld
LUTHAGEN - Plattgatan 6 - UPPSALA

Härlig femma i markplan med stor uteplats i sydvästläge!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 113 kvm 6 370 kr/mån 4 400 000 kr Slutpris 4 400 000 Kr
Plattgatan 6 4 400 000 kr

Härlig femma i markplan med stor uteplats i sydvästläge!

Mycket trevlig och välplanerad femma med underbar altan på över 30 kvm i söderläge. Två stora badrum, fyra bra sovrum där man valt extra isolering mellan väggarna, gör denna lägenhet till ett perfekt boende för den stora familjen. Med flera tillval som höjer standarden på golv, material och utrustning i kök och badrum är denna lägenhet perfekt för den som vill ha ett boende med hög standard i ett lugnt och bra område i Luthagen.

Plattgatan 6 ligger i den nybyggda delen av Luthagen och föreningen har en fin innergård med lekplats. Bekvämt med garage direkt under huset och goda parkeringsmöjligheter direkt utanför huset. Alldeles bredvid ligger Mimmi Ekholms plats där det finns mataffär, restauranger, gym och annan service. Det är även nära till Stabbyskogen med bra motionsspår och trevliga grillplatser.
Här bor ni även med närhet till flera skolor och förskolor. Till Uppsala City är det bara en kort cykeltur eller så tar man bussen med hållplats på Hällbygatan alldeles utanför.

Visa mer
Patrik Törner
Ansvarig mäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43
”Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
113 m²
Månadsavgift
6 370 Kr
(Obligatorisk avgift för bredband/fiber tillkommer med 200 kr/mån samt obligatorisk avgift för varmvatten på 161 kr/mån)
Pris
4 400 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 157 304 Kr
(Baserat på årsredovisning från 2021)
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Rymlig hall med ljusa klinker och vita väggar. Plats för sko- och hatthylla samt sittmöbel. I direkt anslutning finns en rymlig klädkammare.

Sovrum/kontor:
I anslutning till hallen finns ett mindre sovrum som också passar bra som kontor. Fönster mot den egna altanen ger bra ljusinsläpp i insynskyddat läge. Rummet har en tillhörande klädkammare.

Badrum:
Från hallen nås det ena badrummet med duschhörna, WC, handfat och handdukstork. Ljusgråa klinker och vitt kakel.

Vardsagsrum:
Öppet och luftigt vardagsrum med stora fönster mot innergården och altanen. Vardagsrummet blir lägenhetens naturliga samlingsplats och mittpunkt. Ljusa väggar och fint golv i enstavsparkett i ek som är genomgående i nästan hela lägenheten.

Kök:
Arbetskök i vinkel och med en stor matplats i anslutning till vardagsrummet. Marbodalkök med vita skåpluckor, bänkskiva i svart sten och ljust kakel över bänken. Tillsammans med alla stilrena detaljer ger köket ett mycket trevligt helhetsintryck.

Inre hall:
Innanför vardagsrummet finns den inre hallen som leder till tre sovrum samt det stora badrummet. I hallen finns en garderobsvägg som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrum:
Rymligt sovrum med fönster ut mot lugn bakgata. Perfekt som barnrum/tonårsrum. Vita väggar och enstavsparkett på golvet.

Sovrum/kontor:
Mindre sovrum med fönster mot lugn gata. Passar bra som barnrum eller kontor.

Master bedroom:
Längst in i lägenheten ligger det största sovrummet med dubbla fönster som ger härligt ljusinsläpp mot samma lugna gata. Garderobsvägg med massor av förvaringsmöjligheter.

Stora badrummet:
Stort badrum med badkar, wc, och handfat. Mörka klinker på golvet och på ena väggen, övriga väggar har vitt kakel. Badrummet rymmer dessutom tvättmaskin och torktumlare och stor bänk för klädvård.

Altan:
Stor altan på 32 kvm i söderläge. Här finns plats för soffgrupp i skyddat läge samt stor matplats och plats för grill. På altanen finns dessutom ett förråd för extra förvaring. Med tanke på det trevliga läget ger altanen möjlighet för mysiga dagar tidigt på våren och mysiga kvällar långt in på sensommaren.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

29 platser finns i garaget och kostar 1100 kr per månad. 8 platser på gatuplanet (utomhus) och kostar 550 kr per månad. Utomhusplatserna har elplint. Det finns olika köer till p-platserna, kön till garageplats är kortast.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 113 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

TV: Telia levererar TV, ip-telefoni och internet (500/500). Baspaketet kostar 200 kr per månad och debiteras på hyresavi.

Lägenhetsnummer

51002

Ekonomi

Pris: 4 400 000 kr . Månadsavgift: 6 370 kr. Obligatorisk avgift för bredband/fiber tillkommer med 200 kr/mån samt obligatorisk avgift för varmvatten på 161 kr/mån. Andel i föreningen är 2,8%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-05-13. Energiprestanda primärenergital: 78 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Anemonen 2

Visa mer

Karta

LUTHAGEN - Plattgatan 6 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus