Såld
SALABACKE - Johannesbäcksgatan 43 - UPPSALA

Rymlig 3:a på markplan med balkong och uteplats i olika väderstreck!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 82 kvm 4 886 kr/mån 2 395 000 kr (högstbjudande) Slutpris 2 295 000 Kr Budhistorik
Johannesbäcksgatan 43 2 395 000 kr

Rymlig 3:a på markplan med balkong och uteplats i olika väderstreck!

Snabbt tillträde för den som önskar! - En gyllene chans att förvärva en drömtrea med allt som behöver finnas i ett modernt hem! Lägenheten som är belägen på markplan har en smart planlösning med genomgående ljusa ytskikt.

Boarean om 82 kvm fördelas på en hall med plats för avhängning av ytterkläder, ett stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet, två sovrum varav det ena har utgång till balkong med söderläge och det andra med utgång till lägenhetens rymliga uteplats som vetter mot norr. Vidare erbjuder lägenheten två fräscha badrum varav det ena med tvättsektion.

Här bor ni i ett nytt och fräscht område i en förening som bland annat har ett avtal med Suneet som ger alla medlemmar möjlighet att låna en bil (föreningen har två) och endast betala för den sträcka man kör. I föreningen finns även ett källarförråd till varje lägenhet, garage i källarplan, tvättstuga, cykelförråd och en trevlig innergård.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
82 m²
Månadsavgift
4 886 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Hushållsel och varmvatten debiteras kvartalsvis efter uppmätt förbrukning. Föreningen har en gemensam bostadsrättsförsäkring. Medlem behöver ej teckna sådant tillägg till sin hemförsäkring.)
Pris
2 395 000 Kr (högstbjudande)
Våningsplan
1 av 5
(Markplan)
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. I hallen finns dessutom en garderob och ett städskåp. Trestavigt parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Vidare från hallen kommer du in i det luftiga vardagsrummet som är ljust och rymligt med generösa fönsterpartier och öppna ytor där hela familjen får plats. Plats för både stor soffgrupp, mediamöbel, bokhyllor m.m. Trestavigt parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns en av utgångarna till lägenhetens balkong som vetter mot söder, är inglasad och kan nyttjas som ett extrarum under sommarhalvåret - här kan ni slå er till ro i ett skönt möblemang och njuta av solen!

Kök
I öppen planlösning med vardagsrummet nås det moderna och stilrena köket som har gott om förvaring i över- och underskåp med vita köksluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, ugn, integrerad diskmaskin, mikro, induktionshäll och fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk av svart laminat. Plats för större matgrupp invid fönsterparti med plats för 6-8 personer. Trestavigt parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1
Rogivande och mysigt master bedroom med gott om plats för stor säng och sängbord. Bra förvaring från fyra garderober. Trestavigt parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån finns den andra utgången till lägenhetens inglasade balkong.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Förvaring från två garderober. Trestavigt parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån nås lägenhetens mysiga uteplats med stenplattor i norrläge som vetter mot föreningens trevliga innergård.

Duschrum
Duschrum med svart klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med takdusch med infällbara glasväggar, wc-stol, handfat med vit kommod samt spegel med belysning ovan.

Wc/tvätt
Wc med svart klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Utrustat wc-stol, handfat med vit kommod, spegel med belysning ovan samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Inglasad balkong med söderläge samt uteplats med norrläge.

Bilplats

Det finns ett garagehus under byggnaden. 50 st varav 2 st är knutna till bilpoolen Sunfleet. Kostnad: 800kr/mån.
Alla parkeringsplatser är för närvarande upptagna i garaget. Finns möjlighet att anmäla intresse och ställa sig i väntkö för parkeringsplats. Detta gör man genom att maila till info@brfekonomen.se

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 82 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Leverantör Telia, bredband 500/500 Mbit/s, Kabel-TV (lagom) ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensam tvättstuga i entreplan Fyrislundsgtan 37 C, som inkluderar två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Sopsortering i soprummet, inkluderar även lampor och batterier.

Lägenhetsnummer

4-1003

Ekonomi

Pris: 2 395 000 kr (högstbjudande). Månadsavgift: 4 886 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni.
Hushållsel och varmvatten debiteras kvartalsvis efter uppmätt förbrukning.
Föreningen har en gemensam bostadsrättsförsäkring. Medlem behöver ej teckna sådant tillägg till sin hemförsäkring. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,3291%.

Driftkostnad summa: 650 kr/mån
El: 250 kr/mån
Vatten-avlopp: 180 kr/mån
Försäkring: 220 kr/mån
Kommentar: Kostnaden för VA avser kostnaden för varmvatten.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-04-05. Energiprestanda primärenergital: 98 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: BRF Längtans Allé
Om föreningen: Föreningen omfattas av 97 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 uthyrningslokal. Föreningen finns på adressen Johannesbäcksgatan 43, Fyrislundsgatan 37A-C samt Gröna gatan 32 (uthyrningslokal).

Ekonomi: Ekonomisk förening: Brf Ekonomen i Sthlm AB Föreningen har höjt hyra nyligen med 10%. Årsavgiften är redan reglerad. (Kontrollerat 2022-11-30).
Renoveringar:
Föreningen har nu installerat solceller på taket samt billaddare (laddstolpar) i garaget.

Inga större renoveringar planerade i nuläget. (2022-11-30).
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Postboxar finns i varje entré.
Föreningen accepterar delat ägandeskap, ingen gräns för minsta andel finns.
Nyckelhantering vid affär går via Certego.

Radonmätning gjordes under 2016-2017 för Brf Längtans Allé. Det högsta resultatet var 50 Bq/m3, vilket är väl inom gränsen som ligger på 200 Bq/m3. Radonhalten mäts vart tionde år eller vid större förändringar av bostaden.

Visa mer

Karta

SALABACKE - Johannesbäcksgatan 43 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus