RM+ - Tis 11/4 kl 17:00-17:30
- Bäverns gränd 18A - UPPSALA

Välplanerad city 2:a i ett av Uppsalas mest centrala lägen.

Bostadsrättslägenhet 2 rok 61 kvm 3 793 kr/mån 2 475 000 kr
Intresseanmälan
Bäverns gränd 18A 2 475 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad city 2:a i ett av Uppsalas mest centrala lägen.

Unna dig en renoverad lägenhet i ett av Uppsala bättre lägen. Denna välplanerade lägenhet är 61 kvm och erbjuder en kvadratsmart planlösning med genomtänka förvaringslösningar. I det centrala läget bor du bara ett stenkast från centralstation samt vad Uppsala stad har att erbjuda. Ypperlig möjlighet för dig som pendlar eller letar efter din första lägenhet.

Lägenheten är renoverat med ett ljust kök från Ballingslöv, stamrenoverat badrum, nytt parkettgolv i hallen. I samtliga samt målade väggar med den ljusa färgen Stockholms vit. Rummen är smart planerad och enkla att möblera då garderoberna är inbyggda samt kyl/frys. Vardagsrummet erbjuder en stor yta för soffgrupp samt tillhörande möblemang samt en stor balkong i nordväst läge.

Brf Kungsbävern har en stabil ekonomi. Föreningen har hyreslägenheter som kan säljas för att stärka ekonomin. Det är en aktiv förening där många större renoveringar och förbättringar gjorts genom åren. Några av dessa är stamrenovering, renovering av balkonger och nytt gästrum med pentry och toalett. Föreningen har tio garageplatser hos grannföreningen. Innergården är privat och nås endast genom de låsta grindarna. En trevlig plats för både gamla och unga då en lekplats med sandlåda och rutschkana finns. För den händige är hobbyrummet placerat i källaren med ny arbetsbänk. Två stycken nyligen renoverade tvättrum med mangel samt gästrum finns att boka för föreningen medlemmar

Från Bäverns gränd 18A har du nära till det mesta. Uppsalas bästa restauranger, kaféer och sevärdheter nås på några minuters promenad. Lägenheten är strategiskt placerad för den som pendlar med tåg då centralstationen ligger endast 350 meter bort. Studenternas IP erbjuder stadens invånare högklassiga idrottsevenemang så som Allsvensk fotboll, bandyns Elitserie och friidrott på högsta nivå. Närhet till Uppsalas alla studentnationer och campusområden, vilket gör det perfekt för studenten. Det finns med andra ord många skäl till bosätta sig på Bäverns gränd!

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2 rum och kök
Boarea
61 m²
Månadsavgift
3 793 Kr
(I månadsavgiften ingår det sophantering, förvaltningskostnader (bl.a. skötsel av gård samt städning i trapphusen), uppvärmning och vattenförbrukning. Obligatorisk avgift tillkommer för Tv, fasttelefoni och bredband om 289 kr.)
Pris
2 475 000 Kr
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Hallen är utrustad med parkettgolvet, de inbyggda garderoberna målades om. Ny säkerhetsdörr installerades och detta förbättrar även ljudisoleringen från trapphuset. Två vita garderober med överskåp. Från hallen nås samtliga utrymmen.

Vardagsrum:
Ljust VARDAGSRUM. Ett stort fönster för naturligt ljusinsläpp och en vacker vy. Lättmöblerat rum med plats för större soffgrupp, TV-bord och övrigt möblemang. Härifrån nås även balkongen med ett solläge som sträcker sig från lunch till sen kväll.

Sovrum:
Rymligt SOVRUM och gott om förvaringsutrymmen tack vare de fyra inbyggda garderoberna med överskåp. Ett stort fönster med samma utsikt som vardagsrummet mot en lummig innergård. Gott om plats för säng och skrivbord. Ljusa väggar och parkettmönstrad plastmatta.

Kök:
Köket är utrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen. Vita över samt underskåpluckor från balingslöv, ugn, diskmaskin, vitt kakel samt parkettgolv. Köket är smart planerat då man har byggt in kyl samt frys för att få in ett större matbord.

Badrum:
Badrummet är förberett för tvättmaskin. Upplyst spegelskåp, vitt handfat med kommod från balingslöv, hopvikbara dusch med duschdörrar i glas, WC och handdukstork. Vit större kakelplattor och ljusgrått klinkergolv.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns parkeringar i grannföreningens garage men det är lång kötid just nu. (Kontrollerad 2023-01-11).

Byggnad/Storlek

61 kvm , 2 rum och kök

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Telia
Internetanslutning: Telia

Lägenhetsnummer

142

Ekonomi

Pris: 2 475 000 kr . Månadsavgift: 3 793 kr. I månadsavgiften ingår det sophantering, förvaltningskostnader (bl.a. skötsel av gård samt städning i trapphusen), uppvärmning och vattenförbrukning. Obligatorisk avgift tillkommer för Tv, fasttelefoni och bredband om 289 kr. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,1423%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-01-13. Energiprestanda primärenergital: 78 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Kungsbävern
Om föreningen: Fastigheten bebyggdes 1966 och består av 1 flerbostadshus. Föreningen har 44 lägenheter med bostadsrätt samt 8 lägenheter med hyresrätt.
Ekonomi: Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning utan kommer att jobba för att sänka avgifterna. (September 2022)
Renoveringar:
Under 2018 har fastigheten genomgått en omfattande renovering där följande har gjorts.

- Balkonger.
- Renovering av tvättstugor med tillhörande digitalt bokningssystem.
- Säkerhetsdörrar.
- Låssystem med bricka.
- Trapphiss från entré till hissplan vilket skapar tillgänglighet.
- VA- och stambyten i kök och badrum.
- Utbyte av elinstallationer, elcentral och eluttag.
- Nya värme- och ventilationsinstallationer.
- Gallerförråd samt målade ytskikt i källare och trapphus.
- Postboxar i entréer.
- Ny undercentral.

Kommande
-Solceller
-Gemensamma elabonemang.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

11

Tis 11/4 kl 17:00-17:30

Anmäl dig via mäklarens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkommen!

Anmäl mig

Karta

- Bäverns gränd 18A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus