Såld
Sommarro - Norbyvägen 46 E - Uppsala

Oslagbart läge med utsikt mot Stadsskogen, uthyrningsdel och garanterad garageplats!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 108 kvm 4 364 kr/mån 4 990 000 kr Slutpris 6 100 000 Kr Budhistorik
Norbyvägen 46 E 4 990 000 kr

Oslagbart läge med utsikt mot Stadsskogen, uthyrningsdel och garanterad garageplats!

Söker du ett boende med både närhet till naturen och bekvämt avstånd till city? Nu erbjuds möjligheten att köpa denna lägenhet med fritt och ogenerat läge vid Gläntan i Stadsskogen. Lägenheten har en flexibel planlösning med uthyrningsdel. Här ges möjlighet att hyra ut en attraktiv lägenhet, erbjuda tonårsbarn ett privat boende eller kanske ha ett lyxigt sovrum med fransk balkong och separat duschrum. Lägenheten har ett kök med rymlig matplats och stilren inredning av hög standard. Vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt sydvästligt läge ligger intill två ytterligare sovrum varav ett med fransk balkong. Här finns också duschrum med tvättmöjligheter samt hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt klädkammare.

Läget är helt oslagbart då alla rum har utblick mot den grönskande Stadsskogen och ligger skyddade från insyn. Det märks extra tydligt i sovrummen som har ett fridfullt läge och i köket där utsikten från matplatsen mot trädkronorna och djurlivet är fantastisk året om. Med Stadsskogen precis utanför dörren finns gott om möjligheter till rekreation. Stigarna inbjuder till promenader och elljusspår och utegym kan användas sommar som vinter. I närområdet finns även naturreservatet Hågadalen med fantastiska miljöer och möjlighet till motion. I kvarteret finns flera restauranger och med en kort cykeltur eller promenad når du hela Uppsala Citys utbud av kultur, nöjen och shopping. Stadsbussarna stannar precis utanför huset och det är goda pendlingsmöjligheter från Resecentrum i stadskärnan och via påfart till E4:an.

Brf SommarRo Nr 1 uppfördes 2013 och består av 91 lägenheter i varierande storlekar. Standarden är hög. Rumshöjden i lägenheterna är 2,6 meter, fönstren går upp till 2,3 m och vardagsrummens glaspartier går från golv till 2,3 meter. Det är ekplanksparkett i alla rum och badrummen är helkaklade med vägghängd inredning och komfortvärme i golvet. Föreningen är mycket välskött med ekonomi som ger låga avgifter. Parkeringsplats i garage i markplan garanteras till varje lägenhet och möjlighet finns även för laddning av el-bil, till dessa platser är det separat kö.

Här bor du med endast 5 minuters cykelväg från citykärnan samtidigt som du har den lummiga Stadsskogen precis utanför dörren - där du kliver rakt ut på promenadstigen på sommaren och skidspåret på vintern.

Detta är en kommande försäljning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2013
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
108 m²
Månadsavgift
4 364 Kr
(Värme ingår i månadsavgiften. Tillkommer obligatorisk kostnad för Telia Triple Play på 169 kr/mån. Tillkommer en lgh-avgift för vatten på 127 kr/mån. Kall- och varmvatten till lägenheterna köps genom föreningen, debiteras 4 ggr per år i efterskott.)
Pris
4 990 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
795 608 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Entré till hall med mycket gott om plats för förvaring av ytterkläder och annat i hel garderobsvägg.

VARDAGSRUM (25 kvm):
Vidare från hallen kommer du in i ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel och har ett fint läge med utsikt mot Stadsskogen. Utgång till rymlig insynsskyddad balkong i sydvästligt läge som ger sol hela dagen och fram mot kvällen.

SOVRUM 1 (12 kvm) & 2 (9 kvm):
Intill vardagsrummet ligger två sovrum, det ena ett lämpligt sovrum för dubbelsäng om 12 kvm med fransk balkong och skjutdörrsgarderob och det andra ett något mindre sovrum om 9 kvm med skjutdörrsgarderob.

KÖK (15 kvm):
Kök med plats för matbord för 6-8 personer intill ett stort fönsterparti med fri utsikt mot den grönskande Stadsskogen. Inredning i smakfull design från HTH-kök med nederdel i ek och ovandel med vita luckor. Bänkskiva i svart granitkomposit och stänkskydd i glas. Maskinellt utrustat med induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, samt integrerad kyl och frys. Mycket goda förvaringsutrymmen och praktisk skåpinredning med bl.a. skafferiutdrag i högskåp.

DUSCHRUM:
Intill hallen finns ett stilrent duschrum med vita helkaklade väggar och halkfri klinker i en ljus, beige nyans på golvet. Utrustat med dusch med takdusch, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, spegel med belysning och elektriska handdukstorkar. Här finns även bra förvaringsutrymmen i högskåp samt pelare med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

KLÄDKAMMARE (3 kvm):
Intill hallen finns en praktiskt inredd klädkammare med hyllor, utdragsbackar och klädstång.

UTHYRNINGSDEL (23 kvm):
Genom köket nås uthyrningsdelen som du kan välja att integrera i din bostad eller att helt separera och hyra ut. Här är förberett för att installera både pentry och tvättmaskin.

SOVRUM 3 (UTHYRNINGSDEL):
Rummet kan antingen användas som lägenhetens största sovrum med fransk balkong och förvaring i skjutdörrsgarderob eller bli ett kombinerat sovrum och allrum i uthyrningsdelen.

DUSCHRUM:
Duschrum som är helkaklat i vitt med fondvägg och golv i en sober grå nyans. Utrustat med dusch, vägghängd toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp och handdukstork.

HALL :
Hall i uthyrningsdel med plats för avhängning av ytterkläder vid hatthylla.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong (8 kvm) med insynsskyddat läge och grönskande utsikt mot Stadsskogen. Här kan du njuta av ett soligt sydvästläge som ger sol under dagen och fram mot kvällen.

Bilplats

I fastigheten finns parkeringsgarage i två plan med garanterat minst 1 plats/hushåll.
Det finns totalt 93 garageplatser varav 28 är med laddplatser för elbilar.
Kostnad för garageplats: fn 830 kr/mån.
Kostnad för garageplats för elbilar: fn 1 130 kr/mån.

Vid frågor eller anmälan för parkeringsplatser hör man av sig till info@sommarro1.se

Renovering

2023: Byte inbyggd diskmaskin

Byggnad/Storlek

108 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2013

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har tecknat gemensamt gruppavtal för Telia Triple Play. I avtalet ingår: Bredband 1000/1000, kabel-TV, IP-telefoni. Det utgår en obligatorisk kostnad per hushåll på 169 kr/mån.

Övriga utrymmen

Ett förråd tillhör lägenheten.
Gemensam tvättstuga med stora tvättmaskiner.
Cykelförråd med ingång från innergården.
Gästparkeringsplatser och separata cykelparkeringsplatser att hyra.
Pergolan i trädgården kan bokas för privata evenemang.

Lägenhetsnummer

E1301

Ekonomi

Pris: 4 990 000 kr . Månadsavgift: 4 364 kr. Värme ingår i månadsavgiften. Tillkommer obligatorisk kostnad för Telia Triple Play på 169 kr/mån. Tillkommer en lgh-avgift för vatten på 127 kr/mån. Kall- och varmvatten till lägenheterna köps genom föreningen, debiteras 4 ggr per år i efterskott. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,3509%.

Driftkostnad summa: 972 kr/mån
El: 280 kr/mån
Vatten-avlopp: 470 kr/mån
Försäkring: 222 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-03-24. Förbrukning: 90 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 102 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf SommarRo nr 1
Om föreningen: Föreningen SommarRo nr 1 består av tre huskroppar – två separata hus längs Norbyvägen och ett u-format hus med fem trappuppgångar i backen upp mot Stadsskogen. Föreningen består av 91 st lägenheter. Det finns allt från 1 rok på 39 kvm till 5 rok på 174 kvm. Sju bostäder har uthyrningsdel. I fastigheten ryms 3 st lokaler som hyrs ut till näringsverksamhet. Husen mot Norbyvägen har lokaler samt förråd och sophus i markplan. Det stora huset mot stadsskogen har dubbla källarplan och fyra bostadsplan plus en indragen takvåning med härliga terrasser mot alla väderstreck. Där finns också lägenhetsförråd och grovtvättstuga samt cykelförråd och sophus.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.egrannar.se/brfsommarronr1
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Mediator. Överlåtelseavtal/medlemsansökan skickas till Mediator Box 3080 750 03 Uppsala Årsavgiften höjs med 9% fr.o.m. 1 januari 2023. Höjning av årsavgift med 3 % 2022-01-01. Inga fler planerade eller beslutade förändringar (2023-11-20).
Renoveringar:
2021 Förbättrat skalskydd samt nytt låssystem på garageportarna.
2022 Installation av ytterligare 18 laddplatser.

Kommande under 2023:
Installera gemensam el
Installera wifi i garageutrymme. (Uppgifter kontrollerade juni 2023.)
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Nyckelhantering sker genom AB Byggbeslag Lås och Säkerhet.
Antalet nycklar som fanns till varje lägenhet inledningsvis var: 4 lägenhetsnycklar som även går till postfack och förrådslås , 4 taggar till
entrédörrarna.

Visa mer

Karta

Sommarro - Norbyvägen 46 E - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus