Såld
CENTRUM - Norrtäljegatan 6A - UPPSALA

Högt belägen 1:a helt utan insyn med fantastiskt läge ett stenkast från resecentrum!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 22 kvm 1 599 kr/mån 1 590 000 kr Slutpris 1 550 000 Kr
Norrtäljegatan 6A 1 590 000 kr

Högt belägen 1:a helt utan insyn med fantastiskt läge ett stenkast från resecentrum!

Ett stenkast från Uppsala centralstation finner du denna välplanerade lägenheten om 22 kvm och perfekt för dig som student eller för dig som pendlar. När du kommer upp på 5 våningen möter du en lägenhet som erbjuder stilrena färger och materialval, med bra förvaring i tre inbyggda garderober och ett fräscht renoverat duschrum med kakel och klinker.

BRF KJ Hus nr 1 är en välskött förening där man verkligen har beaktat medlemmarnas intresse med bygga en privat innergård. Föreningen har en låneskuld om 2 516 kr/kvm och en avgift låg avgift där det ingår värme, vatten samt tv/bredband. Till lägenheten tillkommer ett förråd om ca 5-6 kvm i källaren.

Som boende på Norrtäljegatan bor du i ett fantastiskt centralt läge endast ett stenkast från centralstationen med utmärkta kommunikationer till Stockholm och Arlanda. Med några få minuters promenad når du gågatan med alla dess bekvämligheter, shopping, uteserveringar och nöjen.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1974
Rum
1 rum och kök
Boarea
22 m²
Månadsavgift
1 599 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni.)
Pris
1 590 000 Kr
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall/Pentry
Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finns ett modernt och stilrent pentry med vita skåpluckor, bänkskiva av grå laminat med mosaikkakel ovan. Pentryt är utrustat med spishäll med två plattor samt inbyggd ugn.

Duschrum
Fräscht renoverat duschrum som är utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt ett vädringsfönster med frostat glas. Svart klinkergolv och vita kaklade väggar.

Rum
Stort rum med generöst ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. Gott om förvaring i de tre inbyggda garderoberna. Här ryms plats för säng, matbord för 2-4 personer samt skrivbordshörna. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 46 garageplatser som är avsedda för 1st fordon per plats. Avgiften för medlemmar är: 390:-/mån. Om det finns lediga platser kan medlemmar hyra en plats till men då ökar kostnaden till 990:-/mån. Om inte medlemmar upptar alla platser hyrs dessa ut till externa kunder. Avgiften är då 990:-/mån. Föreningen har fyra elbilsplatser som kan hyras för 990 Kr/mån exklusive el som debiteras av InCharge med 2 Kr/kWh. Platser för mindre bilar finns lediga, kötid för normalstor bil.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 22 kvm , 1 rum och kök . Byggnadsår: 1974

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
Internetanslutning: Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Com Hem.
Grundutbud ingår i månadsavgiften.

Övrigt

7949

Lägenhetsnummer

17

Ekonomi

Pris: 1 590 000 kr . Månadsavgift: 1 599 kr. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,80296%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-09-15. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf KJ Hus nr 1
Om föreningen: Bostadsrättsföreningen KJ-Hus Nr 1 finns på Norrtäljegatan 6A-C i anrika Uppsala, två minuter från Uppsala Resecentrum, en minut från Uppsala Konsert & Kongress samt 5 minuter från centrum. Fastigheten byggdes år 1974 med eget garage om 45 platser, tvättstuga och en gemytlig trädgård. Föreningen upplåter 60 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: SBC Tfn: 018-65 64 70 Styrelsen har beslutat att höja avgiften med 8% från Januari 2023. Samtidigt höjs garagehyran med 10kr som efter höjningen blir 410 Kr (höjs årligen med 10Kr/mån). I övrigt finns inga beslut tagna av styrelsen om framtida avgiftshöjningar. (Kontrollerat 2023-06-07)
Renoveringar:
2023: Byte armaturer tvättstuga och förråd.
2023: Trapphus, målning inkl. snickerier.
2022: Spolning av stammar och stickrör.
2022: Byte stuprör mot salagatan.
2022: Målning av linjer i garaget.
2021: Byte av rökluckor i trapphusen.
2021: Installation av tre laddboxar i garaget.
2020: Installation av två laddboxar i garaget.
2020: Byte av kodlås i entréport B&C.
2020: Nytt brandlarm på vinden och 6 nya brandsläckare.
2020: Byte till brandsäkra dörrar barnvagnsförråd och tvättstuga.
2020: Byte av hissar.
2020: Nytt brandlarm på vinden och 6 nya brandsläckare.
2020: Byte till brandsäkra dörrar barnvagnsförråd och tvättstuga.
2020: Byte av hissar.
2019: Byte av lamparmaturer i samtliga allmänna utrymmen.
2017: Byte av fönster och balkongdörrar.
2017: Restaurering av utemiljö.

planerade:
2023: Renovering väggar/golv tvättstuga.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Säljaren sköter överlämning av nycklar till lägenhetsdörr, tvättstuga, bokningstavlan och postfack. Saknas nycklar till lägenheten så får medlemmen på egen bekostnad koda om låset och tillverka nya nycklar, kontakta Certego för offert. Styrelsen hjälper till med en fullmakt som lämnas till Certego vid beställningen.

Lägenhet; Minst tre nycklar med nummer 1,2 och 3. Vissa lägenheter har även sjutillhållarlås.
Postfack; original tre nycklar.
Tvättstuga; en nycket till låsboxen utanför tvättstugan. Även ett lås samt två nycklar till bokningstavlan.

Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg. Det ersätter egendom som tillhör föreningen och som medlemmen enligt bostadsrättslagen och föreningens stadgar är underhållsskyldig för. Bostadsrättstillägget ingår för samtliga 60 bostadsrättslägenheter vilket innebär att Du inte behöver ha separat bostadsrättstillägg för din bostad.

Visa mer

Karta

CENTRUM - Norrtäljegatan 6A - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus