50
RM+
SÄVJA - Ölandsresan 3E - UPPSALA

Välplanerad trea med mycket ljus och en fantastisk uteplats!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 62 kvm 4 642 kr/mån 2 195 000 kr
Intresseanmälan
Ölandsresan 3E 2 195 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad trea med mycket ljus och en fantastisk uteplats!

Välkommen till denna välplanerade och mycket ljusa gaveltrea om 62 kvm belägen på markplan med uteplats om 12 kvm belägen i österläge in mot den trevliga innergården. Här bor du med ett fantastiskt läge på gaveln med ljusinsläpp från två olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och trivsam. Lägenheten är inredd i skandinavisk stil med ljusa färger, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av hög standard och stilrena materialval. Lägenheten är i ett otroligt fint skick.

Boarean om 62 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring med skjutdörrs garderob, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens uteplats i österläge - Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga dagar och kvällar som kommer att spenderas med nära och kära. Vidare erbjuds ett modernt kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet, master bedroom med en japansk flirt har plats för dubbelsäng, ett mindre sovrum samt ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3E har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var tionde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsen skogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.


Välkommen hem till Linneas Utsikt!

Välkommen på visning!
Anne Weyde - Mäklaren genom livet.

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017/2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
62 m²
Månadsavgift
4 642 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni. )
Pris
2 195 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
784 140 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
1 av 4
(Våningsplan 1 av 4. Markplan.)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig kläder och garderober med skjutdörrar. Golvet vid entrén har klinker och övergår sen i klassisk ekparkett som är genomgående i lägenheten.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum och kök har en lagom öppen planlösning. Vardagsrummet har stora fina fönster i två väderstreck. Mycket ljust och luftigt.

KÖK:
Köket är utrustat med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor (Maja) med handtag i metall. Bänkskiva. Stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt. Matplats för 6 personer.

SOVRUM :
Det större sovrummet har en japansk touch med två ingångar och skjutdörrar. Garderobsvägg med vita skjutdörrar. Sovrummet är ca 10 kvm.

SOVRUM:
Det lite mindre sovrummet är även det ljust och ca 7 kvm stort.

BADRUM:
Badrum har tvättställ med kommod, spegelskåp, toalett och duschhörna. Elburen komfortvärme (går på hushållselen). Tvättmaskin och torktumlare i vitt, handdukstork. Badrummet har klinkergolv och kaklade vita väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats om ca 12 kvm i öster.

Bilplats

Föreningen har ca 100 P-platser.
50 garageplatser. Kostnad: 950kr/mån. Alla platser är uthyrda. Ingen i kö.
50 utomhusparkeringar. Kostnad: 380kr/mån. Kö: 3st.
Kontrollerat: 2023-12-01

Byggnad/Storlek

Flerfamiljhus, 62 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017/2018

Byggnadssätt

Fönster: 2 + 1 glas isoler ruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för grundutbud av TV-kanaler, fast telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) som levereras av Tele2. Obligatorisk kostnad på 143 kr i månaden.
Internetanslutning: Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för grundutbud av TV-kanaler, fast telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) som levereras av Tele2. Obligatorisk kostnad på 143 kr i månaden.

Övriga utrymmen

På entréplanet i höghuset finns det två gästrum samt cykelförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det ett kalasrum som ligger i anslutning till en gemensam takterrass. Kalasrummet rymmer köksdel och toalett. I källarplanet på husen finns garaget, från detta plan går hissen upp till lägenheterna. Det finns även barnvagnsförråd.

Lägenhetsnummer

512

Ekonomi

Pris: 2 195 000 kr . Månadsavgift: 4 642 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni.
. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,786%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 119 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Sweax AB, Fålhagsleden 55, 753 23 Uppsala Ingen planerad avgiftshöjning i nuläget. Kontrollerat: 2023-07-04
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3E - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus